![]() |
Mojim najtem cyclopka ,dwarfa guarda , assasina ,tarantulke.chyba tyle.
Teraz zaczynam grac drutkiem,to poszlem na cyclopy z 8 lvl'em.zabilem 3 cyce,na brak many nie narzekalem a lvl wszedl ;] drutkiem abilem jeszcze wild warriora i do polowy valkirie(gdy miala zolte hp znikla xd) -kReJzErKa- |
Jak narazie moje najlepsze solo to dragi. 22 lvl pallek ze skilami 56:)
|
musze się pochwalić
pokonałem GSa, anciend scaraba bez summonkow, a draga z dsami |
2 Minotaury i Wolf . Bez magii. Solo.
|
Ja zabiłem rata na 1 lvlu bez eq (dosłownie) xD.
A tak ogólnie : pall 9 lvl --- ds sork 14 lvl --- drag (sd) knight 28 lvl --- gs (na skillach 50/46 to osiągnięcie) |
Ja zabilem smoka z cosmyc energy ^^ tu macie filmik jak chcecie tylko ze pol godziny czekalem na resp jego :P http://rapidshare.de/files/23754990/drag_wand.rec.html
|
Ja moim 26 paladynem zabiłem draga najwyżej, bo na nic lepszego się nie odważyłem iść.
|
Na jakieś wielkie powtory nie chodziłem, ale best solo to Mino Guard ;)
|
Cytuj:
a ja bylem na demon hell na 15 lvl i bilem demy z sova sorcem ty noobie jeden do dojscia do bk masz bramke lvl od 50 lvl. zal.X( |
Solo na test serverze 19 orshabaali :D
W normalnej Tibii 2 Dragi; 7 Guard Dwarfow; 3 GS z blockerem (to jest chyba mój najlepszy wynik). |
Moje najwieksze osiagniecie to mino guard mialem 13lvl 6magic lvl bylem sorcerer:cup:
|
Teraz jestem men i chodze na powazne stwory( swamp trolle :P) Ale pokonalem sam Draga i DSy. Tarantula to tez wielki wyczyn. B)
|
Witch (zabrala mi ~ 100hp) Hunter ( ~ 30hp) Minotaur Guard (~ 70hp) Wszsystkie ubiłem knightem na 15 lvlu.
|
Ja nic wielkiego:(
Na 24 lvl dragona dobiłem z sdków (przywilej druida :D ) Mało opłacalny hunt ale już szczyce sie dobiciem 6 dragów, Ze słabszych to ok 40 cyclopów, ze 15 dwarf guardów, 1 ds, 1 beholder,5 minotaur guardów. :cup: |
Cytuj:
na 17 levelu miałeś 15 magiczny palkiem ? |
Demony(10+ pojedynczo) bez sd, postac z profilu.
|
Ja tam nic specjalnego. Solo to cyca zabiłem (Z tym co mam w profilu). A z kolegą druidem to naraz 4 beho na foldzie(Z Ihami:( )
|
Ja zabiłem Orca Berserkera (zerk) z FS (ok. 15 lvl) metodą UP and DOWN w zamku koło ab i raz bez (wogle mnie nie walnoł prócz 24 :D ) na Full Attack, ok. 7 DS (raz 2 DS drugi raz 3DS i znowu 2DS) na 25LVL z HMM metoda UP and DOWN które sam robiłem :P . A knightem który ciągle deadałem że go skasowałem to Huntera w tym samym miejscu co zerk :P .
|
Ja zabilem demon skieleton na poziomie 18 druidem(bez zadnych uh itp.)
Troche mi to zajelo:D |
dokopalem dragonowi z mino magiem na karku
Jestem sorcem na 31 lvl i 31 mlvl :) aha no i 4 beholdery naraz |
Najsilniejszym stworem jakiego pokonalem sam był dwarw soldier .
Paladyn 11 level ( nie wiem dlaczego walczy mieczem ):) |
ja sorcem 12 lvl skile 70/71 ubilem gsa bez uhow
|
pobilem brata sollo na 4 lvlu
|
Gs na 52 lvl Pallem skille 78/47
|
Cytuj:
sorcem 12 lvl gs bez uhow lol |
DS palem na 13lvlu nawet mnie nie drasnął :p
@seth14 W którym to było śnie? Na takim lvlu walka trwała by jakąś max minutę przy ogromnym szczęściu :D |
Solo:
-Demodras -Warlock -Behemoth -Hydra -Black Knight -Demon Team: -Orshabaal Elite Knight Skile:110\112 Lv:198 |
Cytuj:
Co do mnie to DS na low lvl palu, Kilka Cycow na 9 lvl Ale najbardziej sie cieszylem z ubitego Berserkera na Zamku kiedy w wąskim oprzejściu zastawiłem sie skrzynką i nawalałem boltami... Jak uciekal dostawialem blizej skrzynke, az padl i wtedy byla frajda ;) |
Rookgard- 4 lvl-spider
|
DS sorcem na jakimś 16 (czy coś koło tego) lvl.
|
magiczne: beholder/mino mage
normalne: berserker |
smok jako sorc z 28 lvl...
long time ago /Kosher |
DL'ek
Ja rozwaliłem DL'a na 29 lvl :] Troche sie namęczyłem ale było warto:)
Moim wielkim sorkiem :mag: Oczywiście Mana Shield,zsumonnowałem 2 DS'y, biłem z HMM,a na koniec zostawiłem bp of Sd. Wypadł Fire Sword xD Świat Jamera |
Ja palkiem 15 lvl z Utamo Vita i BP Manasów zdjąłem na 30 (!!) boltów Draga :D przy skillach 59/22 :P zeszło 6 manasów ale loot cienki: Burst arrow i 15 gp :(
|
Cytuj:
|
Miałem 41 knighta na Aldorze ale go sprzedałem. Mój największy wycznyn tamtą postacią to było pokonanie DL solo
|
$Szyma$ to ty dobry jestes;p, jesstem pallem na 21lvl'u i nadal sie boje isc sam na smoka!
a sam na solo to chyba najlepsi są: -FD -dwarf guard - witch lol ;p |
Cytuj:
@Topic ja 67 master sorca moim 41 master sorciem:] koles nie afkowal ...uciekal a ja go z sd i burstow... |
Ja zabiłem Demona Skeletona w 13 lvl Drutem z Moonlight Rod;)
|
Ja na 42 lvl 62 mlvl sorc sprzątnąłem demona... był tylko bloker i ja... całe expo moje... zupełnie nieopłacalne... ale czego sie nie robi dla dobrej zabawy ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |