Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Vanzi 27-04-2006 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Risofek
Cioto chyba czytać nie umiesz :S

Napisałem przecież, że to była HIPERBOLA !!

Zal.

Ok. Zobacz chociaż raz na oczy program TASKER, bo wątpie zebyś go widział. Podpowiem, on nagrywa ruchy myszki i klawiatury, a potem odtwarza je. WIĘC NA CO MU TASKER DO PICIA MANAFEK ? Rozumiem że ty ustawiłbyś sie w czasie bitwy, załączył taskera i miał wielką nadzieję że przez czas picia tych manafek nie wpadnie ci na ekran Taifun z dwoma UE (w 2 sek. mógłbyś nawet nie zdążyć wyłączyć Taskera).

Ten program się najwyżej nadaje do łowienia ryb, więc wyjdź.

Jemi 27-04-2006 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanzi
Ok. Zobacz chociaż raz na oczy program TASKER, bo wątpie zebyś go widział. Podpowiem, on nagrywa ruchy myszki i klawiatury, a potem odtwarza je. WIĘC NA CO MU TASKER DO PICIA MANAFEK ? Rozumiem że ty ustawiłbyś sie w czasie bitwy, załączył taskera i miał wielką nadzieję że przez czas picia tych manafek nie wpadnie ci na ekran Taifun z dwoma UE (w 2 sek. mógłbyś nawet nie zdążyć wyłączyć Taskera).

Ten program się najwyżej nadaje do łowienia ryb, więc wyjdź.

Ty kurwa debilu, nadal niewiesz co to hiperbola

Veltaxio 27-04-2006 12:48

@aktywnosc gma imponujaca

11:19 GM Iscen on Furora: Alin Skis banished for spreading hacklinks, do NOT visit this page as your account might get hacked
11:21 GM Iscen on Furora: Elite Kevo banished for offensive statement
11:22 GM Iscen on Furora: Atavus banished for advertisement not related to the game
11:22 GM Iscen on Furora: Ryzykujesz banem, nie uzywajac Angielskiego na publicznych kanalach! You risk a banishment if you do not useEnglish!
11:24 GM Iscen on Furora: Sassan has been notated. Stop misusing this channel!
11:28 GM Iscen on Furora: Theofilius, Sassan, Bronz Knight and Ko`ki banished for non-English statement
11:29 GM Iscen on Furora: Brat Dregalla banished for non English statement
11:29 GM Iscen on Furora: Elliminator and Zeli Zelin banished for offensive statement
11:29 GM Iscen on Furora: Narecan banished for offensive statement
11:30 GM Iscen on Furora: Cydzik **** banished for non-English statement
11:30 GM Iscen on Furora: Kokkii banished for offensive statement. You guys are not very smart, are you?
11:31 GM Iscen on Furora: stop forwarding foul language or you are the next!
11:32 GM Iscen on Furora: Darth of Slasher banished for offensive statement
11:32 GM Iscen on Furora: Master Shaddow banished for non-English statement
11:32 GM Iscen on Furora: Polaus banished for forwarding offensive language
11:33 GM Iscen on Furora: Kookki banished for offensive statement
11:33 GM Iscen on Furora: Yiubh Do'Urden banished for forwarding offensive statement
11:35 GM Iscen on Furora: Debil'Sir gromluk banished for offensive statement
11:35 GM Iscen on Furora: Mofir Guard banished for non-English statement

nie chce mi sie juz :((((

Masywny_Titania 27-04-2006 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pietruch
Lubie cie kostooch ale z tymi mfami zes douwielbiam jeść bananyal:D Na mfy nie ma exh~ ...
A ty kapucha siedz cicho oczywsicie na miejscu kost~ zauwielbiam jeść bananyal bys solo taifuna, i cale sunblade no nie?

