Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Sedrik 28-08-2006 21:11

omg

Botman who are u ?
kto wpadł na ten genialny pomysł ? piszesz ze sprzedaliście postać bo duski, pa etc. to co w końcu na realu piepszyliście ze taif~ nic do was nie ma a z niektórymi na hunty chodzicie.(tzn z duskami)
Pisze w liczbie mnogiej bo nie wiem z którym ownerem mam doczynienia.
Misiak miał dobre kontakty z magramim (dawnym ownerem) i chyba musieliście wiedzieć że nie jest lubiany przez dusków bo kupiliście go jakoś zaraz po wojnie.
Więc teraz sie nie żal ze duski od*******aja maniany z ludźmi.
Nie rozumiem waszego toku myślenia. Może mi wytłumaczysz. ?

btw.
na miejscu spoxstera bym sie zajął rl zyciem a nie dalej w tibie gra
już mu chyba tibia mózg zeżarła.

hapes1 28-08-2006 22:50

... no coz gildja Duskiness znow sie popisała, a właściwie Taifun~ przyjmujac w swe szeregi kumpla z rl a wlasciwie nooba, ktory dostal do dyspozycji wysoko poziomowa postac.... skoro juz to zrobiles to przynajmniej udzielil bys mu Taifun paru wskazowek odnosnie zachowania i regul panujacych na serwerze...http://img244.imageshack.us/img244/8...aminoobmg0.jpg
....a moze to tylko prowokacja i interesuje Cie sciagniecie z mojego noobchara kilkuset gp paymentu bo znow Ci brakuje kasy ;) :D ...
...nastepnym razem zrobie film...ale bedzie polewka...

botman 29-08-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sedrik (Post 960097)
Botman who are u ?
kto wpadł na ten genialny pomysł ? piszesz ze sprzedaliście postać bo duski, pa etc. to co w końcu na realu piepszyliście ze taif~ nic do was nie ma a z niektórymi na hunty chodzicie.(tzn z duskami)
Pisze w liczbie mnogiej bo nie wiem z którym ownerem mam doczynienia.
Misiak miał dobre kontakty z magramim (dawnym ownerem) i chyba musieliście wiedzieć że nie jest lubiany przez dusków bo kupiliście go jakoś zaraz po wojnie.
Więc teraz sie nie żal ze duski od*******aja maniany z ludźmi.
Nie rozumiem waszego toku myślenia. Może mi wytłumaczysz. ?

btw.
na miejscu spoxstera bym sie zajął rl zyciem a nie dalej w tibie gra
już mu chyba tibia mózg zeżarła.

Eh na to twoja wypowiedz moge tylko tak odrzec - LOL ;)

Grzesiex 29-08-2006 13:52

@up
nie rozumiem :|

botman 29-08-2006 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzesiex (Post 960984)
@up
nie rozumiem :|

Czego nie rozumiesz ??

Zły Buhhasyn 29-08-2006 23:32

strzeżcie sie sharerzy i traderzy, ja powracam.
Przypominacie sobie Maj? HUhuahuHAuahu

Msl 30-08-2006 03:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _~~!Hestoprites!~~_ (Post 958522)
On kupił Magramiego bodajże na 135 lvlu....

@batman: pomyśl co czuł Spoxster tracąc 5 kk i itemy warte 2 kk i 165 Ms'a , i jeszcze gra w tibie ; d

Bo dla niego to tylko gra?

Sedrik 30-08-2006 07:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez botman (Post 960977)
Eh na to twoja wypowiedz moge tylko tak odrzec - LOL ;)

LOL to ja moge powiedzieć na to jak cie taif~~ oszukał B)

Fefin 30-08-2006 08:14

Lol to cala ta sytuacja:)I nie ma sensu o niej pisac bo nie ma dowow 100% wiec tyle wg mine na ten temat:)

Khazul 01-09-2006 01:53

wtf kurva polaczyc sie niemoge :<

yz0 01-09-2006 02:39

O bosze!" Disconected from server". I love cips.

kostooch 03-09-2006 02:49

---post deleted---

Khazul 03-09-2006 13:15

gretzky mens!

kobas 06-09-2006 00:53

furora

slaby serv ale gram nanim bo koledzy graja
kto zaklada tam postac niech nie ludzi sie ze pogra spokojnie (jestem tego swiadomy)

panuje 1 gildia kazdy chyba wie jaka.......

a tak pozatym to dajcie namiary na taifuna, bedzie konto zajebiste za free, 2 razy z dynki dostanie to odda wszystko... taki kozak na grze, wiem ze nietrzeba przenosic zycia w grze na rl zycie..........

no ale co zrobic ;p

mam nadzieje ze same h lvl nei maja tak jak zwidek 9 lat........ bo po przedszkolach niechce mi sie latac..........

;p

Skromny pacyfista 06-09-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kobas (Post 975762)
kto zaklada tam postac niech nie ludzi sie ze pogra spokojnie (jestem tego swiadomy)

a tak pozatym to dajcie namiary na taifuna, bedzie konto zajebiste za free, 2 razy z dynki dostanie to odda wszystko... taki kozak na grze, wiem ze nietrzeba przenosic zycia w grze na rl zycie..........

no ale co zrobic ;p

mam nadzieje ze same h lvl nei maja tak jak zwidek 9 lat........ bo po przedszkolach niechce mi sie latac..........

;p

nobbb i to ty wlasnie masz 10 lat ; }

Khazul 06-09-2006 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kobas (Post 975762)

no ale co zrobic ;p

;p

no skoro oceniasz ludzi po glosie to lol moj kumpel z lo mial bardzo podobny glos ( mial tak przez cale gimnazujm, orz pierwsza klse lo) treraz glos mu sie zmienil. po glosie trudno ocenic ile kto ma lat. nie wyciagaj pochopnych wnioskow.

btw bedzie ktos na wcg w sobote?

opipa 07-09-2006 17:31

ostatnio ktos bawil sie itemami nie wiem jak bylo ale to w carlin i wywalil se demon shield 4k i knight armor i chyba loga dal i moj kumpel sobie to wziol ma teraz hunted od polowy carlin a gra sobie na 2 charze moge go podkablowac jaki ma nick jak ktos chce:D

Grzesiex 07-09-2006 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez opipa (Post 977474)
ostatnio ktos bawil sie itemami nie wiem jak bylo ale to w carlin i wywalil se demon shield 4k i knight armor i chyba loga dal i moj kumpel sobie to wziol ma teraz hunted od polowy carlin a gra sobie na 2 charze moge go podkablowac jaki ma nick jak ktos chce:D

widze, ze fajnie masz na chacie... kolegów sprzedawać :baby: weź chłopcze żuć się w gówno

Smerfu 07-09-2006 20:40

Cytuj:

A potem 2 polowa Carlin bedzie biegac za Toba?:p

Keel 07-09-2006 21:21

Cytuj:

No dawaj, mow zobaczymy jaki kumpel jestes.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28.