![]() |
|
@Kuma
Ale mowa o Kanonie, a nie Kanokonie... : P @milano Twoja logika jest powalajaca. @Kodomo no Jikan Ostatni ep mi zostal, jak narazie jest dobrze. |
Cytuj:
z serii Kuma i Rayza polecają @UP nom, większa niż Leloucha i Lighta w jednym |
jak zwykle grocix ma cos do mnie ale nikt nie jest idealny...
A ze na forum tak pisze to nie oznacza ze taki jestem w rl, po prostu przyzwyczailem sie do spamu na innych forach i uzywam tego "stylu" tutaj, no ale odzwyczaic sie czas |
Kanon jest podobny do Clannada, odkryłem Amerykę?
|
Cytuj:
@edit Mój 101 post w temacie xD |
@Milano:
Bosz... Ty to chyba masz jakąś fobię, jeśli chodzi o wyszukiwanie przyczepek. Grox po prostu stwierdził fakt :D Cytuj:
Tłumacz to sobie w ten sposób. |
@milano
[wrodzona skromnosc]JA jestem idealny! Mwhahaha![/wrodzona skromnosc] @eerion Nie tylko on, jest jeszcze Kuma. Jeszcze troche i wyjde na SuperZuegoUsera :< @Kodomo no Jikan Przyjemne LOLI(!) ecchi, momentami przeradzajace sie w psychoze rodem z Higurashi. Seria na pewno warta obejrzenia. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co wy do niego macie? : p |
Cytuj:
@Higurashi Zaczynam druga serie, pierwsza moge opisac slowami: I LOVE IT! Najlepsze anime jakie do tej pory ogladalem. Potem zabieram sie za chaos;head i GTO : D @offtop az sie dziwie ze jeszcze nie odpadlem z tego tematu... |
Cytuj:
Cytuj:
Raz na 300~ postów, a nie co drugim jak co poniektórzy :p |
Arogancki?
Ty aroganckiego usera nie widziałeś. Poza tym - nie trzeba wszystkich lubić (co nie znaczy, że ciebie nie lubi :P) Ehh tak w ogóle to... Dzisiajn obejrzałem tylko 1 odcinke anime (Sayounara Zetsubou Sensei). Musze w nocy nadrobić xD Na itouchu już mam całego Zetsubou i Aira ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ time for 4chan! : D |
Tak ogólnie to ładnie podsumowaliśmy Grocixa z jego samooceną. Mam nadzieję, że się nie obrazi : P.
|
szykuj sie na loli atak wspierany armią Que....
|
Cytuj:
|
@Wszyscypowyzej
Nie, wy nie jestescie godni mojej uwagi! MUAHAAHHAHA! |
@up
Jak już jesteśmy przy tobie, to: http://i175.photobucket.com/albums/w...eni/UO0085.jpg Tylko, że pełni twojej obecności przeszkodzi Otakuma :P @down I feel (<<buee) the power! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |
|