JA J E B I E
na otsie jak se lecisz na bocie to moze nie ma exhausted na mfy i mozesz 10 sdkami na raz jebnac i 3 bp mf wyjeba*
Rl tibia jest troche inna pomijajac to ze wiekszosc "pvp mastah" uzywa botow...
I kurw* do wszystkich ktorzy twierdza ze na mfy nie ma exhausta pomimo ze polowa ludzi ktorzy gadaja na tym topicu im mowi ze jest:
SPRAWDZ ZANIM ZACZNIESZ PIERDO***, bajki to se mozesz opowiadac o Taifunie etc, nie o grze w ktora gra kazdy na tym forum i wie lepiej od ciebie debilu

Veltaxio 27-04-2006 13:12

...

12:18 Drutmistrz'Gru: Gm come on banishe for me for free pleas i dony know ewhy you banishe for gameczat poland ... ist server poland.. :

TAK POLSKI SRV :)))))))))))))))))))))))))))))))

70 banow przekroczone.

kostooch 27-04-2006 13:13

11:33 GM Iscen on Furora: Yiubh Do'Urden banished for forwarding offensive statement - o, zbanowali tego noobka.

Masywny_Titania 27-04-2006 13:28

ekhm;p no napalil sie chlopak, moze go laska rzucila albo sie z mama poklocil:p

Nevol 27-04-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Oczywiscie ze tak! Zawsze mam przy sobie 10bp ss! gdy ide na wojne to pod kazdym drzewem mam ukryte 20 bp mf dzieki czemu zawsze mam zalozonego manashielda, a wziazku z tym ze mam mega taskera ktory mi wcale, ale to wcale nie blokuje myszki, manasuje sie 10000 manasow naraz poniewaz, NIE MA exesaused na mfy, 0, nullllll, zadnego. i tak sobie hasam po tibi i leje czasami sunblade czasami duss - zalezy od cyklu miesiaczkowego.

A to wszystko dzieki stronie www.free-pacc-shakujmnieplx.pl na ktorej wygralem swoj PACC.

a tak na serio to sry ale nie jestem tak zauwielbiam jeść bananyisty jak wy sry ;/ dlaczego?

bo wy:
po 1. nie macie exesaused
po 2. zawsze macie ssy
po 3. 119 knightem ganiacie 165msa
po 4. padacie tylko w trapach gdy juz nie macie uhow, albo prezerwatyw
po 5. zaden z was nigdy ale to nigdy nie lecial na makro
po 6. wziazku z tym ze gracie w tibie NIE MUSICIE przestrzegac zasad ortografi (bo i po co?)
po 7. to wy tu macie huncone 90lvle - 100lvle a ja mialem jedyny 80 wiec SIE NEI LICZE bo jak wiadomo wyzszy lvl jest bogiem i zawsze ma racje.

A TERAZ MNIE ZBLUZGAJCIE BO MAM IDIOTYCZNY NICK
cmon cmon !! gogo power rangers!!
(wy = koostuch, sir pietruch, risofek, protarus, nevol do kazdego po trochu)

Zabawny jestes ale niebede sie tutaj noobil tak jak ty B)

Masywny_Titania 27-04-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevol

Masz racje, juz wystarczajaco ukazales jakim noobem jestes:P
a co do kapuchy, zajebisty post 8o

Kapucha 27-04-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevol

A co, wyjezdzasz na wakacje?

Masywny_Titania 27-04-2006 15:39

huehuehue:D :D
Pamietam sytuacje jak Nevol probowal zabic jakiegos noobka w ab a ten tylko exani hur up rzucil a nevolek nie wiedzial jak wejsc na gore;(

Sir Pietruch 27-04-2006 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania
huehuehue:D :D
Pamietam sytuacje jak Nevol probowal zabic jakiegos noobka w ab a ten tylko exani hur up rzucil a nevolek nie wiedzial jak wejsc na gore;(

Taki kozak z ciebie jak z anonima piszesz? podaj nick na furorze...
Btw. a moze nevol nie mial many ? -.-

