Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Malduron 23-10-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firgasto (Post 2308603)
Po pierwsze schizofrenią. Po drugie nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Po trzecie poczytaj trochę książek. Na przyszłość nie próbuj obrażać ludzi mówiąc, że są na cokolwiek chorzy. Proszę Cię.

BTW. Skąd wiesz czy ktoś z twoich bliskich lub znajomych nie ma schizofrenii? -.-

Nawet jesli ktos by ją miał jaki to ma zwiazek z nim? Poczytaj sobie jego posty i bedziesz wiedzial o czym mowie (nie tylko ja)

Prawda_w_oczy 23-10-2008 20:57

ripper ma downa a nie jakies shizy

adnincv 23-10-2008 21:42

siemka mam 19 lat ripper mi sie sni po nocach, w koszmarach wystepuje xermvis strzelajacy we mnie sdki;\ wezcie sie kurwa ogarnijcie wymyslil kurwa schizofrenie ja pierdole ahahahahhahahahaahahahahahha

feav

porownujac moje zycie do twojego to jak impreze w dobrym klubie z twoim melanzem w garazu.

-Phoenix- 23-10-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 2308866)
siemka mam 19 lat ripper mi sie sni po nocach, w koszmarach wystepuje xermvis strzelajacy we mnie sdki;\ wezcie sie kurwa ogarnijcie wymyslil kurwa schizofrenie ja pierdole ahahahahhahahahaahahahahahha

feav

porownujac moje zycie do twojego to jak impreze w dobrym klubie z twoim melanzem w garazu.

HAHHAHAHAHAHAH
Problem tkwi w tym, że Ty grasz a ja nie :<

I tak każdy wie, że jesteś nerdem so w/e. Już nie nerduje jak kiedys wiec sorry za burscik twojej baniolki mydlanej ;\\

adnincv 23-10-2008 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2308935)
HAHHAHAHAHAHAH
Problem tkwi w tym, że Ty grasz a ja nie :<

I tak każdy wie, że jesteś nerdem so w/e. Już nie nerduje jak kiedys wiec sorry za burscik twojej baniolki mydlanej ;\\

No jasne, jak Ty nie grasz to znaczy ze na*******asz w tibie 7-10h/dzien, a jak grasz to juz 16-20 dziennie. Ja jestem nerdem? HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Rzolniez 24-10-2008 07:10

@Fenix jakbyś potrafił chwile pomyśleć (Paweł mnie zapewniał że czasem potrafisz) to byś zauważył ze przeczysz sam sobie. I to ty udawałeś huj wie kogo. Jakbyś nie zaczął pierdolić znów fleków z tego konta na forum to bym pomyślał ze nawet wporządku jesteś.

pozdro

Banditos 24-10-2008 07:27

ładne ob wczoraj było :) wreszcie neztas sie wylozyl

adnincv 24-10-2008 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 2309142)
@Fenix jakbyś potrafił chwile pomyśleć (Paweł mnie zapewniał że czasem potrafisz) to byś zauważył ze przeczysz sam sobie. I to ty udawałeś huj wie kogo. Jakbyś nie zaczął pierdolić znów fleków z tego konta na forum to bym pomyślał ze nawet wporządku jesteś.

pozdro

jebany viking dzifkarz bez szkoly

pozderkidlakiepybezspacjitonajgorsze hahahahahahaahahahhaa <3

Kiełek 24-10-2008 12:54

Stram, Fardel, Laubau, Neztas, Stramarn, Borstel, Codrid, Lidor Gath, Pliskjutaren, Shay Marifous, Vreemd iemand

Princess Arman

niezle;o

Adedin 24-10-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 2309184)
jebany viking dzifkarz bez szkoly

pozderkidlakiepybezspacjitonajgorsze hahahahahahaahahahhaa <3

lolqniepozwalajsobiebezspacjibocipojadebuahahah ;s

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2309233)
Stram, Fardel, Laubau, Neztas, Stramarn, Borstel, Codrid, Lidor Gath, Pliskjutaren, Shay Marifous, Vreemd iemand

Princess Arman

niezle;o

a ty kroniki piszesz kielek ze ich tak tu wypisujesz ? :D

Kiełek 24-10-2008 18:12

noms <szorty>

Abdulwisimulacha 24-10-2008 23:03

A biografie tez? :):)

pozdroripperqieueqpimolkiepamichasmeteknitzwojekbe zspacjibotowkruwialudziazwlaszczakiepsona;]

Pimol 25-10-2008 07:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firgasto (Post 2308603)
Po pierwsze schizofrenią. Po drugie nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Po trzecie poczytaj trochę książek. Na przyszłość nie próbuj obrażać ludzi mówiąc, że są na cokolwiek chorzy. Proszę Cię.

BTW. Skąd wiesz czy ktoś z twoich bliskich lub znajomych nie ma schizofrenii? -.-

word<3
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abdulwisimulacha (Post 2309954)
A biografie tez? :):)

pozdroripperqieueqpimolkiepamichasmeteknitzwojekbe zspacjibotowkruwialudziazwlaszczakiepsona;]

dziex:D::D

dlaczego casima dedneli? nie expil szybko przeciez lols;/;/;/

Harru 25-10-2008 09:45

word, word, chyba ktos tu nie wie jaki jest przebieg i objawy schizofrenii.

casim to dobry ziom, no resom na niego mieli ;/

edit: ej sorki krakow team, heju/zgredzio, myslalem cale moje marne zycie ze firgasto=dama auheuashesa

Kiełek 25-10-2008 10:21

olol wchodze na tibie.kom a tu skarga na mewtu ze abusuje 25 lewy;\\
i bought the char! i've got the power!1

Adedin 25-10-2008 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru (Post 2310158)
word dama, word, chyba ktos tu nie wie jaki jest przebieg i objawy schizofrenii.

casim to dobry ziom, no resom na niego mieli ;/

siet!
Dama ma tylko 'ADHD' ;s w wolnym tłumaczeniu 'amatorski dobry huj dama' buahahah

casim za durzo lewow wbiu i dlategorz go dedneli on poprostu jest za dobry na tom gre, przeszedu jom calom jurz i teraz bendzie walczyl
:S

Kiełek 25-10-2008 22:25

kiepa jest gupi :2handed:

Pimol 26-10-2008 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2311001)
kiepa jest gupi :2handed:

jeszcze 1 insalt na muj kuzyn kiepa to dedarn bedzie;/;/;/

btw teraz tundzy krigere dedaja od zwartych tigarna :D:D:D:D:D

Prawda_w_oczy 26-10-2008 09:42

kur.. nauczcie się pisać analfabeci.

Typy piszą miliony postów albo bez spacji, albo umyślnie popełniając błędy. To jest żałosne. Nikomu nie chce się tego czytać. Zero informacji ("Plotki z Iridii"). Co drugi post to pozdrowienia. Ludzie wyślijcie to sobie na priv a nie spamujecie.

Ja kończe tutaj.

żegnam

Kiełek 26-10-2008 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prawda_w_oczy (Post 2311365)
kur.. nauczcie się pisać analfabeci.

Typy piszą miliony postów albo bez spacji, albo umyślnie popełniając błędy. To jest żałosne. Nikomu nie chce się tego czytać. Zero informacji ("Plotki z Iridii"). Co drugi post to pozdrowienia. Ludzie wyślijcie to sobie na priv a nie spamujecie.

Ja kończe tutaj.

żegnam

hehtonarkaiwogulesiemkamilobylopoznacbuziakipozdra wiam;););););););) heeh

a kiepa jest gupi :axeman:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25.