![]() |
Cytuj:
|
o kur*a znowu bedzie jazda po danthorze... jak to lau napisal Arc-lickerze xD
|
Cytuj:
|
Lmao
Teraz to już Ciebie pamięć zawodzi/kłamiesz.
Podjebałeś loota i za to padłeś. (Zabiła Cie hydra ale to nam było na rękę, i tak mieliśmy Cie zabić.) Zresztą, sam wiesz jak było. Koniec tematu, bo i tak to nic nie da =D |
Cytuj:
|
Cytuj:
LoL bo w waszej gildi jest 5 szpiegow i chamow ktorzy nas wystawili na wojnie??? |
Heh dokładnie zgadzam sie z Jinikao :P
No sorki pozatym wątpie żeby wasza gildia była dla nich jakim kolwiek zagrożeniem |
nie uwierzycie, ale znalazlem ludzi ktorzy potrafia jeszcze bardziej zjebac open battle, niz wy ahahahah
czek yt ałt: http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/16060 open battle z Antici. enjoi |
Hmm, nie zwalili tylko przeciwnicy mieli zbyt wielka sile ognia
|
Cytuj:
Skierowales te slowa do zlej osoby :) obiecuje Ci ze tego juz nie zjebie pozdrawiam /Miniek |
Cytuj:
:) /Miniek |
@maddie - jesli nie potrafisz prowadzic open battle i nie masz pojecia o war nie wypowiadaj sie o innych.. lub przynajmniej zachowaj odpowiednia forme i nie wyslawiaj sie w ten sposob... !!
|
no coz, moze i mnie ponioslo, co Bez~ skutecznie mi wytlumaczyl, ale jak mozna nazwac ob w ktorym przegrywa sie, nie pamietam dokladnie, 1:6 ?
btw Magic, w ten sposob probujecie odciac sie od wszelkich komentarzy na temat tego co robicie/robiliscie a to po prostu niemozliwe. oczywiscie ze nie umiem prowadzic ob, nie mam extra pvp jak Mocny i pewnie tez nie mam pojecia o war. Ale wypowiadac sie moge. ;( /Maciek aka Maciej |
a ja niestety dzis padlem od arc ;/ a mialo byc dzis 60
Dec 28 2006, 19:01:33 CETKilled at Level 59 by Firenze Bellator and by Sesulo |
no to sie robi h4x0r... a padłeś za coś czy tak poprostu?
swoją drogą podobno powstaje jakaś grupa 60~ którzy mają zamiar lizać dupe arc ale nie wiem w jakim stopniu to polega na prawdzie:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:)
Panowie to sobie zobaczcie=> fakt nie jest to OB, ale akacja zajebista :D
Tak też idzie ubić 140ek w 1 sec. tylko trzeba mieć pomysł, taki jaki ma przechuja nemtor :D. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/15676 signed: Usar |
Cytuj:
|
Max
Owszem to ta akcja i tu wychodzi na to, że jednak polak też coś potrafi ;].
signed: Usar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |