![]() |
|
own3d xd
<znaki> dla rozluĽnienia atmosfery- polecam :) Kabaret limo - Hitler : ) ) http://www.youtube.com/watch?v=lvbC7XC4GhU# |
Ciamas Kurwa Grubasie Pierdolony Nie Zyjesz !!
|
^ super, tez musze zaczac expic na waspach skoro tam sa takie profity.
Czemu nie dales od 1 do 14lvla ssow? Bysmy chetnie wszystkie poogladali. |
|
Cytuj:
Drogi Xaszkilu jeżeli chcesz moge za symboliczne 1kk odsprzedać konto na ktorym znajduje sie postac Mighty Xaszkil oraz Ciamek Pogromca Kszo wybor nalezy do ciebie:D |
Cytuj:
Drucia mi nie zabrales wiec lajcik ;] |
tyryry
|
Makaveli11
zgodze sie z tymi screenami z wyj±tkiem jednego tego pierwszego :) tamto pol tak pol nie tyczy sie do innego pytania tylko to pytanie jest ukryte pod tymi bialymi wlasnie zakryciami bo to zakryles specjalnie zeby bylo nie widac innego pytania i zeby tak wyszlo :) ja czekam na twoje screeny ale z rl jak pobiles ochroniarzy XDDDDDDD:baby: |
^up tibia w rl widzę wiele Ci miesza
bo ja np na rl robię zdjęcia a nie zrzuty ekranu ;) |
up widze ze prawda tu kogos boli :(
|
Co ty przemo piepszysz ze bylo inne pytanie, zamazalem jakies offerty noobkow ktorzy cos tam sellali zeby byla rozmowa widoczna, chcesz to poszukam orginalnego screena i wrzuce :D co ci sie wkreca z tymi ochroniarzami to ja niewiem.
ps. na chuj lizesz dupe na tibi a tu jakies glupoty piepszysz wieczorem wrzuce pare screenow z dzisiaj w ktorych cukrujesz i mowisz ze z ta ochrona to sciema pajacu |
Up Po 1 ortografie ogarnij ziomek , a po 2 o ochroniarzach nie ma zadnej sciemy , a dzis ci pisalem to specjalnie aby zobaczyc co ty na to powiesz a w sprawie tego screena napewno moja odpowiedz " pol tak pol nie " nie byla do tego pytania moze ktos cos napisal na priv , a ja na default odpowiedzialem bo czasami tak robie ale to nie byla odpowiedz na te pytanie i nie ukrywaj sie przed twoim cytatem o ochroniarzach boisz sie przyznac ze tak mowiles ? straszne _/ ;( i w ogole to nie ja szantazuje na tibii , ze jak bede gadal o tym z ochrona to wrzucisz screeny kolejne XD
|
^^A w tej bajce byly smoki :D:D:D ??
|
jakies kopy
http://img83.imageshack.us/img83/1971/uo0286.jpg ale urwal,ale to bylo dobre! http://img54.imageshack.us/img54/2079/uo0288.jpg cama nie bedzie,za slaby,plecak nieogarniety i tylko ten padl :S |
2 up oj byly byly ;] ale nie w bajce ;d na jednym fruwales i krzyczales " aaaa uwaga dzieci pawel leci !""
|
Przemusssss jestes takim przypalowcem ze w kazdej rozmowie z toba moglbym robic po 10 screenow bo jestes idiota :D nic madrego niepotrafisz powiedziec a tu cos swiezego
http://img651.imageshack.us/img651/7508/wojnaaaaa.png Przemooooo walcz walcz walcz :D |
Przemek czy Ty masz kolegow w tibii ? <o rl nie wspominam juz nawet> bo z tego co widze to kazdy Cie ciska i to ostro :D
btw. sluchal juz ktos nowej plytki OSTR'ego ? :> |
Cytuj:
Sory, ale nie mogłem się powstrzymać. Czy ty wiesz co to jest składnia? To co piszesz daje nam tylko obraz tego, że jak "klecisz" zdania masz ADHD. Wasza "konfrontacja" słowna jest bardzo ciekawa. Najlepszy kawałek... "bron swojej ksiezniczki" - Makaveli to Ci wyszło. Tak swoj± drog± Przemu¶, ta twoja księżniczka nawija za twoimi plecami, a ty jak ten dzielny rycerz jej ładnie bronisz. W tym wszystkim najbardziej mnie rozbawił fakt, napisałe¶ że znasz j± lepiej niż Thorian, ale uważasz że ona kłamie, możesz mi to wytłumaczyć? Bo jeżeli to zdanie, które napisałe¶ miałbym dosłownie przetłumaczyć to znaczy ono mniejwięcej tyle... "Aldzia kłamie, nie znasz jej" - wynika z tego, że Aldzia jest kłamczyni± :) Makaveli mam pro¶bę, olej te zdjęcia albo zrób osobny temat. Bo on i tak te swoje smuty będzie pisał, a temat tylko ucierpi. Pozdrawiam Harmonię i ich graczy. BaxCrow :cup: Ps. Peta, ja słuchałem - jednym słowem... zajebista. |
Ukoronowaniem tej walki było by jakby teraz Aldzia pojechała Przemowi (nie mówię, że tak może być). Ale była by polewka na całego :D
@down Przemo facc :/ |
up ^^ po co ma mu jechac jak to jest jej dobry zolnierz ktory przynosi jej asski na expa :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |
|