![]() |
Cytuj:
pozdrawiam |
Cytuj:
|
Skończcie pierdolić :|
|
Jak zawsze...
Jakieś kompleksy macie, że tak się przejmujecie kto co napisze na forum o was? Jeśli uważa jeden z drugim, że to go nie obchodzi to po chu.. odpisujecie? Ja pisze to bo po prostu wku..ia mnie jak w temacie o servie czytam o waszych osobistych konfliktach. Wasze posty świadczą tylko o tym, że... ...macie po dwóch ojców i 4 dziadków. |
Z OSTATNIEJ CHIWLI
QUAI CHI SPI SPI SPI AHAHAHHA Dzięki Viking! |
Cytuj:
A tak na odejście od tematu jak to robiłem za czasów swojej świetności, cała prawda o Laerionie~;p xxx (16-10-2007 19:46) ja sonsika nei znam to typ chlopaka ktory pije nasze slaskie sztele (recznie robione wina za 5 zeta) nie pracuje tylko w tibie gra |
Viking czemu ja nic od Ciebie nie wiem kto zrobił tę akcje bo widzę jakieś małe lvle go fragneły niech zgadne masslog lub sd combo pod depo :D
|
Cytuj:
otoz nie pija on szteli, owszem nie pracuje na stale, jednak tibia to nie jest jego jedyne zajecie, lol. i kto teraz jest bardziej wiarygodny ? |
Cytuj:
@Edit: Nie znam, chodziło o to, że nie mieszka dokładnie koło niego, a z resztą co tam będe tłumaczył :) |
POLACY LONCZMY SIEM~!!1!1!!11!!
viking huju:< |
|
neztas mnie ded :(
|
KUR** No nie wytrzymam juz.
Najpierw mała wzmianka do Feava: Kurde, ty myslisz ze jestes jakis wielki JOŁ bo piszesz jakies wierszyki pelne bluzgów?? Ten idiota to zaczął to ty nie musisz tego ciągnać. Ciekawe jakbyscie sie na zywo spotkali to tez byscie tak gadali? Ja bym sie ze wstydu spalil. W zyciu nie robilbym z siebie takiego barana. Nikt ci tego w twarz nie powie ale to jest normalna glupota, pisanie disów. Jeszcze jakbys sie na tym znal ale rymy typu "s*******aj"-"wy*******aj" albo "pojabało"-"odjebało" są ŻAŁOSNE. Teraz ze szczerego serca do ZIELPERA [ sorry ale nerwy mi puszczają]: jest juz za pozno na wyleczenie cie z choroby umyslowej. Teraz to jedynie przeszczep mózgu od jakiegos szympansa.... Normalnie rzygać mi sie chce jak czytam twoje posty. Nie dosc ze twoje wierszyki sa 10x gorsze od tych feava(rymy brałeś chyba z sufitu), to jeszcze ty myslisz ze jestes jakims raperem czy cholera wie co. Czlowieku!! ( jezeli za takiego wciaz sie uwazasz) Jestes zalosny. Jakie przedmioty się wybiera w liceum co? powalony jestes, w kazdym liceum masz takie same, tyle ze dla niektorych jest realizowany program rozszerzony. Najpierw wyzywasz humanistów. Co to? Czy to nie są ludzie? Jedni są lepsi z przedmiotów scislych z inni z humanistycznych baranie!! Gosc który jest mistrzem swiata w bieganiu nie umie powiedzmy obslugiwac komputera. Ba, wysmiewasz sie z humanistow a pare postow nizej wysmiewasz sie z Jinikao, ktory poszedl na matematyke, która to jest przedmiotem scislym. Rozumiem przez to ze ty preferujesz takich ludzi, ktorzy nie sa ani jjednymi ani drugimi, tylko dzien w dzien siedza z toba na lawce przed blokiem, pija tanie piwko i wymyslaja kolejne "RYMOWANKI" a potem je sobie prezentują. ZALOSNY JESTES Widac jaki wielki znawca "Rozumiem jakbys poszedl na budownictwo czy cos to bylbys spoko" Powalony jestes. Studia z matmy byc moze pozwalaja jedynie na nauke w szkole i nie ma takiego zapotrzebowania na matematykow w Polsce. Ale jezeli on lubi matme, rozumie ją to czemu ma sie jej nie uczyc? Kompletny ignorant z ciebie, co ty myslisz ze na BUDOWNICTWIE to nie ma wogule matmy? Odsyłam do poczytania sobie biuletynów, bo budownictwo to przede wszystkim matematyka/fizyka (oba sa powiazane). Najwiecej osob na budownictwie odpada na 1szym roku wlasnie z powodu matmy. A ty myslales pewnie ze co? Ze na studiach to uczy sie : "Oto jest beton" "tak sie wyrabia cegly" "wylewamy beton na fundament, stawiamy 4 sciany, wybijamy okna i mamy centrum handlowe" NOObem jestes na budownictwie 80% to matma/fizyka/mechanika czyli WEKTORY(najwiecej), całki i macierze deklu |
