![]() |
|
To byly czasy bez souli, robakow... ile ja potopilem itemow lowiac rybki ;s
|
spokz skrinszotki :)
|
Żeby wróciły czasy Tibii 7.6 z miejsca bym wrócił do gry:(
Wogule to pozdrawiam wszystkich i karzdego i witam terz:cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
a ja bym pg na dwarfach :cup:
|
wie ktos moze cos sie dzieje z Ilidian skywalkerem i lordem niecnym? ma ktos z nimi kontakt?;p
|
ja pamietam ze ilidian to byl moj super sasiad i sie podlizywalem, bo to przeciez 50 ek byl :o:O:O:o a niecnego besztalem jak mi zabil jakiegos nubka;p
|
ZbiÓrka!
Ey Choupaki zróbcie zbiórkę keszu bo potrzebuje kesz na pajment żeby być frii i se grac ! HIHIHIHIHII :KREJZI: :baby: :cup: Szlijcie kesz do Venore!
P.S juz mam 11k! 789k left /Wasz Skarbnik |
niezle heheh;]
|
Ok, jak odhakuje postac to ci wysle durzo pinionszkuf zuotyh ok?
Ty bez oki huopcze tesh wklej jakies esesqi X( Tibia 7szesc roksor :cup::cup:8o |
zaraz poszukam skrinszotki i wkleje :HIHIHIHI: :KREJZI: :baby::cup:
|
Cytuj:
|
a moze z rhyrielka tez cos co?:PPPPPPP
|
jak czytam te wasze inteligentne "wypouwieććii" to sie zastanawiam czy chociaz 50% was podstawowke skonczylo :D
|
qrde noms ja jestem w trakcie siedze pionty rok w szustej klasie jusz umiem al na testy na pamienc i wogule zondze ludziami w tej szkole mam 25 lat i jeszcze tam jestem wczesniej hodzilem do pszeczkola 10 lat heh nawet rzlobek powturzylem ;]]
|
a ja ómiem dodawadz i myslem rze z kieukiem bysmy dali rade cos wymnorzyc bo fkoncu szkoua óczy i edókóje :cup: ty kieuas i tak dobry jestes bo ja w 5 siedzem ;[X( bo nie zdalem s pszyrody bo gupia baba mnie spytala o moze bautyckie na mapie polski -.-
|
morze bautyckie to hyba meksyk:confused:
|
Bezoczqqqq mnie bardziej lubiom i som fany moje :D muwio rze ja best pevepe czy jakos tak :] Zbieram pienionzki na dedanie szweduw, xermvis/carlin :)
|
Cytuj:
|
o lol jaki zal;/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |
|