![]() |
;/
Czemu nie odpisaliscie na muj post jest to bardzo wazne!!:(:(:confused:
|
Cytuj:
nos teraz plate seta do 20 lvl (zaloz tarcze beholder), potem zmieniasz na knight. kup tylko tego plate armora |
Thx
Dzieki Ziomek
|
30 knight
60/55 k set , crus , c shield , bs , p amulet , fur bootsy nie wiem co kupić na razie mam 22 k w banku czy bohy czy g arm co się bardziej przyda? (kase szybko uzbieram bo lootbaga to ja potrafię ładnego zrobić :] |
@up
O to faktycznie jesteś super, już Cię uwielbiam. Uzbieraj na dsma. |
Opłaca sie kupić assasin dagger za 30k? ma 4 atk więcej ale ma tylko 12 def -1 to żal :/ i nie wiem czy se go kupić
|
;]
czesc
mam palladyna na 12 lvlu ze skilami 54/40 eq blue robe , plate legs , dark helmet , dark shield. mam 40k i 489 small stones czy isc expic skilowac czy kupic cos nowego prosze o szybka odpowiedz :) |
@up
Kup sobie jakiegos shielda typu crown/medusa/vampire i jakis helmet crown/warrior crusader. Z takim eq idz na slime skilowac i skiluj skiluj skiluj bo skile sa ważne :p |
dzieki za pomoc ;)
|
28knight
66/66 k set, crus helmet, vamp shield, wyvern fang(bs w dp), vamp shield, fur boots. Co mam teraz kupic? |
czy opłaca się kupić blue robe dla palla która na moim servie kosztuje około 12k czy lepiej belted cape dla palla która ma o 1 arma mniej lecz kosztuje tylko 1,5k ??? a może lepiej mammoth fur cape która kosztuje 5k?? prosze doradźcie :p
|
Moim zdaniem belted cape. Lepiej zbierać kasę na bohy jeżeli nie masz;)
|
a więc... 28 paladin, onecne eq, crusauder helmet, plate set, dwarvenka, leather boots i spirki.
kasa jaką dysponuje to ~~50k planuje kupić bohy i meduske, ale nie wiem, czy to nie za mały lvl na boszki... a może inwestować w eq? blue set + vampka? prosze o rady pozdrawiam Juran |
Cytuj:
|
@juran
Kup sobie belted cape<1,3k> crown helma i dragonke za cene max 1k większą od djinowskiej i do 30lvl ci starczy. Nie kupuj przed 30lvl blue legów ani nic w tym stylu. Na 30-35lvl możesz kupić BoH i Vampirke. Na plate legsach do 40lvl zrobisz sobie quest na blue legs i jest great. Potem tylko paladin armor i do 80lvl możesz tak zostać ;> Ja moim 41rp mam blue legs+vamp+boh+belted+crown helmet i jest zarąbiscie dużo capa. Jeśli twój świat to pvp nie kupuj boh przed 30lvl jeśli grasz na npvp to kupuj co chcesz byle byś miał zawsze stelth ringa+roh przy sobie ;> na wypadek lurowania ;> |
@juran_se_spychowa
Kup DEMON SHIELD a za reszte (powinno Ci starczyc) kup blue robe i p legi zostaw. Z tym eq bedziesz mogl biegac nawet do 40lvl. @EDIT Sry zapomnialem ze pall wiec kup BOH'y i za reszte Meduske i jesli starczy to B Robe a nastepnie zbieraj na demon shield |
up@
nieee... co mi da tarcza, skoro potworki mnie nie dotykają a troche szybkości na pvp jest przydatne ;p. Myślę, że poczciwa meduska starczy mi do ~~55 lvl ;p. up2@ belted cape nigdy nie kupie ponieważ jest za brzydka i z niczym sie nie komponuje ;p aa... i quest na blue legi nie wiem czy zrobie... ;] (pacc plx) |
Mam pytanko, mam Paladyna 30lvl 63/48 (Skilluje), mam eq : Crown helmet, p ammy, b robe, p legi/blue legi, leather/boh. Kiedy zacząć nosić to lepsze eq ? ( to na czerwono).
PS : Żeby nie pisac gdzieindziej, oplaca sie na 35lvlu 70 dista expic na dragach ? zeby nie bylo duzego waste. @Down, dzięki, ale to dtd nie wiem gdzie jest.. |
Cytuj:
|
Opłaca się kupować paladin armor 64 pallowi z 80 dystem?
|
jak masz kase to tak ; p
|
Warrior helmet, knight armor, plate legs, leather boots, spike sword i dragon shield- EQ mojego knighta[20 lvl]. Ów postać posiada 40-45k. Co kupić?
Myślałem o knight legs, fur boots i crimson sword. Kupić coś jeszcze? Wymienić? Zrobić cokolwiek? |
@up
Kup Crimson sworda i styka :) |
Pall
Belted Cape, Plate Legs, Leather Boots, Dark Helmet, Dwarven Shield, Scarf, Speary ;)... Lvl 21, Mlvl 8, Skille: Dist 60 Shield 47.. W banku ok 30k.. Co kupic? Zbierac na BOHy? Z gory dzieki za odpowiedz :)
|
Cytuj:
|
Mam 350k, ciezko nazbierane, co kupic?
Wymienic b robe na mpa? (mam aol) czy kupic soft boots? czy czekac na spadek cen i kupic paladin armor? jakies inne pomysly? aby bylo efektywnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
50ek. I nie wiem co za 50k moge kupic. Moge dozbierac do jakiś 70k. Moje eq to dsm, rh, bs, k legs, steel boots, demon shield i platinum amulet. Czy przy takim eq warto wymienic za 50k platinum amulet na aol.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
15lv 10mlv sorcer
Gdzie mam zarabiać kase?:baby:
|
Cytuj:
|
Kolega zlecił mi bym się zapytał na forum, bo nie chce się logować u mnie.
Knight 71 poziom, skille 79\78 axe. Postać była hacked, więc nie grał długi czas i stoi goła. Postanowiłem go póki co wspomóc na 40k, co może za to kupić? Wiem, że mało ale sam teraz nie mam więcej. Proszę o pomoc. |
Cytuj:
Knight set, warrior helmet, zwykłe buciki, heroic axe, za reszte jakiś shield. Może styknie na vampirke, ale raczej nie więc medusa shield. Jak facc to niech smali na mintwallin zarobić kase i oddać Ci te 40k, a jak pacc to żółwie :) Chociaż i z paccem na mintwallin też jest dobrze :) |
Knight 37 lev, eqip: DSM, knight legs, crusader helmet, boh / fur boots, vampire shield, bright sword, platinum amulet
na co zbierac teraz ?:confused:co dokupic w pierwszej kolejnosci a co pozniej ;) |
Cytuj:
crusader na rh wymien, vampirke na demonka ale to już ak bedziesz mial sporą ilość pieniedzy |
45 knight eq:crusander helmet, crown armor, knight legs, bohy, vampirka, bs i 60k w banku- co kupić??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |