![]() |
|
|
Cytuj:
Nie zeby cos ale wydaje mi sie, ze to znowu ten koles, ktory chce wrzucic hack-screeny @up gz 120 xD |
@up
Niewiem co wam daje wrzucanie tych zdjęc z załączonymi keyloggami.Lol... I tak się na to nikt nie nabiera więc nie wiem ocb |
Kosi
Cytuj:
tym razem Ci sie zle wydaje :) nie wiem jak mam Ci udowodnic ze ja to ja :)? |
up wystarczy ze zacytowałaś wypowiedź jako kod html :)
|
2x 84;]
|
Widocznie się ktoś nabiera, jeżeli cały czas to robią. :)
|
a co dziwnego w tym ze zalozylam sobie konto? omg zal...X(X(
|
@Kosi
nie bulwersuj się tak xD Lolxd |
52
gz all
;] |
Up;
Nikt nie wie, że to keylogger. Topic; Bardzo fajne zdjęcia, temat się rozwija w miarę systematycznie. :) Oby tak dalej, GL. |
Cytuj:
kk noobie ty myslisz ze co ze ty moze tam pojedziesz dziecko? po 1 tacy z was masterzy? a przyjzyj sie jak polak strzelil bramke? czyzby spalony? no coz tam byl faul ale no w 93 min? chore -.- z tym sie zgodze ale piternet nie kozacz swoim pallem ktorego kupiles na allegro ........ s*******aj nikt twoich durnych postow nie czyta , pozdro dla piranezi : d powiesz mi kiedys na jakim bocie jezdisz , a i po 2 kurwa mac odpierdolcie sie od piranezi , moze z was nikt nei jezdzi na bocie? hahahah watpie..... takie z was cwaniaki to pokazujcie pasek zdan na dole a nie pierolicie famazony..... @udenix kina podaj mi adres moze wpadne na melanz chlopak ; d ale ty pijesz piwo juz? xd piranesi numer : :cup: !!!! TEZ CHCEM BOTA xd |
Cytuj:
|
|
Co do meczu, to wydaję mi się że nikt nie jest nieomylny.
Komentarze typu "Howard masz przeje***" są poprostu żałosne. Nikt mu nic nie zrobi on ma ochrone odpowiednią. Dajmy już sobie z tym spokój, bo co było nie wróci. Pozdrawiam, Mi$trzu. |
Widzę, że macie wielką ochotę sobie pogadać od tego macie gg, telefony, tibie tutaj jest forum przeznaczone do czegoś innego nie jakieś posty typy: nareszcie mam konto , czemu mi nie wierzysz, ten jest taki, ten tamto zrobił!
zacznijcie dawaj ss'y wtedy możemy pogadać! ! ! |
26 mlvl
|
Witam wszystkich :P ładne screeny ;)
Wiem że to nie odpowiedni na to temat ale mam na sprzedaż 200k na Waszym serwerze (Menera). Wystawiam aukcje na allegro :) jeśli ktoś chce kupić odrazu całą sume lub ją część to piszcie na PW. Pozdrawiam. |
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |
|