![]() |
|
@up
Fajny bp |
Macie hanta!!!11
|
W firmie Microsoft Windows órzywajoł BLACKD !!! a oto dowud
http://img81.imageshack.us/img81/2450/uo0001zr7.jpg |
Ajjć miałem nic nie pisać ale nie wytrzymam.
@ Clouders Niby po co miałbym sie podlizywać 10 lvlowi? Nie znam sie ale liże się dupę po to żeby coś osiągnąć poprzez to postępowanie. A poza tym jak chcesz to i Tobie mogę dać 10k omygy. @ Roz'Qrwa(czy jakos tak) Tiaaaa! Chce pokazać jaki to ja miły. Fotkę wkleiłem żeby nie robić offtopa. Powodzenia. I żeby nie było: http://img158.imageshack.us/img158/4...5364887fp1.jpg |
@Chuj Yuzek (czy jakos tak)
Od jakiegos czasu zachowujesz sie jak idiota co chcesz taka postawa pokazac? Fajny to ty raczej nie jestes ;) edit Yuzek widze jak sie zachowujesz na forum to mi wystarcza, napisalem poniewaz twoje staranie sie bycia fajnym jestem denerwujace, a skoro ty obrazasz innych to dlaczego ja nie moge zrobic tego samego, poczuj sie jak oni, chodzi mi tu o zmiane nicku, to tyle cya. |
omg Yuzefie...weź ty idz lepiej na dwór..bo jak czytam twoje wypowiedzi to sie przykro robi że jestem polakiem ;( swoją postawą reprezentujesz mały poziom inteligencji..idz lepiej sie schować..żal czytać co ty piszesz..jesteś smieszy i żenujący..jak będzie wiecej takich osób na forum to zamkną temat. Rzal & bul:baby:
|
Dołączam się do tych postów up i 2x up, sry Yuzek ale robisz z siebie dziecko większe, niż jesteś...
bye. |
EXURA KURWA JEDZIESZ AKON JEDZIESZZ
tibiarze eloo |
Typowe idiotyczne wypowiedzi.
Potraficie aby powtórzyć po kimś i nawrzucać komuś a moglibyście podać powód dlaczego o kimś tak sądzicie. A wszystko sie zaczeło od życzliwości. Powiedzieć coś miłego- DUPOLIZ! Dać coś komus- DUPOLIZ! I zauważyłem że wiele osób zawsze popiera high lvle. np. Jest kłótnia. Ludzie wrzucaja na osobe "A". Nagle włacza sie do kłótni Mati Smok Wielki [345] i wrzuca na osobe "B" i nagle wszyscy stoją murem za Matim Smoczkiem Wielkim i wrzucają na osobe "B". @ Dziwkaxu (Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie?) Nie wiesz jak sie zachowuje bo mnie nie znasz chłopcze. Ukryty tekst:
Nie wiem co Cię obchodzą moje posty. Znamy sie? Jesteś moim kolegą? Nie? To s*******aaj. @ Eldax007 Mi też się robi przykro że jesteś Polakiem. Swoim postem wykazałeś wieeelką inteligencje. @ Trotyl "Dołaczam sie do tych(...)" GZ. Idź poskarż sie Shas Szeriksowi, to mnie dojadą pedałki :(:baby::baby:;(;(;( |
@up
W tej chwili pokazujesz jakim jesteś jeszcze dzieckiem... Kapuje chcesz pomóc ale po co pokazujesz all(wszystkim) jaki ty jesteś dobry i w ogóle. Chcesz pomóc to pomagaj ale nie musisz pokazywać całej honerze co ty dajesz, a czego nie Myślisz że w ten sposób zabłyśniesz ? Żal _/ |
Tak. Wszyscy jesteście fajni. Najłątwiej jest człowieka zbesztać, najlepiej w 10 osób. Tylko po co? Jaki wy w tym macie cel? Czekałem na to, kto będzie następna ofiarą, gdy już nie będziecie mogli naskakiwać na mnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@all up
Odłóżcie te swoje kłotnie. Uczcijcie pamięć naszej złotki Agaty[*] http://pl.youtube.com/watch?v=wj0_fmlCPSU |
[*]fb dsofgoiusghdsabg
|
Po ile chodzą u was small stonesy??
|
100 około 2k
|
to forum sie robi coraz glupsze niedlugo bedzie glupsze ode mnie
|
@Toomoo
To forum nie moze byc glupsze od ciebie, poniewaz nikt nie przebije twojej glupoty. |
Blablabla...
Marta , Co ty dzisiaj mialas w kopalni?! Kicka , Czy Cio ;p??;) Bo my przez ten czas ubilismy Yakchala ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |
|