![]() |
lognij sie do RL pajacu
|
małe sprostowanie co do moich wypowiedzi na gg- musialem sie dostosowac do twojego poziomu suv, sad but true ;<
|
bo Twój własny poziom Cię przerasta :o
|
No wlasnie tez musialem mowic jak suv na gg ;< pozatym w ogole to klamstwo i fake'i :D ale gdzie moje texty o tym jak abrdzo lubie reagee?
|
Cytuj:
|
double :s :S ;s
|
lece spać, jak to Thor napisał..
Cytuj:
btw Cytuj:
aaaaa komu to zdjecie zajumales XD |
suv nie martw sie gorzej juz byc nie moze, nie bede juz odpisywac na twoje posty (swamp) trollu
|
ale żeś po mnie pojechal ; oo
otrzymasz nagrode w postaci bana za najglupsze posty along with your Lort Suv btw nie zmęcz sie hantlami ;-) kurwda moja lglowwa -.- |
Cytuj:
a z kozaczenia przed monitorem wyrosłem, tobie też tego życze ;) |
To ja juz sam niewim Suwie ze ty sam ze sabom rozmawiasz ?
bo ptak to przeciez Suv i Tjor masaker pro skater to przeciez tez Suv. widze pszeciesz Sam ze soba gadasz ? |
@up
nie skomentuje tego ale to jeden z najglupszych postow jakie widzialem ;d |
Cytuj:
cooo eyyy sam jestes gupi ja sie tylko pytam bo znam suva i niewiem czemu gada ze samym soba na zdjeciu bo przeciez Thor masacra by mu tak niepisal bo oni sie lubiom bardzo, bo sobie wysylali buzi i thor mu blokowal jakies potwory ^.- bo my bylismy wszyscy w ojcach rydzykach i ja wiem dlatego. gupku ty :/ |
i chce sie jeszcze zapytac skad wziac takiego bota jak ma Suv zeby przy okazji szarowal
przez ta tibie nie moge spac :/ ciagle o niej mysle ale mam slaby level i dlatego chce szarowac jak to ktos napisal zeby szybko miec dobry level. a wtedy poprosze Suva de magikana rzeby wziol mnie do swojej gildii albo pojde do Next Generation jak zrobie jakis dobry level moze 40 ? Co ? |
Cytuj:
|
Bencio suv nie pisze sam do siebie, mój błąd że wdałem sie w tą idiotyczną dyskusje :baby:
|
bencio te posty są głupsze od wypowiedzi Awo i Tjora razem wziętych :o GRATZ!
|
z tym sie akurat zgadzam, imo podpucha jakas...oby :\
|
xd
Może zmieńmy temat?:baby:
|
@up: 100 % racji.
Srry ale kogo obchodzą wasze rozmowy z gg i kłutnie kogo posty są debilniejsze ? ;S Takie rzeczy to PW sie załatwia a nie nabija posty. Tak jak wspomniał kolega nademną porozmawiajcie o czym innym ;S |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |