![]() |
az normalnie doladuje sobie konto na miesiac, i zbiore raid do Archiego.
|
@up:
Finger nie chodził po 30k. Pamiętam, że jak zrobiłem ass pulla i nikogo nie było w melee range to wyrwałem za 100k. Cytuj:
Poza tym jest tak jak mówił malkolm. Na taktykach na wow wiki archimond dostał mini opisik Cytuj:
|
Cytuj:
A i tak największego rotfla zaliczyłem jak zobaczyłem kiedyś enrage na Yoggim. Extinguish all life. Kaput. I pizg w rajd po 800-900k. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przez pierwsze dwa tygodnie mimiron w drugiej fazie lasser barage lokował zawsze na tanku. Taktyka wyglądała tak, że druid używał c resa, a 2 fazę można było zrobić na jednym laser barage. I tyle. O reszcie przywalonych skilli już nie wspomnę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak wygląda Mimiron teraz: faza druga: zwykłe bieganie do momentu informacji o lasser barage, wtedy wszyscy uciekają za mimirona i obracają się razem z nim tak żeby nie wejść pod działo. Jak wyglądał Mimiron: Informacja o lasser barage, wszyscy ustawiają się za mimironem, następuje odpalenie skilla i mimiron obraca się na tanka, który jest za plecami bossa. Tank obrywa jednego strzała za 150k, reszta raidu odpowiednio więcej. Wipe. Taktyka wyglądał wtedy tak, że tank stawał sobie spokojnie i czekał na śmierć, następnie na cr. Tyle w temacie nerfów/upraszczania raidów. To co działa na PTRze nie zadziała na normalnym serwerze. |
mi tam w sumie wszystko zwisa i powiewa, ja czekam jakie kity bedzie od*******al Lich King xD
|
No i w końcu mamy pach 3.2.2, jedno co mi się na prawdę nie podoba, to to, że bg zacznie się kiedy zbierze się full grupa ( porażka)
|
omg serio tak robili ? toz np na battlegrupach w ktorych jest przewaga np hordy to to bedzie koszmar, w ogole nie mozliwe zrobic np AV.
|
I wice versa z aluchami.
No, ale zobaczymy jak to będzie. Jestem na magtheridonie, jak w praktyce będzie wsio działać to wam powiem |
Kufa!! Chce wgrac wowa i grac na kumpla koncie, ale widze ze patchy to kurfa bedzie z 10giga :/ Łooo jezu poratujcie :C
|
Cytuj:
I mamy nowy pseudo raid. One shoot lub ewentualnie 1 wipe i raid skończony. Taaaaaaaaa. P.S. Polewką jest że aktualnie można zdobyć broń top Naxx 25 (!!!!) z bossa na 5 manie. |
|
Rickroll, nie wchodźcie ;p
|
Opis cytadeli wrzucony na mmo champion. Będą zarówno normale jak i heroic mody. Co prawda nowy system włączania ich i wyłączania brzmi dziwnie ale ok.
|
Fajnie, Horda i Ally, dwie frakcje od których dużo zależy, będą się tłuc nawet w IC :P Może będzie nowy bg w samym środku IC?
|
Cytuj:
|
|
siema, wlasnie zaplacilem za wowa (karta) i zostawiam kompa na noc bo update'y dlugo sie sciagaja... jestem kompletnie nowy w tej grze, mam tylko podstawke i zastanawiam sie kogo zrobic? czy postacie sa zbalansowane??? bo gralem wiekszoscia (na trialu) do okolo 6-8lvla (po trochu xdd) i najbardziej podobal mi sie human warrior/dwarf paladin :D
chce zrobic dobra postac zeby nie tracic kasy :D (zeby nie stracic 2 miechow abonamentu na postac ktora jest do dupy) I JAKI SERWER POLECACIE? jest jakas forumowa gildia? z checia dolacze :> jak cos, bede rano kontakt gg (w sprawie gildii/pomocy 13498147 <nie chce free items>) pozdro :D --- Siulaf dodał 1 minut i 5 sekund później --- no i jakies porady dla nowego prosze :D |
Ogolnie niema czegos takiego jak kiepska postac. Bo kazda klasa ma swoja role do odegrania. Pytanie brzmi czy gra dana klasa sprawia Ci przyjemnosc, oraz czy nie bedziesz jednym z wielu. ( kiedys to sie dotyczylo hunter'ow i rogali a teraz do nich paladyni dolaczyli)
|
Standardowe pytanie:
1. Chcesz tankować (skupiać uwagę potworków na sobie podczas gdy inni je atakują)? 2. Chcesz zadawać obrażenia?: a) z dystansu b) z melee 3. Chcesz leczyć? a) tanka b) raid 4. Może mieszankę? Oczywiście chodzi mi o endgame. |
Najpierw trzeba by mu powiedzieć co to end game :P No więc od end game dopiero zaczyna się to coś w WoW'ie co tak przyciąga ludzi, end game jest w tedy kiedy wbijesz maksymalny lvl (obecnie 80).
Następnie musisz określić czym się chcesz zajmować: -PvE -PvP -To i to :P Jeżeli chcesz wejść do Polskiej gildii to zapraszam na Anachronosa, ale musisz być po stronie Hordy. |
Hehe dokładnie, nie ma czegoś takiego jak kiepska postać, są tylko kiepscy gracze.
ALE! Są klasy które wymagają mózgu do dobrej gry i są kalsy które tego organu nie wymagają. Deatk knight i palladyn nie wymagają tego organu. Są to klasy którymi możesz grać zwyczajnie wciskając w dowolnej kolejności kilka guzików a i tak będziesz w miarę dobry. Różnica jest taka że na raidzie 10 Onyxia średni DK robi około 4k dpsu, dobry dk robi 23k dpsu. Ze swojej strony proponuję na początek druida. Jedyna klasa która pozwala być tankiem/dpse/casterm/healerem i nawet jeśli nie będziesz się orientował co i jak na początku 80 lvla to za same buffy które wnosisz do raidu zostaniesz wzięty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak z miesiąc dwa temu? ;-> |
Cytuj:
|
Poznac przeciwnika, twą siłą będzie młody padawanie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kołbaś dobrze prawi. A patch notesy o których mowię odnosiły się do generala i dotyczyły zmiany działania /castrandom. Ignorance is bliss. |
Cytuj:
|
Ja tu nie widzę żadnego szukania dziury w całym. Po prostu przytoczyłeś trefny argument, to zostało wytknięte, a ty robisz z tego powodu burdę.
|
Cytuj:
|
tu chodzilo o to ze nie czytasz path notes innych class etc, a to jest wazne, czytaj moj poprzedni post.
|
Jak połączyć swoje konto z kontem na bttlenecie?
|
proponuje super glue, chociaż kropelka tez może być dobra, na bank jakiś klej cyjanoakrylowy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |