![]() |
|
Muahaha RIPPER JAKI TO NOOB JEST
Ciagle tylko na tibia.com widze jego posty w sprawie paymenta lol. Proś, proś na kolanach nobku. Czealino napewno się ciebie boi lol . Taki niby pro, z honorem a już blaga żeby mu paymen zmniejszyć :> |
Cytuj:
|
A wypłać się prozę cię bardzo wypłać!!
Z miłą chęcią w padne po ciebie jak będziesz expić :> Co myślisz, że cie elastorm obroni? Nikt się go nie boi, Dwa, co zapłacisz If i niby masz spokój? Czlowieku toż zarówno my jak i If wpadnie na nobcharach po ciebie jak będzie trzeba |
Nie chce mi się nawet szukac twoich dawnych postów w stylu:
"nie jestesmy debilami co tylko tluka lvl, i nie bawi mnie tluczenie lvla tylko PEKOWANIE!!!" Ręce uciac zeby sfragowac 100 lvla nonono!! co ty nie powiesz, siedze przed kompem i tylko rozkminiam jakiego 100 lvla tu ubic bo jak ubije to bede lepszy!! Nie wbijesz 120 lvla uwierz mi :> |
Cytuj:
|
idioto, jak siedze na kompie to czasem lookne na forum.
Tak tak liz liz elastorma liz noobie, I bardz dobrze ze bedziesz spie.. śmieszny to widok będzie. I zapewniam cię będziesz do ruszenia nobie |
Cytuj:
ciao bella, ide. |
nie jestem Virionem.
ty jestes respektowany looooooooool Spoko spoko wpadniemy ale nie potrzeba az 15 osób na takiego nobka jak ty Dowodem na to jak bardzo im w dupsko w chodzisz sa twoje posty na tibia.com Juz któryś z kolei, zeby ci zmniejszyli paymenta bo Taki Anas Kiro był 2 lata huncony a ma tylko 400k a ty masz 500 oomg |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ah, nie fatyguj się z odpisywaniem bo tylko niepotrzebnie się będziesz produkował. Pozdróweczki ludziska:cup::cup::cup::cup::cup: |
Ajajajajaj źle się dzieje oi źle i to bardzo
Pozdrówka dla QieuQa, ktory ma microfona i wyzywa mnie na vt ;s;s;s i reszty czupkuf:) |
Bezoczq kurfa fklej te eseski bo ja sie fascynuje fascynujacymi sskami ze starej tibiiiiii :baby: CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEKAM i inni tez wklejac :D:cup:
|
Cytuj:
Nie mogę już czasami patrzeć na te wasze posty typu 'jajajaja zabije cie wowowow!!!111!!!!!!!!oneoneone' mój kuzyn który chodzi do 1 gimnazjum sie tak nie podnieca nad ta gra co wy -.- po ile wy lat macie damn |
up popieram :P
a co do Ripera to nigdy go nie lubiłem, ale rozumiem że chce się wypłacic bo kazdy chce poexpic i zrobic 100+ ;] Prawda w oczy - nie pierdolo głupot na forum, tylko zrób to(zabij ripera) skoro jestes taki cwaniak :| |
@feav
to wy zaczeliscie z elastormem, nie ja panie SiemkaPadlemSzescRazyNaObJestemFajny chuj ze 100 ek i naprawde 3-4 razy. no i jeszcze SiemkaKupilem114rp na obsidii pro co niee:D:DD::P? @kakej tez cie nie lubie @prawda w oczy nie bede z toba juz gadal bo musialbym sie dostosowac poziomem inteligencji, a jutro ide do szkoly @kiepa a ty chuj |
WESOLY specjalnie dla Ciebie... bo mowiles ze nikt nie ma z toba ssow. : )
http://img60.imageshack.us/img60/2521/uo0008lo7.jpg http://img60.imageshack.us/img60/uo0...pg/1/w1280.png |
Cytuj:
Zakochalem sie!<3 :D Dziekuje za mile wspomnienia, a to obrazek sponsorowany przez Xska rajt? :D moj gildmejtsie pozdrawiam pozdrawiam i czekam na wiecej ;< |
world trade, silvera->iridia
zamienie sie za itemki lub kase z silvery za itemki lub gp na iridi, pisac na cartmaano(iridia) lub cartmaan(silvera) ;)
|
Finena Elenbret, Stramarn, Dopyskfjutaren, Buggiz, Luca Arlesa
Enma Kouren, DVG |
ale ze co??????? wygrali w totka???
|
nie, ich stare czytaja numerki w bingo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |
|