![]() |
|
Uwielbiam patrzeć, jak płotki próbują walczyć między sobą. Rzucają sobie do gardeł jakieś pierdoł i myślą, że są potężne.
Eh... |
@Juzefek
No i...?: P @eerion はいです!ご主人さま |
@gro
私はあなたを守ります心配しないでください!:3 myślą ze mają z nami szanse co? HA! @ 純粋な悪otakumaです!グーグルも..と考えている |
何が起こっているのか?
|
Cytuj:
z czego korzystasz? |
mozecie po mnie jechac ile chcecie ale ja always zachowam stoicki spokoj ze nawet taki "miszcz cienkiej ripozty" lub jak kto woli "zoofil" eerion nie wyprowadzi mnie z rownowagi...
(ironic)a ogolnie czemu widze czarne kwadraciki(/ironic) @bleach dawno nie czulem takiej eufori ogladac jakies anime jak to robi bleach, po prostu naruto choooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowaaaaa aaaaaaaaa sie w pizdu daleko |
@eerion
申し訳ありませんが、 私 も、考えもしなかった 彼を使用する この.. @ wiemy :p |
No cóż, pierwszy odcinek Higu Rei jest wg mnie najstraszniejszym, najpotworniejszym i najokropniejszym odcinkiem wszystkich serii, a to dzięki scenie
Ukryty tekst:
Z drugiej strony Ukryty tekst:
|
Cytuj:
脳の: ) Google翻訳 |
<tu był tekst>
|
はぁ?私たちは知っていますか XD?
@sam ここに同じ.. |
おやすみなさい!ベッドには、明日の学校に戻る! : ]
|
Googleの翻訳は輪唱のように聞こえる
|
ajm sori this iz a dzapanis foroom?
ajm sori for maj inglisz cause im polish retard |
@sam
owned ale ok idem.. @Azur[,Blue,Aoi,Niebieski] woot? @up ta, ale gadając tak nie jesteś fajny.... |
Lol, milano... dla ciebie mogę powiedzieć tylko jedno - 言葉、日本語の単語の多くの多くの多くの言葉 | milano | 不器用な人削除
Tłumaczyć sobie po kolei wersami, "|" oznacza kolejny wers. Wiecie, japoński jest bardzo trudny. @Rayza To miało brzmieć dokładnie tak, ale raczej chodziło "jak język <tej istoty>". |
@up
szczycisz sie czyms co se znalazles na google i pokazujac jaki jestes cool na forum? I tak nie ma japonskiego zainstalowanego i nawet jakbym mial to bym nie wiedzial co to znaczy i mnie to nie interesuje |
Cytuj:
http://translate.google.com/translate_t# |
No i kolejny flamewar się robi! Będzie fajnie :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |
|