![]() |
|
.
|
Vx Rox !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Dobra...miałem sie nie w*******ać, ale Kaer już sie robisz żenujący.Myślisz,że Ciebie na TORG'u nie jada?Chcesz dorzucić swoje parę gorszy, po co, żebyś był zajebisty?To jest przykład 8-13 letniego dzieciaka, który chce uzyskać więcej ,,kolegów'', wyzywając osobę,po której jeździ 5 osób z forum..Ja tego nie rozumiem8o:D
@Swoon A co ci do tego, gdzie expi?On woli expic wolniej, mniej ryzykowniej, i dla zysku.., wiem bo jak jeszcze grałem o_O to na małpach expilem ;s:baby:X( @Yen Chcesz być na sile zabawny, ale to ci nie wychodzi...jak masz coś takiego głupiego pisać to nie pisz w ogóle i dodawaj screeny ; >:baby:;( @Shadow Ludzie z Ciebie nie wyrosną ^^ |
19:20 xxx [29]: male tim , fenix scout ,luminera gracz ,dark zyrkin are botting on fibula :/ !
19:20 Please wait patiently for a gamemaster to reply. 00:16 Gamemaster: offline or not botting 00:16 Your request has been closed. 00:20 xxx [30]: man if u anser me 5h later its easy that they are offline ?????????????????? 00:20 Please wait patiently for a gamemaster to reply. 00:22 Gamemaster: Man, 5 hours ago, I was at work. 00:22 Your request has been closed. 00:22 xxx [30]: so there is no other gm online ?XD 00:22 Please wait patiently for a gamemaster to reply. 00:25 Your request has been closed. 00:26 xxx [30]: dont close my reports plx !:( 00:26 Please wait patiently for a gamemaster to reply. 00:30 Gamemaster: If you continue to abuse this channel, you will be banned. Understand? 00:31 xxx [30]: oh sorry 00:31 Your request has been closed. |
@safi , fejk ss :baby:
@evenq , _/ A tu prawdziwy ss :p Anni owned by Vx _/ http://i287.photobucket.com/albums/l...o07/UO0125.jpg |
|
Down
Gz :PPP |
Cytuj:
1. Castaway 2. Jak wywieźć łajno z pola (by Shantek) 3. Ukryty Szmatoł, przyczajony traktor Btw Ale teraz sie zastanawiam ... Czym chłopaki to mogli nagrać ... : < : < : < |
Elo jestem nowy na Luminerze i chciałbym się dowiedzieć ile kosztują takie oto itemsy:
RH B ROBE DEMON ARMOR MAGIC SWORD SCA MPA SOFTY AVANGER G LEGSY DEMON SHIELD BOH DEMON HELMET chodzi o cene w K ( pieniądze tibijskie) bardzo prosze o szybką wycene x] |
Yen niestety nikt cie tu nie chce masz swoj swiat niech tak pozostanie to bedzie korzystne dla wszystkich :(:baby: moze lepiej sie nie wypowiadaj plx ?tak btw
Wczoraj po anni ludzi z VX ktorym gratuluje bo robienie sorcem/druidem anni to naprawde hard:p naparlem na arene niestety niepowodzenie :( na ostatnim bossie zabraklo mi gmp :D niedlugo rewanz na troche wiekszym lvl zeby miec wiecej capa na manasy POZDRO BRACI SIE NIE TRACI ;] |
@soon
byś to zrobił tylko straciłeś dużo many na dragonie.... @BurdI a ile chodzi cash na allegro? @smyq używałeś m ringów? |
Chodzi mi o cene na serwerze w gp :)
|
RH - 31k
B ROBE 11-13k DEMON ARMOR 1,1lkk MAGIC SWORD 850-1kk SCA Idk MPA 400? SOFTY 500-600k AVANGER 80-110k G LEGSY 180k DEMON SHIELD 40? BOH 38k DEMON HELMET 180? |
Cytuj:
ej jebia to cie na podworku;/ jezeli uwazasz slowo KAZDY za jakies 2 nedzne kmioty to gz... Cytuj:
Cytuj:
kolegow mam nie potrzebuje wiecej @down ej juz? skonczyles? a kto ci powiedzial ze ja jestem panem torgu <lol2> rofl ale owned a juz nie bede mowil jak mi dupe kiedys lizales hahaha |
@Kaer
Co do tego czy masz 17 lat nie jestem pewnien, poniewaz nie zrozumiales o co mi chodzi ; <:baby::baby:Jak jestes ,,panem'' na TORG'u (bo cie nikt nie jedzie)(ironia)to odejdz od komputera, zagraj w szachy ( tylko uwazaj zeby po Tobie nikt nie pojechal) i odstresuj to jakos..Hee! Problemy w domu?Ahh, przypomnialo mi sie cos ;>.Wczoraj przegladajac pare stron na torg'u zauwazylem takie cos (napisane przez Ciebie) : Gz gejku ;*(o_O)8o;(Ej a czy ty aby napewno gustujesz w kobietach? ;) Dobra tyle ode mnie trzymaj sie ; P |
Mój pall
|
@Swoon
Myślałem że padniesz na Spiderze, bo przecież on żywioł lód : P A co do tego, że zabrakło manasów na Demcu, to przypuszczam, że ten rzekomo "demon" wyglądał jak crystal spider :P @up Fajny ten pall -.^ @Smyku i MW GRATZ :D:D:D:D |
Howard-Webb bardzo dzienkuje ci za napisanie tych cen pozdro ;]
|
@up
dasz coś gp jak kupisz z allegro? |
me da pls!!!!!!!!!!!!
sell g legs fastundfurious plx 14:00 Czesio Pogromca Vampirow [66]: a po to mi ze po tylko to gram zeby cie wyminac 14:00 Czesio Pogromca Vampirow [66]: i tyle 14:01 Czesio Pogromca Vampirow [66]: bo frajer jestes ja niegralem od 6 miechu wymineles mnie taki kozak a jak ja mialem 11 lvl a ty 50 i cie wyminelem i grales caly czas to ci buzka rzedla a dopiero co 'sellnal chara' :<! nabs |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |
|