![]() |
Cytuj:
A Kaby jest spoko zostawcie chłopaka ;) |
Zgadzam sie z Iomerem ale on ma dobre pomysly wiec pewnie cos z tego wyjdzie
ale jest taki motyw tez ze Iomer moglbys wkoncu wejsc na vt albo sie zalogowac bo dawno cie nie bylo a tylko krytykujesz zrobiles sie jak stray wyjadacz ,ktory nie ma sily walczyc wiec klapie dzibem ale i tak cie kofam:p |
Co do Kabego nie tobie to oceniac bo w wojnie im pomaga wiec jebie mnie to czy jest w Cruoise czy nie ale pasc musi.Moze zmadzrzeje i przestanie blokowac statki etc.
|
Cytuj:
|
Dzieki za cieple slowa. Aczkolwiek nie uwazam sie z PVP mastah. To bylo moje pierwsze "powazne pk". Ciesze sie ze moglo sie podobac. A co do tego, ze nie padly wyzsze lvle: chyba widac bylo, ze bylismy zadni krwi i bilismy praktycznie kogo popadlo.
A jesli chodzi o Puge'a to czym mam sie przejmowac skoro to noobchar. Zreszta mam jeszcze 2 inne na 20+ i 30+ lvlach, wiec zero do bani. Red skull sliczny prawda? :> |
Bring it ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
What did I do to any from Ultimation, I don't like many people from Cruoris, and they don't like me...The only people I like are Karde's and Puge...:confused: |
Cytuj:
|
Jakim kutwa cudem jakis ło¶ sie tutaj znajduje????
Kaby get the hell outa here and never show ur face again here!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wezcie przestancie odwalac jakas szope, nie widzicie ze to jakis polak robiacy se jaja? Skad mialby zrozumiec i sie nas spytac o co chodzi. LOLL _/ pl |
O.0.To meże ja tez sie przydam do jakiegos wiekszego pk;].Mam 41 ed z 41 mlvl;].Jak cos pisać na forum albo na gg 6040768 ;]
|
Cytuj:
If you pl's hate me so much, then I'm gonna give you a reason to hate me... You will see a different Kaby from now on. |
brad ;o !?
If thats you leave me msg on msn ! :p And also if thats you, ignore them ;@ ! |
Cytuj:
Btw, who are you? o.o |
Kaby Teh Forum Spammmmmmmmerrrrrrrrrrrrrr ! Using Pl Translator :o !
|
Heh. Can You Kaby just explain why do You do that?
And sry for my insult before. I was angry cuz I heard that some Swes etc come here to see our eq, to PA us (Polish players I mean). |
Cytuj:
Btw. yo Kaby xd |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |