![]() |
|
azor danor 200 :)
|
mass log byl
[CHAR]Than Nake[/CHAR] May 27 2008, 23:08:25 CEST Killed at Level 70 by Sasho Pansa and by Smash'Qu Czekamy na wiecej! Wracajcie na Furo kochamy was! Jebac Saphire _/ |
Cytuj:
|
A ja sobie mysle ze visionczyki i duskinefonsy sie juz wkurzaly ze w sunblade bylo tyle plebsu ktorego nie mogli z respa wy*******ac :P
|
@up
Mozliwe, tak samo jak to, ze wkraczaja na wojenna sciezke a odeszli ci ktorzy nie beda chcieli sie bic ;d ale przypuszczac to sobie mozemy... |
Cytuj:
A Po 2 To mogli nas wywalać ^.- |
Cytuj:
|
Z tego co widzialem to padles za to ze raylowi wbiles na resp
|
@Up
Nie wiesz to się nie wypowiadaj ... poza tym co was obchodzą sprawy innych ludzi będą się chcieli pochwalić za co , gdzie i jak padli to wam powiedzą. @Down Powiedziałem będzie chciał to wam powie ..... nie będzie chciał to nie. |
To za co padl ? Bo vision tak chcialo zapewne nie oszukujmy sie ...
|
Padlem poprostu za nic.... expilem 3 h na dragach po czym ktos napisal ze on tu expi i mnie zabil PROSTE ;P
|
Furora hail!
|
Proste i logniczne vision szukalo zaczepy ...
|
Inshon planuje zemste w postaci wojny ;] pewne info ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2xup @rusiek masz złe info prawda ze czesc ludzi chciala walczyc ale reszta powbijala podobne lvle co na furorze i maja wbite;/ |
Cytuj:
|
Po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze furora jest zdominowana przez tepych plebow bez zadnych zasad, nie umiejacych skleic zdania bez dwóch kurw,a ludzie którzy troche wiecej mysla o tym co robia sa z servera niestety wyjebani :P
No, moze troche przesadzam ale taka prawda, wiekszosc mysli tylko o wlasnych potrzebach troszczac sie tylko o siebie. Kiedys dalo sie grac bez kumpli h-lvl, stopniowo musiales miec jakiegos znajomego zeby pomagal, pozniej musial to byc rl w rzadzacej gildii a teraz to juz nic cie nie uchroni przed zabiciem gdy nie daj boze zajmiesz ukochane smoki w ankh... Musisz byc w jebanych dusk albo virzyn, nawet sunblade w ktorym jest duzo zasluzonych osob oraz ich znajomi sie nie liczy. Tak trudno przestac myslec przez chwilke o wlasnej dupie i zrobic cos dla drugiego czlowieka?;o Dobra rozpisalem sie ten server jest stracony dopuki te lamy sie nie otrzasnal w co watpie albo ktos nie zaprowadzi tu porzadku. Pozdrawiam, mozecie teraz obrazac moich biednych rodzicow wyjebane na to mam ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale bez przesady zeby ktos kto expil powiedzmy 3 h na respie zostal zabijany za nic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|