![]() |
23:19 Bloody Cavalier [6]: ey
23:19 Ion Sky [59]: Yes ? 23:19 Bloody Cavalier [6]: widzialem cie na forum tibia.pl 23:20 Ion Sky [59]: Niesamowite :) 23:20 Bloody Cavalier [6]: widziales film z ob z srody?? 23:20 Ion Sky [59]: Tak, widzialem je tuz po bitwie. 23:21 Bloody Cavalier [6]: LEZ*****SZONIE 23:22 Ion Sky [59]: Co w zwiazku z tym? ^^ 23:22 Bloody Cavalier [6]: jak nie wiesz o co chodzi to znaczy ze nie widziales 23:22 Bloody Cavalier [6]: :D 23:23 Ion Sky [59]: Tak sie nazywal plik *.rec chlopcze. 23:23 Ion Sky [59]: Tylko przejdz do rzeczy, bo jak narazie bezinteresownie zatracasz mi dupe :) 23:23 Bloody Cavalier [6]: to nara 23:23 Bloody Cavalier [6]: jesli myslisz ze samierzam ci lizac dupe to sie mylisz 23:24 Ion Sky [59]: you-made-my-day 23:24 Ion Sky [59]: XDD na poprawienie tego napiętego klimatu XD |
"you-made-my-day" i jesteś zajebisty... no, stary, muszę ci przyznać, że "you-made-my-day"
|
Amber to NPC na rooku, Podczas walki The Unit vs Alliance przy bramce lvlowej w cyclopolis, Jeden z graczy unitu powiedzial do Nizahe; Nizahe say hello to Amber;* po czym unit ruszyl sie o 2 sqm i zdjal niza na 1 combo ( cale hp w dol ) sytuacja podobna powtorzyla sie z calmekiem, calosc mozna obejrzec na youtube, filmik pod tytulem "Toxic Fire" ehm to bylo prawdziwe PvP, prawdopodobnie Unit byl najlepiej walczaca gildia na Tibi do tej pory :)
|
Czegoś nie rozumiem. Jak The Unit zabiło Niza, skoro The Unit jest na Titanii?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A grasz/łeś na Morganie? |
Cytuj:
@Down : Że co? |
No nieźli ci unit ale polaczki (rise) tez się niźle prowadzą.
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=1
Fragi na tibia com dodane :) Edit: Torax grubo przesadziles mowiac ,ze Unici to byla najlepsza gildia w grze . |
Cytuj:
|
Grałem na morganie, ale nie od samego początku. Jak zaczynałem top levelem był Dany Darko, ale wtedy byłem noobem do potęgi i nie pograłem zbyt długo. Potem jak zacząłem grać znowu, to nizahe już był ;p
|
To wy*******aj ! :D
|
jak dobrze sie dowiedziec ze jestesmy szwedami bo mamy szwedzkie hotkeye xDdddd
|
Macie szwedzkie hotkeye = Victeron
Wy = Aldora XD? |
Cytuj:
|
1- Victeron 21 Frags
Pwned ! ; D Szaleju się najadł ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
PoKlIkAsH?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jaki ty jesteś zajebiaszczy :o
|
@2up
Przykry jestes, skad masz takie info? |
Cytuj:
|
Moja pytanie kieruje do pana znajdującego sie zaraz nade mną .Uważasz ,ze jego basen intelektualny jest zbyt płytki byś mógł prowadzić z nim konwersacje ?
Ja ze swojej strony skromnie dodam ,iż wybieram sie w dniu dzisiejszym na impreze z okazji osiemnastych urodzin(nazywana również "Osiemnastką") mojego dobrego kolegi który mieszka na moim osiedlu .Mam nadzieje ,że impreza bedzie szampańska ! Życze wam miłego dnia moi cyber-przyjaciele ! Xdd B) |
Cytuj:
Miłej zabawy ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Beda jakies laski w tym dp venore? <Tibia_dance> |
@Kafar
Owszem, sugerowałem mu to już niegrzecznym wyrażeniem w jednym z moich postów w tym temacie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do wojny, ostatni Battle był niezły |
On sie tym nie chwali. On tylko chce wam pokazac ze jest wiele ciekawych zajec, ktore mozna robic w sobotni wieczor poza gra w ta prymitywna gre ktora niektorych niszczy doszczetnie :) :evul:
Vasth widze dobrze zorientowany jestes co do masowych imprez Tibijskich. :evul: Tak trzymaj zastap ta panne z poczty Venore badz naszym DIDżEJEM! Kafar plxxxxxxxx wklej wynik meczu Machester United vs Arsenal plxxx zrob to jak wrocisz specialnie dla mnie!! |
szkoda tylko ze masaka nawet tam nie bylo xdddddddddd
|
Makumbaaaaaaaaaaaaaaaaa_/
|
Bambooooo RoXaNdO ..... !!!
|
Russel, to taki pysiaczek ;***** Uahhahahahahah. xd
|
slooooodziutki russelek ;*
|
nie smiejcie sie z russa
|