|  | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Cytuj: 
 Tak dla twojej wiadomosci jak bys juz zapomnial zabil Cie Ancienct Sorcererr a nie my wszyscy.Stalismy i sie przygladalismy JAK cie łatał a ty odrazu ze my cie zabilismy ZAL. A jesli w nerwach odrazu sprzedajesz ludzi na forum itd . To znaczy ze jestes do tego stworzony plac dalej szwedom za zabijanie Polakow :* cze heh i nietylko ja cie hunce | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 hehe chyba ci sie dni pomylily mam jeszcze cos okolo tygodnia ;) ( jak wam zaproponowalem ten uklad zostalo mi 12 dni pacc dzisiaj mam 6 dni ) | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 no i macie odpoweidz na pytanie tego postu,  tak Unit zostal pokonany... | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Cytuj: 
 /zaznaczam, ze moge czegos nie wiedziec, bo dragi pochlonely mnie bez reszty :O | 
| 
 tak jak juz napisalem , unit zostal pokonany. | 
| 
 Gratz dla ciebie "Versus" wykop paru ownerów bo czasami piszesz po polsku czasami po angielsku :) Good luck i oby cie nie zbanowali | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Kolejny Polak z 100 lvlem :D  Gz Versik :):):) | 
| 
 Unit kiedys  dawal popalic W Toxic Fire i to bylo smieszne biora jednego i czestuja go z SD i Exor | 
| 
 SEQ invasion go hide urself watch out! na titani nic ciekawego ;[] | 
| 
 Unici już praktycznie nie grają ;) | 
| 
 Unici nie sa prawie aktywni, ale nie mozna ich lekcewarzyc w dalszym ciagu, stracili swoja najwieksza moc ale zawsze moga narobic szkod. | 
| 
 A gdzie podziala sie reszta seq'ow :D? | 
| 
 Nuuuuudy ostatnio na tej Titanii, nic sie nie dzieje trzeba to zmienic jakos ;P  [L] | 
| 
 hmm kilka charów na titani dostało bana :Banished:	permanently because of invalid payment za kupowanie PACCA przez gre u  103 elite knighta Linanusa ... przestrzegam przed tym oszustem... ponoć bana tego dostało kilka h-lvls :/ I pytanie, czy za dostanie tego bana jest delete account czy jesli kupi sie PACCa znowu, to ban zostanie zniesiony?? | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |