Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Lockhart 06-11-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1066038)

Lockhart Za to co ty zrobiles "tzn Sprzedawales ludzi i placiles szwedom zeby zabijali polakow" napewno Ci nieodpuszcze Frajerstwa nienawidze Pierw All ok a potem sprzedajesz...

Okhrana mi nic takiego niezrobila nawet niezostalem zaatakowany przez Okhrane to co mi zawadzili ?

tak sprzedalem was ... ale to bylo w nerwach.. pomysl sobie jak sie musialem czuc po tym jak mnie zabilscie ? czy bylem bardzo zadowolony ? czy tez bardzo zly ?? no jak myslisz ? czlowiek rozne rzeczy robi w nerwach a jestem dosc nerwowy wiec wez na to poprawke nie badz taki zawziety troszke dobroci i serdecznosci nikomu nie zaszkodzi. ja moge was przeprosic za to ze was zwyzywalem . uwazam ze zrobilem to nie potrzebnie ale taka moja natura. jestem spokojny do czsu az mnie ktos naprawde nie zdenerwuje .. wtedy wybucham a po tem znowu gasne .. dodam ze zeby mnie zdenerwowac trzeba sie naprawde bardzo postarac. dotychczas dokonywala tego moja mama i dziadek ;)

Bolter 07-11-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1066757)
tak sprzedalem was ... ale to bylo w nerwach.. pomysl sobie jak sie musialem czuc po tym jak mnie zabilscie ? czy bylem bardzo zadowolony ? czy tez bardzo zly ?? no jak myslisz ? czlowiek rozne rzeczy robi w nerwach a jestem dosc nerwowy wiec wez na to poprawke nie badz taki zawziety troszke dobroci i serdecznosci nikomu nie zaszkodzi. ja moge was przeprosic za to ze was zwyzywalem . uwazam ze zrobilem to nie potrzebnie ale taka moja natura. jestem spokojny do czsu az mnie ktos naprawde nie zdenerwuje .. wtedy wybucham a po tem znowu gasne .. dodam ze zeby mnie zdenerwowac trzeba sie naprawde bardzo postarac. dotychczas dokonywala tego moja mama i dziadek ;)

Tak dla twojej wiadomosci jak bys juz zapomnial zabil Cie Ancienct Sorcererr a nie my wszyscy.Stalismy i sie przygladalismy JAK cie łatał a ty odrazu ze my cie zabilismy ZAL.

A jesli w nerwach odrazu sprzedajesz ludzi na forum itd . To znaczy ze jestes do tego stworzony plac dalej szwedom za zabijanie Polakow :* cze heh
i nietylko ja cie hunce

Lockhart 08-11-2006 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1067327)
Tak dla twojej wiadomosci jak bys juz zapomnial zabil Cie Ancienct Sorcererr a nie my wszyscy.Stalismy i sie przygladalismy JAK cie łatał a ty odrazu ze my cie zabilismy ZAL.

A jesli w nerwach odrazu sprzedajesz ludzi na forum itd . To znaczy ze jestes do tego stworzony plac dalej szwedom za zabijanie Polakow :* cze heh
i nietylko ja cie hunce

lol mi nie o ot chodzi ze mnie zabilscie zle sie wyrazilem, chodzilo mi o to ze mnie blokowaliscie i pisalscie skrzatowi na priv zeby mnie zabil wez sobie poprawke na to ze kazdy z nas ma ma granice wytrzymalosci a wy ja przekroczyliscie co skonczylo sie jak sie skonczylo i tak staralem sie kontrolowac

Lockhart 08-11-2006 23:31

hehe chyba ci sie dni pomylily mam jeszcze cos okolo tygodnia ;) ( jak wam zaproponowalem ten uklad zostalo mi 12 dni pacc dzisiaj mam 6 dni )

Versus 10-11-2006 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pyzio2 (Post 1067064)
zostaw te biedne smoki w spokoju bo dopchac sie tam nie mozna :)

luz jeszcze z 20 lvli i wychodze z d-lair ^^

Master Vilum 10-11-2006 07:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1071446)
luz jeszcze z 20 lvli i wychodze z d-lair ^^

No tak ty wychodzisz ale ja wchodze i tak dalej xD

Morii 12-11-2006 13:14

no i macie odpoweidz na pytanie tego postu,

tak Unit zostal pokonany...

Master Vilum 12-11-2006 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1075533)

Pokonany ale nie wyrzucony

Versus 13-11-2006 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1075533)

Poddali sie czy jak? Jesli pamietam dobrze to padl stora i padl boa czyli 1-1 we fragach. Ciezko mowic o 'pokonaniu'. To, ze narazie nie walcza, nie wiele znaczy. Moga sie dzis zalogowac i paru cf zabic. Dalej beda pokonani, czy co wtedy? ;)

/zaznaczam, ze moge czegos nie wiedziec, bo dragi pochlonely mnie bez reszty :O

Morii 13-11-2006 15:01

tak jak juz napisalem , unit zostal pokonany.

Skrzator 14-11-2006 16:31

Gratz dla ciebie "Versus" wykop paru ownerów bo czasami piszesz po polsku czasami po angielsku :) Good luck i oby cie nie zbanowali

Martinesz 14-11-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1079308)
Gratz dla ciebie "Versus" wykop paru ownerów bo czasami piszesz po polsku czasami po angielsku :) Good luck i oby cie nie zbanowali

masz jakieś słabe info ;(

PaweLLo141 23-11-2006 20:30

Kolejny Polak z 100 lvlem :D
Gz Versik :):):)

Sanas 26-11-2006 11:36

Unit kiedys dawal popalic W Toxic Fire i to bylo smieszne biora jednego i czestuja go z SD i Exor

Smichael 26-11-2006 18:06

SEQ invasion go hide urself watch out!
na titani nic ciekawego ;[]

Cygan Slejter 26-11-2006 21:41

Unici już praktycznie nie grają ;)

Latim3rid 29-11-2006 10:15

Unici nie sa prawie aktywni, ale nie mozna ich lekcewarzyc w dalszym ciagu, stracili swoja najwieksza moc ale zawsze moga narobic szkod.

SeQ_SWE 29-11-2006 10:21

A gdzie podziala sie reszta seq'ow :D?

Latim3rid 04-12-2006 20:10

Nuuuuudy ostatnio na tej Titanii, nic sie nie dzieje trzeba to zmienic jakos ;P

[L]

Kolos from rodos 11-12-2006 18:10

hmm kilka charów na titani dostało bana :Banished: permanently because of invalid payment za kupowanie PACCA przez gre u 103 elite knighta Linanusa ... przestrzegam przed tym oszustem... ponoć bana tego dostało kilka h-lvls :/

I pytanie, czy za dostanie tego bana jest delete account czy jesli kupi sie PACCa znowu, to ban zostanie zniesiony??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43.