![]() |
|
Cytuj:
Nawet jesli ktos by ją miał jaki to ma zwiazek z nim? Poczytaj sobie jego posty i bedziesz wiedzial o czym mowie (nie tylko ja) |
ripper ma downa a nie jakies shizy
|
siemka mam 19 lat ripper mi sie sni po nocach, w koszmarach wystepuje xermvis strzelajacy we mnie sdki;\ wezcie sie kurwa ogarnijcie wymyslil kurwa schizofrenie ja pierdole ahahahahhahahahaahahahahahha
feav porownujac moje zycie do twojego to jak impreze w dobrym klubie z twoim melanzem w garazu. |
Cytuj:
HAHHAHAHAHAHAH Problem tkwi w tym, że Ty grasz a ja nie :< I tak każdy wie, że jesteś nerdem so w/e. Już nie nerduje jak kiedys wiec sorry za burscik twojej baniolki mydlanej ;\\ |
Cytuj:
|
@Fenix jakbyś potrafił chwile pomyśleć (Paweł mnie zapewniał że czasem potrafisz) to byś zauważył ze przeczysz sam sobie. I to ty udawałeś huj wie kogo. Jakbyś nie zaczął pierdolić znów fleków z tego konta na forum to bym pomyślał ze nawet wporządku jesteś.
pozdro |
ładne ob wczoraj było :) wreszcie neztas sie wylozyl
|
Cytuj:
pozderkidlakiepybezspacjitonajgorsze hahahahahahaahahahhaa <3 |
Stram, Fardel, Laubau, Neztas, Stramarn, Borstel, Codrid, Lidor Gath, Pliskjutaren, Shay Marifous, Vreemd iemand
Princess Arman niezle;o |
Cytuj:
Cytuj:
|
noms <szorty>
|
A biografie tez? :):)
pozdroripperqieueqpimolkiepamichasmeteknitzwojekbe zspacjibotowkruwialudziazwlaszczakiepsona;] |
Cytuj:
Cytuj:
dlaczego casima dedneli? nie expil szybko przeciez lols;/;/;/ |
word, word, chyba ktos tu nie wie jaki jest przebieg i objawy schizofrenii.
casim to dobry ziom, no resom na niego mieli ;/ edit: ej sorki krakow team, heju/zgredzio, myslalem cale moje marne zycie ze firgasto=dama auheuashesa |
olol wchodze na tibie.kom a tu skarga na mewtu ze abusuje 25 lewy;\\
i bought the char! i've got the power!1 |
Cytuj:
Dama ma tylko 'ADHD' ;s w wolnym tłumaczeniu 'amatorski dobry huj dama' buahahah casim za durzo lewow wbiu i dlategorz go dedneli on poprostu jest za dobry na tom gre, przeszedu jom calom jurz i teraz bendzie walczyl :S |
kiepa jest gupi :2handed:
|
Cytuj:
btw teraz tundzy krigere dedaja od zwartych tigarna :D:D:D:D:D |
kur.. nauczcie się pisać analfabeci.
Typy piszą miliony postów albo bez spacji, albo umyślnie popełniając błędy. To jest żałosne. Nikomu nie chce się tego czytać. Zero informacji ("Plotki z Iridii"). Co drugi post to pozdrowienia. Ludzie wyślijcie to sobie na priv a nie spamujecie. Ja kończe tutaj. żegnam |
Cytuj:
a kiepa jest gupi :axeman: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |
|