![]() |
|
Jak dinox nie bedzie grał to i wbije przed spaawem.
@Aldora - Anima ; ) |
Jak tam ob na aldorze?xd;)
|
Tylko Zeciq byl na tyle odważny aby opuscic pz :<
@2down Zle slyszales, to Wojtus pada ciagle :< |
. ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
: ))))))) |
Cytuj:
Slyszalem ze inna osoba gra Nemtor i to on tak pada :S Pozdro |
pierdolenie pierdolenie.... dla nemtora szacunek dla EM wieczna pamiec. co do LM - "Czelsi" zagrala swietny mecz, i pech przy karnym. wogole spotkanie godne finalu. a za Mu nie bede bo tam gra pedalinho ronaldo i basta! (gra swietnie ale koles jest ciota ) ; D
|
extra ale po co znowu zaczynasz temat o finale LM? znowu bedzie 10 stron o pilce noznej..
|
Cytuj:
Co do furory. [CHAR]Shermonator[/CHAR] May 21 2008, 15:15:20 CEST Killed at Level 115 by [CHAR]Doom Harvester[/CHAR] and by a minotaur archer of [CHAR]Ulrena Clanon[/CHAR] [CHAR]Mighty Charmer[/CHAR] May 06 2008, 16:00:55 CEST Killed at Level 58 by [CHAR]Aqo[/CHAR] "¬le się dzieje w państwie duńskim" B) :p |
.................................
|
dla tych co nie pamietaja tamtych czasow
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=32090 |
@up
;o nice |
Bojcie sie chamy do 1 ligi wracamy.....WKS Slask Wrocław SLASK-WISELKA-LECHIA GDANSK
|
@Up
Ej poważnie ?? kiedy awansowali ? ale czadowo!11 @ Down nie widzisz w mojej wypowiedzi ironii ? = o W sobotę był ostatni mecz ¦l±ska,teraz zostaje tylko znaczek -.^ A jak tam furora!? =) |
No awansowali, wczoraj w nocy ledwo szlo sie przecisnac przez ta wesola kompanie.
A na furorze jak zwykle nudy ;] |
Cytuj:
Fajnie że ten filmik wrzuciłe¶, ostatnio to ja go chyba z 2 lata temu ogl±dałem :P |
Cytuj:
MOTOR WY WIECIE WY TRZEZWI NIE WYJEDZIECIE teraz to samemu nikogo nie da rady zabic |
Zna ktos moze jakies mmorpgi typu l2,guild wars,metin2,wow w ktore by sie dobrze gralo?
edit: gra ktos moze na l2 gold? chyba sie tam wprowadzam ;p |
Knight Online , a oficjalna strona to : www.knightonlineworld.com
|
maple story
|
Pamietam o motorze ale napisalem to na temat tych trzech klubow ktore sa w 1 lidze a Motor niestety zostal w drugiej ale mam nadzieje ze za rok wejdzie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |
|