![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gram od wczoraj i w sumie gdyby nie ziomek z podwórka (52 elf druid) , to bym się tak szybko nie połapał. No ale przynajmniej tam trzeba umieć troche angielski a nie : ("Hi", "Sell", "offert", "Buy", "your offert"...). No i ta muzyka uuuu mistrzostwo, a o grafice nie wspomne. Podchodziłem do WoW'a troche sceptycznie, bo byłem zakochany w tych pixelach z tibii, ale teraz to prysło. Nie dziwię się że w WoW'a gra tyle ludzi. No ale jednak zostały nawyki z Tibii i jak w tibi byłem głównie palem , tam jestem Dwarfem Hunterem czyli głównie wale na dystans (mam strzelbe hehe :D). Tibia była fajną przygodą [2005-2008] Pozdrowienia do was gracze Tibii i użytkownicy Forum.tibia.pl |
@ youen
mp urs kminisz? |
w wowie na jednym serwerze miesci sie niekiedy po 40k ludzi .. niezle..
|
to już o pilce lepiej gadac niz o wowie :P
|
Cytuj:
|
ile ktosztuje tu w przyblizeniu barbarian outfit ?? albo laska do mage?
|
Cytuj:
Barbarian pierwszy addon Potrzebne rzeczy * Fighting Spirit - w zamian za 2 Royal Helmety u Harouna bądź Yamana. * Warrior's Sweat - w zamian za 4 Warrior Helmety u Harouna bądź Yamana. * 50 Red Piece of Cloth - z Herosów, lub z wymiany odpowiedniej ilości Red Robe u Irmany w Venore * 50 Green Piece of Cloth - z Green Djinnów, lub z wymiany odpowiedniej ilości Green Tuniców u Irmany w Venore * 10 Spider Silk Yarn - z wymiany Giant Spider Silków u Mariny na Merianie (o ile wcześniej dało się jej 50 Honeycombów) drugi addon Potrzebne rzeczy * 100 Iron Ore - z krasnoludów i Stone Golemów * 1 Crude Iron - w zamian za Giant Sworda u Spoconego Cyklopa w Ab'Dendriel (uprzednio wykonując u niego questa) * 50 Behemoth Fang - z behemotów * 50 Lizard Leather - z Lizardów Mage 1 addon Potrzebne rzeczy * Wszystkie różdżki (bronie) * 10 Magic Sulphur - w zamian za 30 Fire Swordów u Harouna bądź Yamana. * 20 Ankhów * 1 Soul Stone - z Necropharusa 2 addon na czapke to ferumbas hat także wątpie że dasz rade zdobyć;P |
ja wiem co jets potrzebne zeby to zrobic nie wiem ile stoja te itemy ;>
|
Ktos (niepamietam kto) sprzedawal barba za 1kk i ktos inny za 1,2kk
a mage to wydatek okolo 300-500k |
Co wam zrobił WoW ze porównujecie go z Tibia (Nie bierzcie WoWa tak nisko, pod samo dno? Gdyby CiPSoft mial tyle rozumu co Blizzard, Tibia byla by lepsza.
Btw. widze ze tu takie koksiarze w WoWa, 1 gra 2 dni XD Gra ktos na oficjalu? SpawN <3 here, tamto konto BANNED XD |
Ja gram na oficjalu - Vek'Nilash, Ally.
|
Sowx 200, gratz ;)
|
17:20 You see Sowx (Level 200). He is a royal paladin. He is Legatus of the Duskiness.
|
Cytuj:
Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem ;S |
sell 5x terra legs 300k each ! kup teraz terra mantle w prezencie !
|
Taifun Devilry
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 274 Name: Spaaw Sex: female Profession: Elite Knight Level: 275 |
Lol, a Vuaevo kiedy wbil 200?
@down aha fajnie wiedziec ;o |
troche ponad miesiac temu?
|
Czemu [GUILD]Sunblade[/GUILD] tak zostalo oczyszczone?XD wie ktos moze?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |
|