![]() |
|
a kiełek kręci bęben do tego bingo :S
macie ode mnie jakieś obrazeczki!: http://img224.imageshack.us/my.php?image=57boj8.jpg kthxbye siet i oczywiście pozdrufka dla pimola,michasia,wojka,ripera,nitza,PANKA,vikinga,k iełka, i całego forum i wszystkich i czesc pieprzone znaczniki :< |
elo Panicz:p
|
Cytuj:
1. prawda w oczy to nie wiron 2. Na tibia.de cie wysmiewaja to tutaj szukasz qmpli? 3. Byles , jestes i zawsze bedziesz zerem |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ja pamietam ja ja Bezok na Ryhyrielu,Green Lady,Fal'con bylismy na demonach o 3 w nocy i lootnelismy gsa i mmsa ktorego s*****el nie pokazal::D::D:D: no nie Radek?! |
Cytuj:
2.nikt mnie nie wysmiewa nigdzie 3.nie znasz mnie i masz 70 lvl i wchodzisz w dupe szwedom zeby poexpic stfu psie |
Cytuj:
Znam ciebie lepiej niz myslisz a mowiac ze mam jakis 70 lvl sam siebie osmieszasz...lvle 10-70 to twoja specjalnosc wiec srry... |
Cytuj:
Jeśli go nie wyśmiewają na tibia.de to ja jestem królem Anglii;) |
Cytuj:
jakl jakas sprawa to na gg pozdro |
Cytuj:
@ten 3 wyzej jebie mnie kim jestes /care w ciebie psie poniemiecki (pozdro dama:cup:) |
siet ostra napina !!! NABIŁEŚ TYLKO 70 LEW KUPIŁEŚ CHARA NA ALLEGRO KURWA ALE TY JESTEŚ ZJEBANY -.-
już naprawdę nie macie się o co kłócić jak o te jebane piksele, jeden zrobił to drugi zrobił to a trzeci się posrał.. pierdolicie jakieś głodne kawałki jakby ta gra miała być rl życiem.. może zaraz porozmawiacie sobie o tym że ripper zamiast nosić przy sobie 2 bp sd nosi przy sobie 1 i jest nerd retard śmieć palant i huj wowowoow pozdro Diament pozdro <3 |
Cytuj:
To wszystko? Jesli tak to zabieraj sie za robienie kolejnego noob chara |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
http://www.fotka.pl/profil/TosterNLB/ Zadał bym to samo pytanie, ale było by ono retorycznym - chyba, że z bongo teamem irl sie znasz <3 |
Cytuj:
Cytuj:
Nie powiedziałeś ale NAPISAŁEŚ |
po co sie klocicie o to kto kupil chara? jeden woli na*****ac do 70 mlv a jeden woli wydac 150zl i go kupic i se grac jak kto woli.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. Skąd wiesz czy ktoś z twoich bliskich lub znajomych nie ma schizofrenii? -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |
|