Masywny_Titania 27-04-2006 16:15

Cytuj:

Taki kozak z ciebie jak z anonima piszesz? podaj nick na furorze...
Btw. a moze nevol nie mial many ? -.-

A to jest takie cos jak mana fluid to ci odnawia mane,wiesz?
Przewaznie 80 rp nosi cos takiego przy sobie, a zdatny do czegokolwiek 50+ rp nie buja sie bez many tylko jak mu sie konczy to pije 1-2 manasy conajmniej, wzwlaszcza jak wie ze bedzie kogos klepal...

A co mi zrobisz jak ci podam?:>
Gniewasz sie za posta w temacie filmy jak cie znuralem ze sie bulwersujesz?:D
Wracaj na non pvp i sie nie obruszaj bo ci zylka w glowce peknie :confused:

Sir Pietruch 27-04-2006 16:24

Cytuj:

A to jest takie cos jak mana fluid to ci odnawia mane,wiesz?
Przewaznie 80 rp nosi cos takiego przy sobie, a zdatny do czegokolwiek 50+ rp nie buja sie bez many tylko jak mu sie konczy to pije 1-2 manasy conajmniej, wzwlaszcza jak wie ze bedzie kogos klepal...

A co mi zrobisz jak ci podam?:>
Gniewasz sie za posta w temacie filmy jak cie znuralem ze sie bulwersujesz?:D
Wracaj na non pvp i sie nie obruszaj bo ci zylka w glowce peknie :confused:

Dobrze wiem ze istnieje cos takiego jak mf:D moze akurat nie mial mfow a mu sie skonczyly jezu SKAD WIESZ? Pfff...

Kapucha 27-04-2006 16:48

Dla mnie, to nevol byl zabawny, gdy mowil, o tym ze weedy ich leja w depo, po czym sam siedzial w chatce, gdy mial hunta od fenia ^^

Masywny_Titania 27-04-2006 18:42

Cytuj:

Dobrze wiem ze istnieje cos takiego jak mf:D moze akurat nie mial mfow a mu sie skonczyly jezu SKAD WIESZ? Pfff...

OMG podalem tylko przyklad tego jak znoobil i noobi w wiekszosci sytuacjii ja pier**** nie rob scen mala ;)

Sir Pietruch 27-04-2006 20:20

Cytuj:

OMG podalem tylko przyklad tego jak znoobil i noobi w wiekszosci sytuacjii ja pier**** nie rob scen mala ;)

Moze podaj przyklad jak ty zanoobiles geju...

Masywny_Titania 27-04-2006 22:48

Cytuj:

Moze sie odpi*rdol ode mnie ?
Nie jestem gejem, nawiazales sie do mnie kiedy ukazalem ci ze jestes w bledzie w innych tematach i tak ode mnie odczepic sie nie mozesz...
Moze podam przyklad jak tyznoobiles klocac ze na mfach nie ma exhausta?
Wiecej nie bede odpowiadal na twoje durne posty bo mnie w*****asz i szkoda klawiatury bo ciebie kurwa nie przekonam do ch*ja pana...
A tak btw czemu tak Nevola bronisz?:> Prywatny 2nd owner czy odpowiednik gumowej lalki?:>

Bjoern Shu 27-04-2006 22:49

Cytuj:

ile ty masz lat?
stary to jest forum, a nie twoje podwórko z "ZAROMBISTYMI ZIOMALAMI!!!"

Sir Pietruch 27-04-2006 23:39

Cytuj:

Nie jestem gejem, nawiazales sie do mnie kiedy ukazalem ci ze jestes w bledzie w innych tematach i tak ode mnie odczepic sie nie mozesz...
Wiecej nie bede odpowiadal na twoje durne posty bo mnie w*****asz i szkoda klawiatury bo ciebie kobieta lekkich obyczajówa nie przekonam do ch*ja pana...
A tak btw czemu tak Nevola bronisz?:> Prywatny 2nd owner czy odpowiednik gumowej lalki?:>

Tak oczytwiscie jestem 4548416516416548468 ownerem Nevola. Nara nie mam zamiaru z toba wiecej dyskutowac n/c.

