![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Juz mowilem up ^^ :dance: haha na gozre pisze heeh |
Party
Mam 30 druta. Bez PaCC. 28 mlvl. eq k armor i k legs. strange helmet. leather boots. dragon shield. Czy oplaca mi się chodzić na dragi z 50 blokerem?? Czy dobrze byłoby nosić BOH?? i czy na party da się jakoś dzielic exp??(było cos takiego kiedys ze na party exp byl dzielony):evul:
|
Witam. Gdzie expic 15 drutem z 10 mlvl bez pacc? Eq: P-set, Steel Helmet, Moonlight Rod, Dragonka i Leather boots?
|
gdzie expic
Ja polecam popłynąć na wyspę folda bowiem znajduje sie tam nawet całkiem duże expowisko np. ja chodzę na silmy i na minotarla z kuszą i co chwile wygrywam :cup: haha tylko 1 raz pokonał mnie slim X( ale całkiem dobre od 8 lvl do 20lvl mioozna spotkac vyverne :]
|
Hallo
2 up@
Proszę o szybką odpowiedź! |
27 ED , 25 MLVL , gdzie dobrze poexpic? :|
|
Cytuj:
|
Mam 35 sorca z 37 mlvl. EQ dobre i sporo kasy na mana potiony. Gdzie moge expić na FACC? Od tych kopalń z dwarfami to już mnie mdłości biorą;(. A Mintwailn? Czy dobrze by mi sie tam expiło? Ile wziąść manasków i jaki mniej więcej exp/h? Mam obsidian knife:]
Chyba, że polecacie coś inego? Prosze o odpowiedź;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Terra Rod
Czy z terra rod
moge walic w draga?? |
Cytuj:
|
Palek skille 72/59, eq: c helm, b robe, p legs, bohy, vampka, royal speary. Czy dam rade na mintwalin bez waste? (bez lootbagów i bez postmana).
I mógłby ktoś dać mapkę jak dojść albo linka do tematu jak dojść? Z góry thx. |
Qweasd
Gdzie mam expic kinem 22lvl skill 65/65?:cup: NArazie na tombach w mt i robie lootbagi ale ostatnio zajumali mi loota 4k o.z X(
Czy na ef lub mintwallin<czy jak tam sie pisze> moge expic? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A moze ktos wie gdzie i na czym skillowac na non-pvp?:confused:
|
Cytuj:
|
22 pal
63/50 blue robe k legi steel helmet, dragon shield, royal speary byle nie guardy. facc i od razu gdzie robić loot bagi i gdzie najbliżej do skrzynki (bez wykonanego postmana) loot musi być dobry 4k+ na lv a exp nie musi być aż taki szybki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |
|