![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Benayoun! real-live 0:1 :D
|
nie nie to nie może być prawda!!!! nieeee!
tego sie nie da opisać słowami nieeeee Wstyd, Żal i Hańba! Ćwierć Finał to raczej Mission Impossible!! i zaś wciery od (Angolów)!! |
moj usmyzmysl sie ujawnia- jak zobaczylem mine kasilijsa to wiedzialem ze bedzie gol. ; d
na anfield bedzie z 2 ; 0 dla live i tak o to real znow odpadnie. co raz bardziej zaczynam nie lubic realu. potrafi wygrac ze sredniakami a jak druzyna jest lepsza niz barca to kurwa umarl w butach. jescze z tym chłam de ramosem. zal |
nie koffusiasz już realu ? :(
KRYZYS! to straszne. |
Sportingowi już dziękujemy : D...
|
Cytuj:
|
Milan w przyszłym sezonie zagra. Z Aston Villą w grupie.
|
Cytuj:
|
damy rade w rewanzu
|
Cytuj:
|
imo real może coś ugrać w rewanżu, aczkolwiek szczerze kibicuję liverpoolowi
|
Podobal mi sie Juventus w drugiej polowie. Chelsea jest do ogrania. Rozczarowanie po strzale Nedveda w 93 min, bezcenne :(
Alez nam sie poprzewracalo. Strzający 6 bramek w 45 minut Real przegrywa z Liverpoolem, który ostatnio stracil punkty... Warte uwagi jest to, że zagrał Polak w tej fazie LM. Niestety Wawrzyniak sprokurowal karnego - zastawil się, przerwocil i podchaczyl rywala. Lecz Pana zremisowala na wyjezdzie z Villareal, wiec szanse sa. |
Dziwię się Realowi. Na serio.
|
Cytuj:
5. Arsenal 45 W każdym bądź razie, nie chce mi się włączać w kłótnie joh vs reszta forum. @down Łokej, 6. Arsenal XX |
A do końca 12 kolejek (-;
|
Cytuj:
|
@up
Raul, to już nie ten sam Raul. Kiedyś podawał w każdej sytuacji teraz drybluje, traci, drybluje, strzela obok bramki itd .... Jego najmniej się boje w Gran Derbach na SB. @down Właśnie o to chodzi, że teraz gra bardziej egoistycznie... |
Cytuj:
@@up@ o czym ty mówisz? Bo nie bardzo czaję. Raul zwykle robi to co drużynie wyjdzie na dobre, więcej podawał?yyy eee?rozwiń myśl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |
|