![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak dla twojej wiadomosci jak bys juz zapomnial zabil Cie Ancienct Sorcererr a nie my wszyscy.Stalismy i sie przygladalismy JAK cie łatał a ty odrazu ze my cie zabilismy ZAL. A jesli w nerwach odrazu sprzedajesz ludzi na forum itd . To znaczy ze jestes do tego stworzony plac dalej szwedom za zabijanie Polakow :* cze heh i nietylko ja cie hunce |
Cytuj:
|
hehe chyba ci sie dni pomylily mam jeszcze cos okolo tygodnia ;) ( jak wam zaproponowalem ten uklad zostalo mi 12 dni pacc dzisiaj mam 6 dni )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no i macie odpoweidz na pytanie tego postu,
tak Unit zostal pokonany... |
Cytuj:
|
Cytuj:
/zaznaczam, ze moge czegos nie wiedziec, bo dragi pochlonely mnie bez reszty :O |
tak jak juz napisalem , unit zostal pokonany.
|
Gratz dla ciebie "Versus" wykop paru ownerów bo czasami piszesz po polsku czasami po angielsku :) Good luck i oby cie nie zbanowali
|
Cytuj:
|
Kolejny Polak z 100 lvlem :D
Gz Versik :):):) |
Unit kiedys dawal popalic W Toxic Fire i to bylo smieszne biora jednego i czestuja go z SD i Exor
|
SEQ invasion go hide urself watch out!
na titani nic ciekawego ;[] |
Unici już praktycznie nie grają ;)
|
Unici nie sa prawie aktywni, ale nie mozna ich lekcewarzyc w dalszym ciagu, stracili swoja najwieksza moc ale zawsze moga narobic szkod.
|
A gdzie podziala sie reszta seq'ow :D?
|
Nuuuuudy ostatnio na tej Titanii, nic sie nie dzieje trzeba to zmienic jakos ;P
[L] |
hmm kilka charów na titani dostało bana :Banished: permanently because of invalid payment za kupowanie PACCA przez gre u 103 elite knighta Linanusa ... przestrzegam przed tym oszustem... ponoć bana tego dostało kilka h-lvls :/
I pytanie, czy za dostanie tego bana jest delete account czy jesli kupi sie PACCa znowu, to ban zostanie zniesiony?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |