![]() |
Ja w kopalni dwarfow, w dedzie znalazlem kiedys Crown Shielda :D Bylo radochy co nie miara (mialem ~12lvl). Ehh.. to byly czasy;p.
Pzdr Sir Jakub |
A ja wczoraj szedlam mojim 323 master palem, pacze, a tam lerzy w dedzie jakigos nooba blased shild, eksalibug i bakpak w kturym bylo0 tak:
30bp eSDkow i 4 UHy ale terz jhaki fajny axe chyba Grate Axe, fajnie nie? To jeszcze nie wrzysko! pod dedem lezy loot bak jakiegos nooba w ktorymm byly DSMy, Magic Swordy i Dragon Scale Legsy8o! Biore to wszysko ale przybiega jakis noobowaty rojal knajt i muwi rze mam to wszysko odac mu, bo jak nie to mnie zabije, ale ja muwie ze jest glupi i walem takiego spama ue ue ue ue ue ue ue i kolo padl a w jego dedzie jakies gownaa tybu blu roby, gant slordy itpX( Aby dowiedziec sie co to IRONIA wejdz na www.google.pl A tak na powaznie to chyba nic wartosciowego nie znalazłem. |
Najceniejsza rzecz ktora znalazlem to Vamp Shield na ziemi w Thais oprucz tego w kopalni niewiem z kad sie tam wziely Knight legi... tez sobie wzielem
|
a ja w kazzo znalazlem zwloki goscia w ktorym bylo pare rzeczy i 4 UHY:D
|
ja na rooku znalazłem kose ale niewiedzialem wtedy ile jest wartawiec wywaliłem ;( na mainie plate legsy pod swiatynią koło Venore
|
Mi najlepsze co sie trafilo to BOHY na dc 8o 8o 8o
40 + lvl padl na tarantulach wypadly bohy a ja mialem 23 lvl sorca 8o 8o 8o potem se ide na slimki :] a tam beho red hp i ded :D :D :D w dedzie bp uh i bright sword oraz t ringi i wiele innych 8o 8o 8o :evul: :cup: [CHAR]Aman Selus[/CHAR] |
Pewnego dnia jak padlem poszedlem poszukac swojego ciala i oprocz mojego znalazlem jeszcze jednego trupa z bp UH , scaf i p-armor a kawałek dalej lezalo 400 gp pod drzewkami XD
|
A ja wczoraj na beho w Thais znalazłem w dedzie Vamp Shielda!:]
|
Ja znalazłem bohy koło domku Taifuna ;d
|
2 sery i copper shielda
|
a ja znalazlem demon helmta XD
joke, ten dhelmet to czlowiek, ktory sie w niego zamienil ;] |
Ja wybierajac sie na Folde widziałem jak koleś na red HP truł się po 10, widocznie zatruła go Wiwerna i nie miał Antidote.
Gdy padł otwierając go nie znalazłem nawet BP, co wzbudziło moje podejrzenie, że gdzies schował swój sprzęt. Więc otwierałem wszystkie beczki na kładce i znalazłem jego EQ: Dragon Shield, Crown Helmet, Plate Legi, Knight Axe, Dwarven Axe, 400 gold i pare badziewi typu food. Musiał sie koleś ostro wpienić :D |
Ja znalazlem MPA i Golden Helmet...
Zartuje oczywiscie! Ja znalazlem Present Baga! Widocznie ktos nie mial capa! |
:]
Ja wylootowalem duzo jedzenia z misiow wilkow i innych potworkow oraz troszke gp i wszystkie te potwory lezaly na ziemi xD
|
huh
Szlem moim noob charem na refugii (gram na Askarze) na cyce z samym dwarven shield i wand of vortex. Patrze stoi 22 druid, ale ide dalej, bije cyca, uciekam, patrze on nadal tam stoi, cyc sie przerzucil, skoczylem po 2, we dwoch zjechaly go fastem, otwieram cialo i k legi crown armor crown shield volcanic rod ;]Akurat mialem juz eq;D
|
Ancient Shielda i Double Axe
|
Ja znalazlem kiedys w depo w Thais 30k w crystalach.
