![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ej, chłopaki i dziewczyny, zwróćcie uwagę na rozmiar sygnaturki, nie może być większy niż 20kb. EDIT: No i poszukałem. O drugim sezonie Claymore'a nic nie wiadomo. Póki co możemy o nim zapomnieć. Kto wie, może jak już wyjdzie tyle mangi, żeby MadHouse miało spory zapas historii do zanimowania to wezmą ten pomysł bardziej serio i już w okolicach 2011 będzie nam dane obejrzeć dalszą część przygód Claire i spółki w kolorze? |
Kur, teraz wszyscy porobili sobie sygny z anime-planet i myślą że są trv - -
|
@Up
No nie? Mi to sie w tym temacie najdluzej sygnatury wczytuja. |
@up
to musisz miec zarabistego neta :x |
prawda jest taka, ze anime planet fajnie zmniejsza rozmiar sygnatur ^^ nie ma się czym bulwersować
w ramach buntu zmieniłem swój podpis : p |
Cytuj:
@edit. Od teraz można podziwiać moją brzydką sygnaturką z clare :P. |
Rena i Haruhi.... ja bałbym się oglądać takie połączenie ;p
http://img91.imageshack.us/img91/2695/scan000jl6.jpg Ilyiia się obraził więc teraz chyba ja będe wklejał obrazki.... Corgar Frizz |
------------------------------------------------------------------------------------------
Napisze tutaj, bo nie ma sensu wysylac tylu pw :) Wiekszosc ludzi, piszacych w tym temacie ma za duze sygnatury. Pozmieniajcie je :) Przypominam - max laczna waga podpisu to 20KB a wysokosc 150px. ------------------------------------------------------------------------------------------ A co do tematu... Jakos Melancholy of Haruhi Suzumiya mi nie przypadlo do gustu ;< Jak bede mial czas, to sprobuje powalczyc z Lucky Star'em juz 2 raz :) |
@frizz
Haruhi i ta 2...hmm....extremalne połączenie mógł by z tego być ciekawy sci-fi [tak sie pisze?] horror xD czytał ktoś No bra ^^? [nie to nie ecchi] |
Rayza i nie-ecchi..... no nie pomyślałbym ;p No bra nie czytałem, ale rozejrzałem się troszkę i myśle że jest warte przeczytania.
Btw. Rayza wiesz że napisałeś już 180+ postów w tym temacie....... a ja cię dogonić chciałem ;p PS. Tompior jest teraz be...... i obejrzyj Lucki Stara bo to świetne anime jest. Corgar Frizz |
@Frizz
facet ja doskonale wiem ile mam postów tu ; p , i ogólnie napisałem. Rayza i nie-ecchi , to jak Miyuki i głupota nie? [LS] btw: LS to jedno z moim ulubionych anime i mang ; D zwłaszcza 2 seria [pojawienie sie tej z wymiany , 12+ epy?] z m-ce temu był artykuł o LS w anime-insider... a ja przed wczoraj miałem empikowy maraton i przeczytałem 10 tomów GTO ... Chciałbym miec takiego Belfa co ma jaja..btw: w jap. wakacje są na wiosnę Oo? |
Zlookalem wlasnie 3 odc 3 seri ZnT i musze powiedziec ze jakis taki kiepski ;/ nic za bardzo smiesznego i w ogole:<
Zawiodlem sie :P |
Cytuj:
|
a ja wlasnie jestem na polmetku Kanon'a i jak narazie bardzo mi sie podoba, fajnie sie oglad, ze tak powiem takei luzne te anime jest.
|
Zassalem 3 pierwsze epy Wolf's Rain, jutro zaczynam ogladac :)
|
ja zacząłem oglądać Rosario to vampire bardzo fajne ^^ ...
i skończyłem SNS ost epy byłą najfajniejsze zwłaszcza 18 ep ^^.... a niedługo zacznę to co mam na liście na anime-planet ;p Yay! 1,5k post ^^ ..... |
Rayza tak patrze na anime planet to widze ze ogladasz same polsatowe bajki rotfl ;p od dzis nie jestes fanem anime w moich oczach chyba ze nadrobisz to rozsadnymi tytulami ;p hrhr pozdro ;p
|
@Up
Haha, juz wiadomo czym nabil ten miesiac xD |
Oj Hazuma nieźle dowaliłeś Rayzie.... najpierw chyba napisałeś że liczy sie jakość a nie ilość postów ( chyba to ty byłeś ) a teraz to xD
Ja tam "polsatowo"-"Jetixowych" anime niewiele widziałem. A jak widziałem to w oryginalnej japońskiej wersji.... Przy takim Shaman Kingu czy Naruto różnica jest kolosalna. W japońskiej głosy są perfekcyjnie dobrane, wymodulowane itp itp, ale to przecież specjaliści są. A w polskiej no coż... żal cenzura, słaby dubbing i reklamy -.- i jeszcze w Shamanie imiona zmienili, a głosy były tragicznie dobrane względem japońskiej wersji. A Naruto to już całkowicie woła o pomstę do nieba.... Sasuke ma głos 30-letniego faceta, Hinata głos babki z 0-700, Kumalski, wioska ukryta w liściach, Kakashi z głosem ludwiczka.... i masakryczna cenzura. A tak właściwie jak określasz anime jako polsatowe? Bo ma polski dubbing? Czy że leciało w polsce ;p A pozatym chyba każdy z nas wychował sie na tych którymś z tych anime (ja w dzieciństwie wszystkie je widziałem ;p ) anime: -Księżniczka z księżyca ( Sailor Moon ) -Tygrysia maska ( Tiger Mask ) -Kapitan Tsubasa ( Captain Tsubasa) -Rycerze Zodiaku ( Saint Seiya ) -Record of the lodos war -Pokemon -Super Świnka (Super Pig ) -Muminki ( tak tak to też jest anime ) Corgar Frizz |
Hehe z w/w oglądałem w polskiej wersji językowej tylko Saint Seyia, co nadal uważam za dosyć dobre, hmm anime, i parę "epów" muminków. Skoro to anime :).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty możesz uznać, że nikt tutaj nie jest fanem anime, ale poza faktem, że ludzie się będą na ciebie patrzeć z politowaniem, to nie zmienisz niczego. Pokemony, Pszczółka maja, muminki to wszystko anime - czy tego chcesz czy nie. Cytuj:
|
Od pewnego czasu ogladam anime (Bleach, death note, elfen lied, naruto) Jakie jeszcze polecacie? Oczywiscie zeby nie byly amatorska kreska rysowane i mialy jakas fabule bo mnie nudza te napierdzielanki :P
|
No widze że zaraz zacznie nam tu się wojna..... Rayza vs Hazuma vs Eerion vs biedni widzowie.
