Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Prawda_w_oczy 18-10-2008 18:11

Muahaha RIPPER JAKI TO NOOB JEST

Ciagle tylko na tibia.com widze jego posty w sprawie paymenta lol.

Proś, proś na kolanach nobku. Czealino napewno się ciebie boi lol . Taki niby pro, z honorem a już blaga żeby mu paymen zmniejszyć :>

adnincv 18-10-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prawda_w_oczy (Post 2301939)
Muahaha RIPPER JAKI TO NOOB JEST

Ciagle tylko na tibia.com widze jego posty w sprawie paymenta lol.

Proś, proś na kolanach nobku. Czealino napewno się ciebie boi lol . Taki niby pro, z honorem a już blaga żeby mu paymen zmniejszyć :>

mam honor, jestem pro, tak to sa dwie rzeczy ktore zdaja sie prawda w Twoim poscie. i ja nie blagam o mniejszy payment, tylko mnie juz nie bawi zabijanie ludzikow z 150 lvlami w trapie przy pomocy 15 osob. I chce sie wyplacic, wbic 120 i miec jakas przyjemnosc z gry dopoki mi sie nie znudzi. Bo ludzie tacy jak Ty by dali se rece uciac zeby sfragowac 100 lvla, ja juz takich fragow mam dosc, uwierz mi ;)

Prawda_w_oczy 18-10-2008 21:35

A wypłać się prozę cię bardzo wypłać!!

Z miłą chęcią w padne po ciebie jak będziesz expić :>

Co myślisz, że cie elastorm obroni? Nikt się go nie boi,

Dwa, co zapłacisz If i niby masz spokój? Czlowieku toż zarówno my jak i If wpadnie na nobcharach po ciebie jak będzie trzeba

Prawda_w_oczy 18-10-2008 21:39

Nie chce mi się nawet szukac twoich dawnych postów w stylu:

"nie jestesmy debilami co tylko tluka lvl, i nie bawi mnie tluczenie lvla tylko PEKOWANIE!!!"

Ręce uciac zeby sfragowac 100 lvla nonono!! co ty nie powiesz, siedze przed kompem i tylko rozkminiam jakiego 100 lvla tu ubic bo jak ubije to bede lepszy!!

Nie wbijesz 120 lvla uwierz mi :>

adnincv 18-10-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prawda_w_oczy (Post 2302288)
Nie chce mi się nawet szukac twoich dawnych postów w stylu:

"nie jestesmy debilami co tylko tluka lvl, i nie bawi mnie tluczenie lvla tylko PEKOWANIE!!!"

Ręce uciac zeby sfragowac 100 lvla nonono!! co ty nie powiesz, siedze przed kompem i tylko rozkminiam jakiego 100 lvla tu ubic bo jak ubije to bede lepszy!!

Nie wbijesz 120 lvla uwierz mi :>

bo co wpadniesz swoim 120 ek z ekipa polaczkow? ty kurwa idioto bede pomiedzy wami s*******al jak w warcabach. I tak, elastorm mnie obroni i jesli sie wyplace to nikt mnie nie ruszy. Odpisujesz 10 min po poscie na ktorego 4h czekales, fajnie masz w domciu.

Prawda_w_oczy 18-10-2008 21:57

idioto, jak siedze na kompie to czasem lookne na forum.

Tak tak liz liz elastorma liz noobie, I bardz dobrze ze bedziesz spie.. śmieszny to widok będzie.

I zapewniam cię będziesz do ruszenia nobie

adnincv 18-10-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prawda_w_oczy (Post 2302312)
idioto, jak siedze na kompie to czasem lookne na forum.

Tak tak liz liz elastorma liz noobie, I bardz dobrze ze bedziesz spie.. śmieszny to widok będzie.