Bjoern Shu 27-04-2006 23:50

Cytuj:

Wiecej nie bede odpowiadal na twoje durne posty bo mnie w*****asz i szkoda klawiatury bo ciebie kobieta lekkich obyczajówa nie przekonam do ch*ja pana...

nastepny..
naprawde zadzwoncie do siebie i pogadajcie, a nie wyzywajcie sie na Forum
gdyz takim zachowaniem nic nie udowadniacie >.<

Masywny_Titania 28-04-2006 12:42

Ja nic nie musze udowadniac...

Łolek 28-04-2006 14:33

Niemacie co robic pionki tylko sie wyzywacie...
Jak takie problemy to odpalcie Mortal Kombat i wam przejdzie, a najlepiej zwalcie se konia.

pzdr

Masywny_Titania 28-04-2006 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
Niemacie co robic pionki tylko sie wyzywacie...
Jak takie problemy to odpalcie Mortal Kombat i wam przejdzie, a najlepiej zwalcie se konia.

pzdr

JAKIE PIONKI?
Po 2 po chuj sie wypowiadasz, pierdolac na ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal pierdolic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kurwa jego zapierdolona w dupe mac -.-...
Na nastepne posty na ten temat nie bede odpowiadal bo jestescie zbyt tepi (tepy=niewyuczalny)
A jesli dla ciebie jedyna metoda wyladowania to masturbacja/mortal combat to powodzenia w przyszlym zyciu;)
p0zdr0
cenzura rox-.-

Nagassh 28-04-2006 15:35

Cytuj:

JAKIE PIONKI?
Po 2 po cmęski narząd płciowy sie wypowiadasz, rzodkiewka jest superac na ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal rzodkiewka jest superic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kobieta lekkich obyczajówa jego zarzodkiewka jest superona w dupe mac -.-...
Na nastepne posty na ten temat nie bede odpowiadal bo jestescie zbyt tepi (tepy=niewyuczalny)
A jesli dla ciebie jedyna metoda wyladowania to masturbacja/mortal combat to powodzenia w przyszlym zyciu;)
p0zdr0
cenzura rox-.-

Hehehe...Śmieszny jesteś kolego malinowy.Na jakiej podstawie stwierdzasz że inni są tępi, a nie właśnie Ty?? Ile Ty masz lat chłopcze?? A tak w ogóle to ja widzę, że dla Ciebie sposobem na wyładowanie jest te forum.......hmm teraz czekam aż mnie zbluzgasz.;)

Masywny_Titania 28-04-2006 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nagassh
Hehehe...Śmieszny jesteś kolego malinowy.Na jakiej podstawie stwierdzasz że inni są tępi, a nie właśnie Ty?? Ile Ty masz lat chłopcze?? A tak w ogóle to ja widzę, że dla Ciebie sposobem na wyładowanie jest te forum.......hmm teraz czekam aż mnie zbluzgasz.;)

OMG
Nie powiedzialem ze wszyscy sa tepi...
przez ostatnie 2 strony usilowalem wytlumaczyc kilku cymbalom pare rzeczy i kazdy sie do mnie p r z y p i e r d a l a..........-.-
A stwierdzam to ze sa tepi na podstawie mojego wczesniejszego posta (tepy=niewyuczalny).
Teraz jeszcze moze ktos o cos sie zapyta?

Nagassh 28-04-2006 15:41

double.sry.

Sir Pietruch 28-04-2006 15:46

Zaczelo sie od tego ze Masywny_Titania zaczal pezpodstawnie bluzgac Nevola. Odgrywa sie pewnie dziecko bo mial/ma hunta od Nevola.

