![]() |
|
Cytuj:
|
Fraternity ubilo Zumoniego. Ma ktos filmik??
|
Ta zabilismy Zumoniego a wiekszosc nawet nie zdazyla dobiec by w neigo sobie strzelic sd ,ale za to o 3 a.m. stracilismy Macavelliego i Despiego bo zachcialo nam sie robic pz na zajebanym 51 ms'ie kiedy bylo nas moze 10 online.
http://www.speedyshare.com/848436198.html Film jak pada Zumoni. |
@Orius;
OK TRADE ! O.O |
Cytuj:
|
@up;
No owner sie zmienil i ponoć ma się znowu zmienić. @Sidar; Właśnie, za co padł Zumoni :p? |
kumpel z cru powiedzial mi tak;
" oni nie mogą zabic nas, to zabijaja naszych rli" zumoni to rl zorlana btw ladnie was szwedzi rozjebali, ale i tak najlepszy bylo gdy beneck jebnal ue w 20 noob charow ;-) |
Dark Sidar, Eldrik Deazobu, Ninja Tyon, Kraffs, Levic Vidfamne, Golle,Lizard Feleon, Balu kiler,
Dany Karde, Gady Karde, Khoda Klinthzor, Uber Nooper, Evalor Nocturna, Burniasty, Swapzor, Koniec? 8:7? |
Cytuj:
kto jeszcze? ; p bw healek ma pzta i chodzi w fajnym eq :D edit: jeszcze sznapi, arvit i ktos tam jeszcze nie pamietam ;p |
W kazdym razie fajnie bylo, na tibia.com na forum juz Puge napisal ladnie kto padl.
Sa jakies filmy?:) |
dajce filma
|
Byla rzeź :p Ledwo co ogarnialem, ide stad bo mnie glowa boli
|
Iomer, powiem Ci, ze miales farta jak Wiciu u mnie an kompie Cie na redzie uhal... Larosas tez uhal ale combosa niezlego dostal:D
|
dajcie filllma bede tak spamowal do czasu az zapodacie link :D
|
Fajny OB, niestety 12:11 dla Cruoris. Wojna staje się coraz bardziej ciekawa i zapewne szybko się nie skończy. Tak jak poprzednicy oczekuję na cama jeśli takowy w ogóle jest:)
|
|
Cytuj:
Aew ;[, nie lubie rapidszera!! ;[ |
Cytuj:
|
Tu macie filmik z kamery Alucarda chyba jest najlepszy.
Battle sie skonczylo 11;11 poniewaz nie mozna liczyc Makaroniego i Despiego ktorzy padli o 3 na ranem przez to ze zrobili pz na 51msie.Nie wiem moze cos ucieklo naszej uwadze albo nie umiemy liczyc ale wg. eriga jest 11;11.Nie wazne i tak bylo fajnie.Ja z Arvitem pobieglismy tam jeszcze raz bez blessow.Tyle ze ja stalem przy statku i poczatkowo bilem Pugge~ ale stwierdzilem ze samemu bez blessow nabijac pz to nic smiesznegoxD i wrocilem na statek. http://www.speedyshare.com/568545815.html |
Sidar, cipka jestes i tyle.
|
@Sidar
Akurat nie wiem czy obecność jednego knighta i pala znacząco by wam pomogła. Nie ma sensu się kłócić o jakieś bzdety. Jesteście jedną drużyną, która ma określony cel i trzymajcie się tego. No i mam nadzieję, że na nastęopnym battle nie będzie aż tylu noobow bo widac było, że zwalniają tempo akcji i nie pozwalają rozwinąć skrzydeł obydwu gildiom. |
Beneck i tak był najlepszy !! haha a jak grał na nim lehiharon to stwierdze nawet ze zrobil to specjalnie i wspolparcuje z cruoris :D
|
@Up;
To ja w takim razie stwierdze, że jesteś głupi, ch*ja wiesz i ch*ja znasz Ardesa (; |
Cytuj:
|
Hmm nie wiem jak Ci wyszlo 11:11 z eriga, pewnie nie liczyles Levica bo nie jest z Fraternity, ale tak samo jakby Ezekiel padl teraz to bys go nie policzyl?
tak czy srak mnie to wali bo wg mnie i tak byl remis chociaz ze bylo 12:11;P |
kiedys gralem na selenie pewnie i tak nik mnie nie pamieta mailem nick nashti i bylem czlonkiem 1 cruoris na selenie rzadzilsimy wtedy XDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pamietam pierwszego ownera nashtiego. ale zeby w cruo byl, i zeby rzadzil, to za cholere nie pamietam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Marczio
tak mialem :) @Scroop haha nieee pomyliles sie ja jestem Paweł, Adi zaczal dzielic ze mna konto na 50 lvlu gdy stwierdzilem ze samemu nie ma co grac jak wikeszosc dzielila konto a gusar sie chwalil ile to "jego brat kupil bps uhow niepotrzebnie" oni dzielili ja nie a mozna bylo powiedziec ze nie bylem gorszy z lvl i skilami. Pamietam scroop rozmowy z toba jak to w szkole robiles masakre :D masz numer na gg do lady yasmine bo dawno z nia nie gadalem nie wiem co sie u niej dzieje a bardzo sie z nia zaprzyjaznilem :DDD |
double double :D
|
wy to macie problemy huh 8o
|
Cytuj:
|
Witam
Mam pytanie czy Ezekiel Vidfamne bierze udział w wojnie ?? Aego |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58. |