Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Mia~ 21-08-2006 14:53

Mały news... ;)

Character Information
Name:Lord angel of fires
Sex:male
Profession:Elite Knight
Level: 130

Aug 21 2006, 02:16:30 CESTKilled at Level 133 by Arendyn and by Rainfanger

A o to filmik... z perspektywy Toxo~~

http://rapidshare.de/files/30160601/lordangel.rec.html

Ametystowec 21-08-2006 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mia~ (Post 946699)
Mały news... ;)

Character Information
Name:Lord angel of fires
Sex:male
Profession:Elite Knight
Level: 130

Aug 21 2006, 02:16:30 CESTKilled at Level 133 by Arendyn and by Rainfanger

A o to filmik... z perspektywy Toxo~~

http://rapidshare.de/files/30160601/lordangel.rec.html

zarejestrowal sie dzisiaj i zaczaol od linka...chyba nie musze mowic czym to grozi (to tylko podejrzenie wiec prosze nie bulwersuj sie odrazu) xD

Mia~ 21-08-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 946705)
zarejestrowal sie dzisiaj i zaczaol od linka...chyba nie musze mowic czym to grozi (to tylko podejrzenie wiec prosze nie bulwersuj sie odrazu) xD

Spoko.. zarejestrowałem się dzisiaj [kiedyś trzeba] chciałem cos wnieść do tego działu.. nikt w końcu nie musicie klikać w linki :P [tylko dla odważnych] a tak btw. Adaszek na sprzedaż na allegro ;p link jak ktoś chce:
http://www.allegro.pl/item121611948_...eq_0_hunt.html

:confused:

Fellcon 21-08-2006 20:35

Dzisiaj prawdopodobnie Little Pibby Hacka Mial!!, hacker ktory gral tym harem zagadal do jaffreya zeby mu pozyczyl sov'a na chwile jeff mu porzyczyl, niewiedzial ze hacker gra i hacker dal loga a jeff stracil sov'a X(

thewojtek 21-08-2006 20:57

Szkoda sova.... bo kiedys sie znalismy.....
@hacker
Enjoy!

Mia~ 21-08-2006 21:34

No to gratzzz dla hacker albo dla samej "Little Pibby" ;] no nic.. trzeba żyć dalej.. ;)

pawlon 21-08-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mia~ (Post 947350)
No to gratzzz dla hacker albo dla samej "Little Pibby" ;] no nic.. trzeba żyć dalej.. ;)

chyba chciales powiedziec "samego" ;)

Rybzor 21-08-2006 23:05

Znałem troche pibby;P, Fajny z niego byl kolo. Dzisiaj w veno widzialem, że cos dziwnie sie zachowywal.. ale nie wiem. Trzeba sie nauczyc, że takich itemkow sie nie pozycza;P

Qreew 21-08-2006 23:26

Ofc hacker =)
Takich rzeczy sie nie pozycza, a pibby to dla mnie smiec... on sam najlepiej wie dlaczego...

sliver 21-08-2006 23:39

taaaa xD nie powiem zebym zalowal :D czysta prwada takich itemkow si enie pozycza

Jony SoLa 22-08-2006 00:04

przeczytalem se ostatnie 30 stron tego forum i stwierdzilem ze macie all downa. Przyczepiliscie sie do Rumcia jak gowno do starego buta,zazdrosicie mu ze w pare miechow nabil tyle lvl ?? Co wam do tego ze byc moze gra sobie z kolega na jednym koncie ?? A ty kolo od tych rodzicow zachowales sie jak totalny Noob, rozumiem obrazac sie nawzajem...ale z Rumciem a nie z jego starszymi -.- Kolo zdziwil bys sie jak byc przyjechal tutaj do Ostrza...

Qreew 22-08-2006 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jony SoLa (Post 947623)
przeczytalem se ostatnie 30 stron tego forum i stwierdzilem ze macie all downa. Przyczepiliscie sie do Rumcia jak gowno do starego buta,zazdrosicie mu ze w pare miechow nabil tyle lvl ?? Co wam do tego ze byc moze gra sobie z kolega na jednym koncie ?? A ty kolo od tych rodzicow zachowales sie jak totalny Noob, rozumiem obrazac sie nawzajem...ale z Rumciem a nie z jego starszymi -.- Kolo zdziwil bys sie jak byc przyjechal tutaj do Ostrza...

To jest zaproszenie?;)
Chetnie odwiedze verdaxa :)

Kurier 22-08-2006 00:21

;(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jony SoLa (Post 947623)

Ooo Rumcio nie daje rady i wola wsparcie "kolegow" z Ostrza?:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Napomne tylko, ze to on straszyl ze kogos odwiedzi wiec zapraszm po raz kolejny wszystkich do mnieB)
Obyscie mogli tylko wracac o wlasnych silach:evul:
A co do lvli.. uwierz mi ze samemu to tez nie problem jak sie ma czas.. wiem to po sobie jak w 1 miecha naklepalem ponad 30 lvli...(zaznaczam ze nie 1-30 ale tych lekko wyzej)
Pomijam ... albo nie pomine tego "downa"-
skoro twierdzisz ze wszyscy go mamy to conajmniej kilka osob czuje sie urazonych tym ze porownujesz ich do Rumcia czy siebie..;(

P.S. trzymaj sie forum danery, czy skad tam cie przywialo.. to bedzie najmadrzejsza z twoich decyzji:D

thewojtek 22-08-2006 02:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 947646)
To jest zaproszenie?;)
Chetnie odwiedze verdaxa :)

plx zaproszenie for me 2, chetnie poznam Wanke i Pitola ;)

Qreew 22-08-2006 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 947744)
plx zaproszenie for me 2, chetnie poznam Wanke i Pitola ;)

Pitola to i ja Ci moge pokazac ;)

Mia~ 22-08-2006 02:16

Oj chetnie zapraszam :) z pitolem to ja sie z 15 min temu zegnalem xD a do verdaxa mozecie wpasc xD go niedawno odprowadzilem a do Thewojtek to wanka juz spi :)~ A Qreew.. kiedy ja ciebie poznam xD we wrocku zloot ? :P XDDDDD

Wapivos 22-08-2006 02:55

Hehehe...
Zapraszamy (ja i Dragon86) do nas;) Tylko zaznaczam musisz byc pelnoletni:P
Verdax juz sie zapowiedzial (jak tylko szczegoly z rodzicami uzgodni) xD
Ktos jeszcze?...:P

Pawio 22-08-2006 11:36

Sry Jony.. grzecznie przeprosilem ale dalej niewiem gdzie to Ostrze :P

Wannabe RÓmcio 22-08-2006 11:41

Yeeah, Rómcio ROX!!!!
Omg zrobce cos z tym warem a nie w kolko nowe gildie... tlyko pn cos dziala i nie boi sie wyjssc z pzta.. anevarix i catrishia n\c.. widac ze i na tym forum sa asslickery i to z relictus co dalej liza dupe catrishii a co do niego to zachowal sie beznadziejnie.... a ty Z danery trzymaj sie swojego serwka ;)

Qreew 22-08-2006 12:49

Soul ja mam skonczone 18 lat !!!!!!!!!
Wybierz mnie prosze !! A co bedziemy tam u Ciebie robic? bo jak u nas byles to tylko chlanie :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07.