I zapewniam cię będziesz do ruszenia nobie

elastorm to moj kolega, ja nie wbijam lvli wchodzac w dupe szwedom zeby pozwolili mi spokojnie poexpic. pvp polaczkow takich jak ty rowna sie zeru, wiec sorry ale wpadnij 15 osobowa ekipa i Ci pokaze jak sie gra w ta gre ;) s*******ac bede, potem przyjde z reszta bongo/elastormem i was roz*****my i tyle. I wierz mi, mimo tego ze zabilismy z bongo wiecej ludzi niz wszyscy polacy waszego pokroju razem wzieci na iridii, to jestesmy respektowani a wiec nikt nas nie ruszy jesli sie wyplacimy. I myslisz, ze ludzie sie z Ciebie nie smieja? reakcja jakiegokolwiek na nick Viron mysta - HAAHAHAHAHAHHAHAHAHA, lepiej nie mysl co mowia o tobie

ciao bella, ide.

Prawda_w_oczy 18-10-2008 22:28

nie jestem Virionem.

ty jestes respektowany looooooooool

Spoko spoko wpadniemy ale nie potrzeba az 15 osób na takiego nobka jak ty

Dowodem na to jak bardzo im w dupsko w chodzisz sa twoje posty na tibia.com

Juz któryś z kolei, zeby ci zmniejszyli paymenta bo Taki Anas Kiro był 2 lata huncony a ma tylko 400k a ty masz 500 oomg

-Phoenix- 18-10-2008 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 2302274)
mam honor, jestem pro, tak to sa dwie rzeczy ktore zdaja sie prawda w Twoim poscie. i ja nie blagam o mniejszy payment, tylko mnie juz nie bawi zabijanie ludzikow z 150 lvlami w trapie przy pomocy 15 osob. I chce sie wyplacic, wbic 120 i miec jakas przyjemnosc z gry dopoki mi sie nie znudzi. Bo ludzie tacy jak Ty by dali se rece uciac zeby sfragowac 100 lvla, ja juz takich fragow mam dosc, uwierz mi ;)

Jeśli nie błagasz o mniejszy payment, to co robisz??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 2302303)
bo co wpadniesz swoim 120 ek z ekipa polaczkow? ty kurwa idioto bede pomiedzy wami s*******al jak w warcabach. I tak, elastorm mnie obroni i jesli sie wyplace to nikt mnie nie ruszy. Odpisujesz 10 min po poscie na ktorego 4h czekales, fajnie masz w domciu.

Elastorm to, Elastorm tamto - powinieneś doskonale sobie sprawę zdawać z tego, że on Cię nie wybroni. Cóż, takie życie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 2302317)
elastorm to moj kolega, ja nie wbijam lvli wchodzac w dupe szwedom zeby pozwolili mi spokojnie poexpic. pvp polaczkow takich jak ty rowna sie zeru, wiec sorry ale wpadnij 15 osobowa ekipa i Ci pokaze jak sie gra w ta gre ;) s*******ac bede, potem przyjde z reszta bongo/elastormem i was roz*****my i tyle. I wierz mi, mimo tego ze zabilismy z bongo wiecej ludzi niz wszyscy polacy waszego pokroju razem wzieci na iridii, to jestesmy respektowani a wiec nikt nas nie ruszy jesli sie wyplacimy. I myslisz, ze ludzie sie z Ciebie nie smieja? reakcja jakiegokolwiek na nick Viron mysta - HAAHAHAHAHAHHAHAHAHA, lepiej nie mysl co mowia o tobie

Nie wbijasz leveli wchodząc w dupę szwedom? A ile razy w 3 ostatnich postach padł nick 'Elastorm' ?? Mowisz, ze jestes pro, a wlasnie udowodniles ze gówno jesteś a nie pro. Uciekniesz i wpadniesz z kumplami - ok. Oni odjebią za Ciebie całą robotę, a Ty tylko spijesz śmietankę, ha ha. Ten koleś "prawda w oczy" to przyjeb, tu się mogę zgodzić - ale Tobie do niego niewiele nie brakuje, uwierz mi.

Ah, nie fatyguj się z odpisywaniem bo tylko niepotrzebnie się będziesz produkował.

Pozdróweczki ludziska:cup::cup::cup::cup::cup:

Abdulwisimulacha 18-10-2008 23:13

Ajajajajaj źle się dzieje oi źle i to bardzo
Pozdrówka dla QieuQa, ktory ma microfona i wyzywa mnie na vt ;s;s;s i reszty czupkuf:)

Tristan_da_Sworder 19-10-2008 08:45

Bezoczq kurfa fklej te eseski bo ja sie fascynuje fascynujacymi sskami ze starej tibiiiiii :baby: CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEKAM i inni tez wklejac :D:cup:

Adedin 19-10-2008 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prawda_w_oczy (Post 2302361)
nie jestem Virionem.

ty jestes respektowany looooooooool

Spoko spoko wpadniemy ale nie potrzeba az 15 osób na takiego nobka jak ty

Dowodem na to jak bardzo im w dupsko w chodzisz sa twoje posty na tibia.com

Juz któryś z kolei, zeby ci zmniejszyli paymenta bo Taki Anas Kiro był 2 lata huncony a ma tylko 400k a ty masz 500 oomg

siet, a ty nie masz rl życia tylko na*******anie w ta tibię? Widzę po twoich postach że zabicie rippera jest dla ciebie takim wyczynem że może zrobimy z tego święto narodowe?

Nie mogę już czasami patrzeć na te wasze posty typu 'jajajaja zabije cie wowowow!!!111!!!!!!!!oneoneone' mój kuzyn który chodzi do 1 gimnazjum sie tak nie podnieca nad ta gra co wy -.- po ile wy lat macie damn

Kaks 19-10-2008 21:43

up popieram :P

a co do Ripera to nigdy go nie lubiłem, ale rozumiem że chce się wypłacic bo kazdy chce poexpic i zrobic 100+ ;]

Prawda w oczy - nie pierdolo głupot na forum, tylko zrób to(zabij ripera) skoro jestes taki cwaniak :|

adnincv 19-10-2008 21:55

@feav

to wy zaczeliscie z elastormem, nie ja panie SiemkaPadlemSzescRazyNaObJestemFajny chuj ze 100 ek i naprawde 3-4 razy. no i jeszcze SiemkaKupilem114rp na obsidii pro co niee:D:DD::P?

@kakej

tez cie nie lubie

@prawda w oczy

nie bede z toba juz gadal bo musialbym sie dostosowac poziomem inteligencji, a jutro ide do szkoly

@kiepa

a ty chuj

Synus 20-10-2008 00:26

WESOLY specjalnie dla Ciebie... bo mowiles ze nikt nie ma z toba ssow. : )

http://img60.imageshack.us/img60/2521/uo0008lo7.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/uo0...pg/1/w1280.png

Tristan_da_Sworder 20-10-2008 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Synus (Post 2304509)
WESOLY specjalnie dla Ciebie... bo mowiles ze nikt nie ma z toba ssow. : )

http://img60.imageshack.us/img60/2521/uo0008lo7.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/uo0...pg/1/w1280.png

Zakochalem sie!<3 :D Dziekuje za mile wspomnienia, a to obrazek sponsorowany przez Xska rajt? :D moj gildmejtsie pozdrawiam pozdrawiam i czekam na wiecej ;<

cartmaan 20-10-2008 16:52

world trade, silvera->iridia

zamienie sie za itemki lub kase z silvery za itemki lub gp na iridi, pisac na cartmaano(iridia) lub cartmaan(silvera) ;)

Kiełek 20-10-2008 17:58

Finena Elenbret, Stramarn, Dopyskfjutaren, Buggiz, Luca Arlesa

Enma Kouren, DVG

Czeczeniec 20-10-2008 20:41

ale ze co??????? wygrali w totka???

Kiełek 21-10-2008 10:10

nie, ich stare czytaja numerki w bingo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42.