A tak na serio. Przestancie się kłocić. Hazuma żartował... tak sądze. W końcu pocoś dał buźkę w poście. Anime to Anime. Jedno jest poważne drugie nie. A to jakie anime kto lubi zależy od gustu danej osoby. A o gustach się nie dyskutuje. @--Cienius-- obejrzyj sobie Myself;Youself, Clannad, Higurashi no naku kori ni, Higurashi no naku koro kai, Haruhi Suzumiya no Yuuutsu, Byouksoku 5 centimeter. Na poczętek polecam Higurashi...... PS. Ilyiia wróć!! Zobacz co się dzieje jak przestałeś obrazki wklejać. Szykuje nam się 1 wojna ogolnoAnimowa. Corgar Frizz |
@cienius
Rosario + Vampire , Zero no tsukaima , shakugan no shana , lucky star? |
Ostatnio oglądam Higurashi no Naku Koro ni.
Anime naprawdę dobre, tylko czasem pogwatmane... |
Ja tam żadnej wojny prowadzić nie będę.
Nie chcę, żeby nam temat zamknęli :P Więc nie ma co panikować o jakiekolwiek akcje z mojej strony |
Zaczalem Wolf's Rain, wlasnie skonczylem 4 ep i jestem pod wrazeniem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------------------------ Druga sprawa: strone wczesniej pisalem o limitach sygnatur. Widze, ze niektorzy sobie nic z tego nie robia, wiec niestety, leca warny ;< Wezcie przyklad z eeriona, ktory jakos dal rade zmniejszyc wage obrazka. --------------------------------------------------------------------------------------- Czy ogladal ktos z was Seirei no Moribito? Wlasnie sciagnalem, ale niestety mam wersje ze strasznie cichymi japonskimi glosami. Czy jest warto sie troche pomeczyc i to obejrzec?:) |
7 ep Wolf's Rain i coraz bardziej mi się podoba, jeszcze trochę i wyląduje jak u eeriona na pierwszym miejscu. :P
|
7 ep Clannada. I powiem, że anime fajne. Spodziewałem się czegoś 'smutniejszego', ale i tak źle nie jest ; >
|
4 ep KIBY. Takie w kit- ani pośmiać się nie da, ani krwi nie ma.
|
co do zmniejszania wagi obrazka - Trzeba to przypłącić nieaktualnością info.
Po prostu jest to obrazek ze zmniejszonym limitem wrzucony na imgashacka. No, ale przynajmniej nie łamie limitów :D Cytuj:
A odcinki 27-30 (zwłaszcza 29-30) są tak miażdżące, że dla nich warto całą resztę obejrzeć, choćby nudziła. Cytuj:
|
Tomp~ mam taka nadzieje ;s
A co do pytanka odnosnie ikkitousen great guardians wie ktos ile epkow sie ukazalo ?? (Mam zamiar obejzec cala serie a nie czekac tydzien w tydzien ;p) No i jak sie podobal Tomoyo Chapter w Clannadzie ? mi tam akurat taki zwiazek podpasowal. |
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=5749
Bedzie 12 odcinkow. Do tej pory ukazalo sie 7. ;) |
Huhu dzia za info a wszczegolnosc za stronke nieznlalem jej tak szczeze mowiac ;p
Tak calkiem ps. Jesli to ogladasz to pochwal sie wrazeniami hyh |
Wyzywam was na walke w SWR przez hamachi.
Możecie to pobrać tylko i wyłącznie torrentem. http://isohunt.com/torrent_details/4...wr?tab=summary Ktoś się podejmie? Nikt.. ? |
Ja obejrzalem Air, na pewno nie jest to lekkie anime, takze jesli masz ochote na cos trudniejszego to polecam.
|
@illya
komentarz do obrazka: http://img65.imageshack.us/img65/8692/jokeig2.jpg dobra,skończyłem Różaniec Wampira [Rosario + vampire] animatorzy zapomnieli chyba o mandze bo anime bardo sie rożni od mangi : w kwestii ecchi ... natomiast zacząłem oglądać Kanokon'a anime jest pełne [psychicznych] scen ecchi ...jak i w 1 odc. dość trudno zgadnąć co sie stanie potem ... widać tutaj ze chłopak ze na sam widok półnagiego ciała dziewczyny ucieka ze strachem..więc sie trochę nabiega bo główne bohaterki są na niego napalone.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |