![]() |
Cytuj:
|
LOL. Będzie dalej sobie tak wyliczać, ilu jest kibiców danego klubu? A wiecie ilu jest kibiców waszych klubów nie wypowiadających się w tym temacie :/?
|
@up:No i fajnie jest xd
@topic: Co do Tottenhamu to uważam, że wysoko będą w tym sezonie w tabeli na koniec i jeszcze z pewnością urwą punkty komuś z czoła tabeli. Dlatego Yoh - ja tam aż tak spokojny bym nie był, bo Berbatow i młody Bale, ktory jest wg mnie objawieniem tego sezonu póki co mogą podciąć skrzydła Kanonierom. |
Cytuj:
|
Byl ten gol z chelsea, zobacz sobie karmera z boku, co do tottenhamu to slabiutko, man city wyzej bedzie
|
jak dla mnie spurs maja 2 dobrych graczy: aaron lennon, jermain jenas
|
PIEPRZYĆ LIGĘ ANGIELSKĄ : <<<.
A jest jeden kibic Milanu1111111 |
Cytuj:
|
@up: Zaraz wpadnie ekipa z "Bluźnisz ! Przeciez to hiszpanie mają najlepszą ligę ! " "Nie ! To Włosi !", "To przeciez liga czeska wiedzie prym !"
|
Cytuj:
|
zalezy jak dla kogo, ja lubie angielska bo tam jest druzyna ktorej kibicuje od 7 roku zycia :] wloska mi sie niepodoba bo taka zmasowana obrona
|
Kiedyś Liga Holenderska była super, ale w ostatnich latach drastycznie obniżyła swój poziom.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Liga Holenderska kołuje mi trochę do Szkockiej, tylko że tutaj walczą o tytuł 3? ekipy, i tutaj jest największy nacisk na młodzież. Też ładna dla oka lecz jesli oglądamy Ajax, Feye, PSV, czy AZ?. Według mnie średnia liga. Liga Włoska taka jakaś harda, trudna spartańska, właśnie poprzez tą obrone, ale nie zawsze. Dla normalnego zjadacza chleba nudna, chyba jeśli ktoś kibicuje włoskiemu teamowi to tja, może dostrzec plusy. Bez oceny. Liga Niemiecka chyba najlepsza dla Polaka, ponieważ gra tutaj dużo rodaków, dla oka też jest dobra, lecz ostatnie pare lat jest słabe. Dobra liga, zawsze jest fajnie zobaczyć ligę z kraju który z nami graniczy, a liga jest w TOP5 w Europie. Liga Hiszpańska szczeże też dobra dla oka, nawet jeśli gra Osasuna z np, Huelvą, dodać jeszcze gwiazdy których jest tam narazie najwięcej, jest na dobrym wysokim poziomie u mnie na 2 miejscu, przed Niemiecką. Nie wypowiadam się o innych ligach które jednak zajmują już miejsca według mnie niżej niż 5 miejsce. |
No i sie zaczeło xd To ja też wypowiem moje zdanie.
1. Angielska - Czemu ? Uwielbiam tą walkę na boisku, gdzie gracze pokazują prawdziwą wole walki, a nie tak jak w przypadku 50 % ligii włoskiej - zwijają się na murawie, jakby im sie coś strasznego stało. Ofensywna, angielska piłka jest doprawdy fantastyczna <3 Ofc z Anglii wywodzi się klub którego entuzjastą jestem xd 2. Hiszpańska - Mimo, że tutaj takiej walki nie ma, to moim zdaniem fooball hiszpański trzeba wyróżnić dlatego,że gracze wykazują się dobrą techniką. Ogólnie fajnie ogląda się mecze Hiszpanskiej. I to są dla mnie najważniejsze pozycje. Później leci już : -holenderska (Duużo bramek, wylęgarnia talentów) -włoska (Tylko ze względu na Juventus, który fajnie gra) -niemiecka (bo tak) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jesli sa polfinaly i klub a>b w drugim meczu c>d a w finale a>c to takze a>d qmasz kotq,czy tobie trzeba narysowac ?Oczywiscie gdyby odwrocic sytuacje gdzie bylyby 3 zespoly wloskie w polfinalach i arsenal ktory by wygral bys nie zadawal takich glupich pytan bo byloby Arsenal>Wlochy.Pozatym zdaje sobie sprawe ze swoim postem chciales mnie wyprowadzic z rownowagi,ale nie wyszlo ;] |
Cytuj:
|
Dobra przestańmy się wspierać, i zoabaczymy co sezon przyniesie, a narazie przynosi,..
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie będę dyskutował o tym który klub jest lepszy - Arsenal czy Milan. I btw: ciekawe czy Milan by coś wygrał gdyby stracił kluczowych napastników i przeprowadziłby się na nowy stadion. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a) to ze Arsenal to najpiekniej grajacy klub swiata b) tego ze jakis smieszny puchar jest bardziej prestizowy niz serie a c) ze zawodnicy arsenalu bez problemu sobie poradza z zawodnikami innych klubow (ostatnio cos pisales ze przy tym i tym ten i ten sobie nie poradza,podczas rozmow na temat Arsenal-Totenham o ile dobrze pamietam) 2. Zacznij rozmawiac a nie probowac przekonac ze twoj ulubiony klub/liga itp sa najmocniejsze(co mowiles pare stron temu),nabierz obietkywizmu innymi slowy dorosnij do dyskusji,gdzies mam ile masz lat etc. bo to nie ma nic do zanczenia, ale gadasz gorzej niz ja w podstawowce bo juz wtedy potrafilem obiektywnie spojrzec na cos i przyznac komus racje a nie tkwic w swoim,wiedzac ze nie mam racji.Znajac ciebie zacytujesz tylko fragment mojej wypowiedzi,ten w ktorym bedzie ci najlatwiej cos dodac od siebie utwierdzajac mnie w przekonaniu ze trace czas czytajac twoje posty(i nie tylko ja).Nie szukalem twoich starszych wypowiedzi aby zacytowac do kazdego z podpunktow bo nie mam zamiaru poraz drugi czytac tych bulls*itow,gdyz jem obiad a ich poziom jest obrzydliwe niski,jednostronny i bezpodstawny a cenie sobie dobra strawe. Cytuj:
|
Cytuj:
@Doom Terror: Haha, naprawdę, nie sądziłem, że ktoś potraktuje poważnie stwierdzenie, że Carling Cup jest bardziej prestiżowe od Serie A. Naprawdę, zluzujcie trochę bo wam zwieracze nie wytrzymają. I odnośnie tego, że Arsenal gra najładniejszy futbol - youtube.com + hasło Arsenal i zobaczcie sobie jak wygląda piękna gra zespołowa. @down: Tak, w tym roku jest faworytem w LM, Premiership i w Orange Ekstraklasie. |
Arsenal mi sie kojarzy z tym , ze zawsze jest faworytem do wszystkiego ale i tak wszystko przegrywa ,tak pewnie bedzie i tym razem.xd
|
Cytuj:
@edit_po_ochłonięciu: Jeśli to był żart to chciałem Ci na prawdę pogratulować wyrafinowanego poczucia humoru. Jeśli nie, to sprawa jest doprawdy poważna ;< Anyway - dzięki za pozytywny akcent na koniec tego deszczowego dnia xd |
omg nie bylo mnie 24h na kompie, ale sie naprodukowaliscie :D
ja nie twierdze ze serie a jest najlepsza bo milan wygral lm, przeciwnie- styl premiership liczba dobrych zespolow itd o niebo przewyzsza serie a i kazdy to wam powie. wg mnie najlepsza jest angielska potem hiszpanska potem wloska, francuska, niemiecka, holenderska, szkocka, rosyjska, portugalska, belgijska, grecka, rumunska, ukrainska, a dalej te slabsze. i nie piszcie tylko ze liga ukrainska jest slabsza od polskiej plz bo kazdy powie wam ze nie! w sobote mecz :D jutro siatka 12;50 polska belgia! :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Liga Polska jest lepsza od ligi hiszpańskiej a holenderska od włoskiej natomiast będąc słabszą od angielskeij i rosyjskiej...Szkocka rzondzi poniewasz gra tam zurafski i boruc i jestem jej fascytanem albowiem kibicuje polaką ole oeleoleoele.
kibicuję takrze llidze ekwadorskiej bo tam urodzil sie karlo kostli i lubie te lige wlasnie z tego powodu. I szczeże koham tez lige austryjackom Bo tam grał Sebastjan Mila,. podnjeca mnie 2 angielska bo gra tam gżegoż rasiak mój idol elo zioom elo elo elo rasiaki rasiak rasiak rasiak ___________________________________________ Skończcie już z tymi ligami i tak nie dojdziecie do porozumienia więc po kiego grzyba jeszcze prowadzić te hmmm "kłótnię" ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak schodząc z tematu: http://sport.onet.pl/0,1248703,1601519,wiadomosc.html "Pechowiec"... Nie mam pojęcia dlaczego zawsze go tak nazywaliśmy z kumplami ; p. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |