![]() |
|
Cytuj:
Mialem tego nie mowic ale to byl 2 ovner tego chara >.< (Ostry NOOB) xev i lusi wiedza o kogo chodzi wiec jak ktos ci zucal smieci na gs'y to sory ale to nie ja :) |
Dzis ładny dzień. Ciocia z Anglii przyleciała, Wracam Sobie o 19:20 wbijam na Tibię a tu mi Wyskakuje "Your Account is Currently Banished":D
Pozdrawiam przyjaciół moze kiedys na tego chara wroce NARAZIE zmieniam serva BYE:) |
Jeszcze Dodane do Komentarza:
;) Hacked By Qua And Tharion :) Bye,bye. |
Kicek:
ten aol to jedyna rzecz, za którą dałeś 100% ceny kupując od Hona? ^^ a co do tematu: uważajcie, bo Wam zostanie, że się kłócicie beze mnie...!! żeby bez fotki było :) http://img389.imageshack.us/img389/9297/barbhantst7.jpg 29 royalek i jeden (PRZYPADKOWO) użyty manas ^^ Nosfe\/: będzie grać i grał idiota :PPPPP tak czy siak... dzięki za gre ;d kiedyś byliśmy w końcu kumplami |
pozdro wszystkim, nawet variemu i nunelowi, koncze grac, postacia bedzie gral pewnie jakis idiota, cya
2kk + itemy do sprzedania, ew. konto jak ktos chce |
Cytuj:
|
no to gz ss'ow hacked jak rhan od tego samego nooba :( pomoze mi ktos podniesc sie po hacku? (nie sciagac z tibia.org.pl mc ani innych macro itp itd)
|
Cytuj:
|
tez od Qua i Tharion?
|
@rhan
widzialem jak ten haker wysylal na trade linki z kg ;s @kfad szkoda :( |
bomba poprostu kurwy jedne najbardzij mnie wkurzyl komenatrz
Hacked By Qua And Tharion :) |
a ban cie tez nie wnerwia? ciekawe czy ja tez mam bana (jescze nie odzyskalem bo stary nie przyszedl z pracy a u niego na kingstonie mam rec keya ^.^) pozdro ;*
|
Cytuj:
dash cos? |
Tak to jest jak się ściąga boty, mc... Czy wy nie macie jakiegoś porządnego antywirusa, programów skanujących, firewalli, itp? To teraz macie...
|
Cytuj:
Ty jesteś mundek= ten bardziej zjebany a ten drugi to jest kokosz ;) waszym charem gra też czasem Voy'Lee xD Ps. Ma ktoś xfire i liczy mu godziny w tibi? bo mi nie ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: :* |
Cytuj:
|
Dragslayer jestes boski !! thx ze pogadales z tym hackerem !!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |
|