aff tyle ciał :(
|
deded :cup:
|
no coz dalicie dupy <no offence> xD
|
inwazja, we lzach afryka we krwi azja
inwazja, placze afryka, placze azja na poczatku bylo kozacko potem przestaliscie ze mna konwersowac, jedynie menphius zostal ze mna do samego konca : [ |
|
|
22:12 Tiptas [112]: bota musze odpalic
22:12 Tiptas [112]: :> |
jeju ;;;;p
22:14 Feav [102]: DIE WITH PRIDE! |
NIe no dali sie podejsc jak nooby, ale zeby byla jasnosc jestem z nimi sercem
|
raz na wozie raz pod wozem
|
:swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe:
|
nie no na burnsa khapriela nie ma mocnych, wiekszego noba swiat nie widzial : d
ejj btw everanor dlaczego znow nub charem walczyles ? <4 |
bo jestes glupi lizodupie..co sie odwlecze to nie uciecze ziommm
|
Cytuj:
|
Po co sie wyzywac?? jest walka jedni przegrali inni wygrali, moze los sie odwroci kiedys, niewarto wyzywac sie przez to. Ide do roboty Shalom
|
ok milej pracy.przepraszam ziom.w 10 nie wygraja ze wszystkimi swe albo im pomozemy albo nie..w jednosci sila..
|
Nie ma co , bota to maja dobrego i prosze nie zaprzeczajcie bo macie Blackd proxy :)
Btw Gz... ale to dopiero poczatek :) |
polewa w chuj byla ! xD
"Niejeden nieraz nasz kraj probowal zniszczyc , niejeden raz powstalismy ze zgliszczy , teraz nasz czas nadszedl korona blyszy a ja z duma na nia patrze wiec wytrzyj łzy to wazne" <3 |
Patrząc na to wszystko z góry nasuwają mi się słowa... Teraz albo nigdy... nic nie ma do stracenia, postawić wszystko na jedną kartę i trwać twardo na swoim. Powodzenia
|
Panowie, kur**, tak czy inaczej nic nie bylo by z Iridii... a takto to sie pobawimy przynajmniej :D:D Albo oni sie pobawia, to dopiero poczatek :):cup:
|
Elo... Jakie fragi? bo dopiero wrocilem na chate xD
|
Cytuj:
A tak apropo mógłby ktoś wypisać osoby które padły? S*****ELE... Everanora tez dopadli ;/ Nie podoba mi się to coraz bardziej |
sorry ze to napisze ale eve i feav kto teraz musi grzac dp ?:)
tak apropo zrobcie cos z soba bo chuj mnie strzelil jak przegladalem tibia.com ... prosze zastanowcie sie nad soba nie wiem pocwiczcie na ots czy cos jakas organizacja i blackd proxy no ewentualnie ng ktore wystarczy dobrze ustawic i jedziecie z nimi omg !!! macie lepsza ekipe... a jak tak dalej pojdzie to pozostana wam tylko sneaki... |
Nie ma co neztas widze że cie nawet ziomki szanuja ;p
06:17 Tiptas [112]: ryja kurwo 06:17 Tiptas [112]: nie jestem 06:17 Tiptas [112]: przygotowany 06:17 Tiptas [112]: zjebie |
...a jak CI sie podobal mass log bongos wczoraj wieczorem Xenezis?;D
|
Cytuj:
sie znalazl w dobrym miejscu jak reporter xD @No powybijali Polakow ale przynajmniej walcza a nie daja sie zabijac(bez walki);p musicie sobie skolowac ng bo na bota trzeba bota @Viking narazie błyszczy ale korona szwedzka lol;p jak wygraja mozesz cytat taki dac;c |
Cytuj:
na gg Ci wyslalem cos, zrob to~! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57. |