Rolas el'Baq 28-04-2006 16:09

dajcie se Kurwa spokoj!
Gdzie tu jest dyskujsja o Furorze?
Btw niewyuczalny? nie znam takiego słowa bo to nie jest raczej literówka bo do niedouczony troche brakuje...
Ty Pietruch tez daj sobie spokoj bo ostatnie pare stron to tylko wasze durne kłótnie zamiast zamkąć psyk bo tym jak sie kłóciłes ze nie ma ex~ na manasy to przywalasz sie o wszytsko
Albo niech chociarz jeden bedzie mądry i nie bedzie odpowieadał na głupie zaczepki
~Peace And Love~
Tylko o FURORZE!

Bjoern Shu 28-04-2006 16:50

widze ze mamy nowe slowo w obiegu ^^
"niewyuczalny"
Roflmao!

Zoczek 28-04-2006 17:33

Masywny napisal cos takiego:

"...ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal rzodkiewka jest superic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kobieta lekkich obyczajówa jego zarzodkiewka jest superona w dupe mac -.-..."

moze ktos to przetlumaczyc? >.<

Sir Pietruch 28-04-2006 18:30

@up
no, to sa wlasnie bluzgi Masywnego. Nie robia one na mnie wrazenia.

Risofek 28-04-2006 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
Masywny napisal cos takiego:

"...ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal rzodkiewka jest superic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kobieta lekkich obyczajówa jego zarzodkiewka jest superona w dupe mac -.-..."

moze ktos to przetlumaczyc? >.<

To cenzura:baby:

Masywny_Titania 28-04-2006 19:41

@ upupupup & Sir pietruch
To sie nazywa cenzura,a z toba pietruch juz skonczylem dyskusje wczoraj wiec sie nie udzielaj bo to ty z siebie robisz idiote a potem mnie komentuja jak ci odpowiadam prostaku.

A tak wracajac do tematu ktos wie moze co dokladnie sie stalo w Sunblade?

Sir Pietruch 28-04-2006 20:03

Idiote to ty robisz z siebie wiesniaku. Jestes taki kozak ze lol podaj swoj nick na furorze a nie zgrywaj twardziela z anonimu >.<
Koniec tego tematu nie mam wiecej zamiaru odpowiadac na twoje durne posty n/c

Zmięty 28-04-2006 20:43

...

Ja pier**** po ch** tyle kłótni??X( W tym temacie mamy rozmawiać o wydarzeniach z serwera a nie tylko czytac o coraz to nowych bluzgach...X(
n/c

Kapucha 28-04-2006 22:13

A jednak oddał. Peace.

Nagassh 28-04-2006 22:39

Do Sir Pietruch & Masywny_Titania:

Shut up, please!:p

To jest forum a nie pokój zwierzeń, pogadajcie sobie na priv a nie wszyscy muszą wiedzieć co jeden myśli o drugim.peace

Aloha!

Śmigiel 28-04-2006 22:57

Czas zakonczyc te bluzgo - farmazony :)

Wizard Blood:
Apr 28 2006, 14:58:01 CET Killed at Level 75 by Spoxster

Aktualny stan "wojny" to 26:7 dla Sixth Sense.

Podroznik 28-04-2006 23:12

Niestety mozesz kipnac jako kretyn, na wyciagniecie reki bzdety--to jest motto tych osobnikow co sie kluca tutaj, na ostatnich stronach, bo staraja sie udowodnic jak tylko okazja sie nadazy, ze jeden jest "chlopek" inny "niewyuczalny". All jestescie the besciaki do*ebali*cie wszystkim spoko:)

Zeby to niebyl post niedotyczacy furory...

Jestem Retired do pazdziernika 8o chyba, to wiadomosc dla moich fanow.Powod--praca/wakacje...Mimo to badzcie silni i trwajcie w nadzieji ze wroce buehue :D .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11.