I kiedys na Darashi znalazlem Wand of Dragonbreath rowniez w depo xD |
Giant sword na dp w ankrahmun Xd
|
hmm... ide se na rooku a tam patrze a tam trup (kolo questu na cooper shielda) i tam minotaur leather,bear paw,300 gp,cooper shield,
a na mainie guardian shield lezzal se na fibuli i jak szedlem na dc to w gs-sie znalazlem p-armor :o :] :cup: |
ja raz za czasow noobowania stalem za kolesiem w dp co wylozyl c-armora k-legi i c-shielda na dp i wolalem plx free items a jakis czas temu na mojim servie hibernie czesto byly mass kicki po takim mass kikcu loglem sie najszybciej z dp prawie calego a na dp staly te itemki ;p
|
Dark Helmet
Broad sword brass legs battle axe Spell Book backpack Ih Back pack hmm |
ja znalazlem na mainie 2 dwarven shieldy na dwarvach, w witchu ktos zostawil volcanic rod :D
|
Jesli chodzi o to, ze na ziemi to Medusa Shield, jak w dedzie to: Demon Sield, Bs, Crown Legi i takie tam runy, kasa, jakis lot.
|
Moj kolega przylsal mi zdjecie jak znalazl oto te legi :)
17:42 You see crown legs (Arm:8). It weighs 65.00 oz. |
ja znalazłem klucz do knight watch tower w depo na ziemi i niewiem ile warty i co z nim zrobic X(
|
Ja na rooku znalazlem mace (za drzewem lezala i przez przypadek ja wyciagnalem) a na mainie to jakis koles wyrzucal rzeczy i zdazylem zabrac tortoise shield :) :) :)
|
K armor z trupa na minosach na poh ;P
wlasnie z outlawcampu wracalem bo scale sprzedalem. Co za biedak (10lvl). Sprawdzalem potem czy sie zalogowal przez kilka dni. Chlopak chyba przestal grac ;] <lol> |
Na ziemi znalazłem vamp shielda, a przez przypadek ktos rzucił crown legi :P i powiedział że nie musze oddawac...
|
Hmm widziałęm k-legi i c-arm'a w miejscu niedostępnym dla ludzi ( i na filmiku jak typek przez przypadek wywalil sova za okno i stracil na zawsze:P )
|
No ja
Znalazlem Guardian halberd w ciele newba na guardach ;D
|
Cytuj:
|
kiedys ja grałem na serverze GALANA to jakis gość szedł i był otruty szedłem za nim asz dedł i wyleciał DSM wysłałem mu spwrotem bo poiwedział ze
dami 200 k ale kasy nie dostałem ale no cusz byłem w tedy Noobem to był muj 1 char :p |
Pomyślmy... największe moje znalezione skarby to: loot na katedrze z 5 brass armorami i innymi bzdetami, z 250 miensa za latarniom i silver broch.:]
|
dzisiaj na elfach koło mount sterum w ciele elfa znalazłem heaven blossom i łuk:)
|
Cytuj:
|
@2up Uważaj bo któs uwierzy ze koles padł od trucizny i dropnął DSM'a...
I na 100% chodził bez uhów/manafluidów/ihów etc... w takim eq... Zal.br... Pozdro... @topic a ja znalazłem kiedys w depo 500 spears ;D |
co za post...
A ja kiedy hunciłem na shipah i juz prawie 35 lvl mialem zobaczylem black sheepa a kolo niego deda z mms, mpa , g legsami, i sovem.....:baby: :baby:
Me: plz end of this temat... |
Ja znalazłem Gs :D
W parcelu na skrzynce jakby ktoś pytał 8o |
Ja na rooku znalazłem bow 8o
A na mainie halabardę. |
Hmm.. Najcenniejszy to chyba 75dragon hamow w bagu :P, a oprócz tego to lootbag 5k oz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |