![]() |
Cytuj:
fakt, ale sami tez sie ratują :) troszke |
no zeby jeszcze ci z Vorstigarny doszli do ltk :D
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystko co dobre szybko się kończy. Zobaczymy jak NG sobie poradzi ze wzmocnionymi siłami.
|
wolne expowiska ;*
|
Suv the Dark Magican
Sep 28 2007, 14:18:02 CEST Killed at Level 131 by Vany Hod and by Zelorac Turkowie w Ltk, niektórzy z Vorstigarny doszli do Ltk |
ma ktos rec jak padam ? xd
|
Zmienilem niewazne co tu bylo i sorry dla asmita, ale tez nifox mi zle przekazal :P
|
I co teraz zrobi Suv? :confused: Czy bedzie walczyc przeciwko CG?
|
fajny avek :confused:
|
Cytuj:
nie dedmit to powiedzial tylko ja, to po pierwsze po drugie nie powiedzialem ze bedziesz mial hunta na zawsze po trzecie nawet z toba nie gadalem po czwarte powiedzialem nifoxowi ze cie pukne jak ci sprzeda (bo mial sprzedac mi najpierw), to byl jeden z argumentow zeby mi sprzedal po piate nigdy bym nie zabil kogos za outfit, albo za to ze kupuje cos od innego, gdyby jednak zadecydowal sprzedac ci nie ruszyl bym cie bo ja nie jestem kims z CG albo Dorpazem, ktory zabija za takie rzeczy rozumiem ze mozesz czuc sie smutny ze nie kupiles silkow, ale jednak wiem ze bylem pierwszy u nifoxa =p pozdro, sorry za chaotyczny post :D |
LoL??
"nie dedmit to powiedzial tylko ja, to po pierwsze" "po trzecie nawet z toba nie gadalem" Co to kurwa ?? ;D Paradoks o.O? |
Cytuj:
Arha, ja gadalem tylko z nifoxem a on przekrecal to co mowilem dla romasa (prawdopodobnie znajomosc angielskiego zawiodla) =p nvm |
Cięzko zrozumiec.
|
Dzisiaj pije wasze zdrowie kochani ;):cup::cup::cup:
|
nie pij stary to sie zle konczy ; P
ahh ten kac. od pon odkladam alko ; P |
A ja wczoraj tylko jedno piwko i Red Bull xD. I dzień po imprezie piękny :). Zero kaca... Nawet nie suszy :p
|
Są też inne środki po których kaca nie ma, a piwo jest po to żeby usiąść sobie z kumplami i popić, a nie żeby się piwem upić, chociaż tak bywa czasem :P
|
Malmo Baruin
Sep 29 2007, 16:37:43 CEST Killed at Level 72 by Jacare and by Eltanixal Nimhicus Jokkololz Sep 29 2007, 16:39:43 CEST Killed at Level 8 by Rine to 2 moze bez sensu ale co tam xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czy wy karva nie macie przyjaciol, ze musicie pisac na forum taki shit jak "mam kaca" lub "jutro imprezka" czy tez "ide zrobic loda koledze" ?
@down sorry, misczu fat m3nz0w tym razem musialem sie sprzeciwic ~miejsce na durny emot~ |
Cytuj:
U r not fat so shut the fuck up nigga =* |
Moze nedomanus z nudow wejdzie do wojny? xD Ciekawie by bylo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybieraj |
Cytuj:
100 zlotych monet = 1 platynowa 100 platynowych (srebrnych) = 1 Kryształowa tyle chyba:P |
@edit
przydaloby sie jakies ob |
5 złoty = 10k
10k=10 000 gp JAK ZDOBYĆ KASE W TIBI ? wypada z potworków (ilość w zależności od potworka) idziesz sobie zabijać monsterki i zabierasz z ciala kase mozesz tez zbierac przedmioty z potworkow i sprzedawac je w sklepie mozesz tez isc kogos zaje**c (tzn zabić) ale to pozniej sie nauczysz na pewno , po zabiciu innego gracza zabierasz to co wypadlo i sprzedajesz to innym gracza aby zarobic kase w tibi gracze czesto sprzedaja pacc za gp ( gp-tibijska kasa/pacc-premium account-płatne konto) oczywisice dostaja pieniadze/przedmioty a paccow nie kupuja mozna tez kupic kase na allegro ( tak jak wyzej 5 zł=10k) na pewno dowieszsie pozniej o co biega ,chyba juz wszystko no to powodzenia :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pyro na co ty liczysz te parówki nie wyjdą na ob. Bo jak oni robia np. na nas mass log jak mamy pz to na venta jak wejda wszycy to sie zbiegamy odrazu całym team i jest stosunek nas z 40 ich z 20 i siedza na łódkach albo w dpach :D
|
no to prawdzie kozaki jestescie
|
:cup::cup::cup: THE KING HAS FALLEN dziekuje tym co mnie nie opuscili mzoe to czytaja za to ze nie opusciliscie mnie i zaniesliscie mnie do domu!:cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
a ja se dzis powiedzialem ..... kunieccccccc !! powodzenia wszystkim zycze, miejcie zabawe z tej gry, jak gracie dla lvla, expicie na boocie i questy robi ktos za was to zastanowcie sie czyj est sens w to grac !!
Pozdrawiam moich przyjaciol z ktorymi mam nadzieje zachowam kontakt !! |
Cytuj:
Pozdrawiam S signed Peero. p.s w jakies sprawie do mnie dzwoniles? odp na gg. |
dzisiaj mialem piekny sen ... naprawde piekny sen , wolnosci moja snilem ze wzialwem z toba slub :) ... a gdyby tak wszyscy ludzie mogli przezyc taki jeden dzien :P gdy wolnosc wszystkich ludzi zbudzi ... i powie idzcie tanczyc , spiewac to nie sen :P
wuja kiroy :) |
moze walne kilka drinow chyba nakreca mnieeeeee !!! nie wiwem jak mam to zrobic :D by mezczyzna sie stac :D i nie wypasc ze swej roli tego co pierwszy raz :D
|
Adam Mickiewicz: O K***a ale shit!
:cup: |
Michal Kiroyek 19:02:32
nie moge tak odejasc gdy kus mnie grzech :D >.> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |