![]() |
Name: [CHAR]Raaeell[/CHAR]
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 98 World: Pandoria Banished: until deletion because of offensive statement |
hmm a czyj to char jest/byl? ;p Zulla?
|
Cytuj:
@Andarist (down) Miałem dokładnie tak samo gdy po włączeniu serwerów chciałem sie zalogować na inna postać z acc było to niemożliwe, tylko widziałem komunikat ze jestem już zalogowany pomimo tego ze dałem loga :/ Cytuj:
Jeśli macie do siebie jakieś problemy używajcie priv nie obchodzą nas za bardzo wasze kłótnie nie na temat kto jest bardziej elo. |
|
hmm, moze bylo to spowodowane ogolna zamula serva? probowalem wlogowac wczoraj wieczorem na chara, a pisalo, ze inny char na tym koncie jets jzu online, to syzbko sprawdzam i patrze, ze na tibia.com i wedlug serva logowan rzeczywiscie inna postac z mojego konta jest online, ale w tibii online nie jest, tylko na te "zalogowana" postac moglem lognac ;p
|
@slovik
moje posty denerwujące?jak ci coś nie pasi to zmień forum czaisz? plaxB) |
Cytuj:
|
nie mam zamiaru,ale szlak mnie trafia jak jeden wyzywa mnie od noobów z carlin,a szczegolnie mnie denerwuje jak ktoś mnie komentuje
samemu nie zastanawiając się co pisze X( |
Cytuj:
|
straszne ^^
|
Vision zrobilo kolejnego massloga
|
I co dzieje się coś ?
edit Character Deaths Oct 29 2007, 19:07:14 CET Killed at Level 219 by Yenx and by Saptus HAHAHAHAHAHAAH Oct 29 2007, 19:14:14 CET Killed at Level 174 by Pasterz the Axemaster and by Armara :DDD kupic mu paczka na pocieszenie !! :D |
Niech robią niech zabijają 80 knightów i co im po tym?
Bo nie zawsze wojnę wygrywa ten co ma więcej fragów! |
ta furora to takie dno :D non stop lagi , bez sensowana wojna i ludzie ktorzy potrafili by sprzedac nawet wlasna matke za pare cc
|
al inferno
fens on furora burn abl katrila gandalf grozny hasky crusay zwidek gohan oblivion knight of south central yeetro jeszce paru padlo brak danych od nas padl aurix vantie potem sie strapowali @down ima uciekl |
Drizer mam nadzieje ze na tej liscie znajdzie sie takze imargam :DD
O nie dal loga :< |
zabijcie w koncu imargama...
@up pierwszy byles xD |
to teraz dajcie filmik :>
eek! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
daj patrz ile ludzi czeka :D
Użytkowników czytających ten temat: 41 (zarejestrowanych: 18, gości: 23) eek! |
up a ktos inny moze ? o ile ktos nagrywal ;s
|
http://www.**********.com/624235321.html
speedy NASZA SILA ICH PRZERASTA PROSTA RIPOSTA tylko nie mowcie szkoda ze ima uciekl bo tyle fragow naj3balismy ze mamy spokuj na tydzien @zwidu I kto ogarnol? |
http://rapidshare.com/files/66072058/LAL.rec.html <macie filmik, byłem w centrum akcji, więc dobrze zrobiony ;)
2,5 mega. Komentarz: Vision mogło się zbierać na szkielety, tam, gdzie kiedyś padł Taifun Devilry. Chyba jakiś inny owner grał Katrilą, bo nie uwierzę, że na to nie wpadli. |
|
"19:57 Xentexis [143]: ogarnij kurwa pajacu"
zabil :D |
Cytuj:
|
huhu! ^^' Widać, że duski IP pozmianiały (no albo ownerzy sie zmienili) bo jakoś vision nie pinguje! no wai lol!
|
Duski powracają, ale tylko dlatego że mają widoczną przewagę. Jak byli na przegranej pozycji to jedni zmieniali servery a inni ogłaszali RETAIRED(get some real life - to chyba było najczęściej używanie przez nich stwierdzenie B)).
Vision próbuje coś zdziałać, nie ucieka z servera tak jak wy i prędzej czy później im się to uda. A jeśli powróci do starego składu to Duski znów gdzieś znikną(będą cieszyć się "real life'em";)). Byli membersi Vision troche ch...wo wyglądają w jednym szeregu z Taifem, Ymym, Czipsem, Fenixem i resztą. Może się opamiętają:) |
Cytuj:
|
Nie sikam, to tylko moje subiektywne zdanie. Przypomnij sobie co pisałeś po tym jak Pasterz was zdradził. A teraz stoicie na każdej akcji za jego plecami....buraki bez honoru.
|
Cytuj:
Gratz akcji panowie. Miłego kupowania blessów i see you on the battle ground. Szczególne gratki dla kolegi Imargama za zostawienie kolegów na polu walki po raz drugi. Level ważniejszy niż gildia... trudno. |
Ojejku nie placzcie za bardzo to tylko gra i kazdy sie w niej kieruje wlasnym interesem myslisz ze pasterz se tak walczy bezinteresownie ma w tym jakis interes a vision walcza w imie honoru poprostu juz duzo razme przeszli i walcza o przetrwanie moze w przyszlosci o ponowne zdobycie wladzy nikt w tej grze nie poostepuje honorowo wiec o co tyle kłotni oczywiscie wojna wzbudza emoecje ale nie oczekujmy ze wystepowac w niej beda jakies wartosci moralne.
A tak btw dawno Spaawa nie widzialem w akcji.xD |
Gohan juz chyba stracil swoj kozacki 9 mlvl :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze chlopak gada, ale i tak gz openki |
Cytuj:
to nie jest RL life tu niestety wszystko rzadzi sie wlasnymi prawami |
Xentexis należy ci się porządny blant za to co zrobileś. Chciałbym zobaczyć mine Imargama jak cie zobaczył za plecami. ;D Gdyby nie Ty wszyscy co byli na dole dali by loga spokojnie. Najwiekszy Gratz dla Ciebie.
|
Mnie Xentexis rozjebał tym zdaniem: "19:57 Xentexis [143]: ogarnij kurwa pajacu".
Co do akcji to spoko, zaskoczenie napewno było ;) @Drizer~ Wiem, ale to jest także moja opinia :p |
Właśnie Jitvey pod dp w AB bije jakąś ziomówę i chce bohy :<.PA plz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |