![]() |
|
Cytuj:
Piorunujący wynik Bayernu! Do tego na wyjeździe? :D |
Cytuj:
Pavel Nedved konczy kariere. Mam nadzieje, ze na koniec wzniesie puchar Ligi Mistrzów. |
oglądając skróty zdawało mi się, że dwaj środkowi obrońcy sportingu stali cały mecz i nie wiedzieli co mają robić... gdyby tam było dwóch bardziej ogarniętych gości (+ potrafiących dobrze grać głową), to nie wiem, czy wynik byłby wyższy niż 0:1
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jaka to melodia?!
"Rołben!" |
Zapowiada sie kolejne ciekawe 90 minut w Udine ; )
12' H. Rengifo LOL |
It's Ok Marcin Kikut is Here xD
Udine 2-1 Lech jakoś w ogole mnie to nie dziwi! xD |
Nonono, Lech ładnie gra, dobrze w obronie szczególnie, jak narazie.
Jestem zaskoczony :) |
Stilić kopnął piłkę prawą nogą o_O
|
up: ja dalej jestem w szoku, ze temu podołał :) ale za to jak gra to ja mu wybaczam, ze ta noga sluży mu tylko do wsiadania do tramwaju.
troszke za szybko strzelili tą bramkę, ale lepiej wczesniej niż wcale :D imo graja lepiej niż wisła za kasperczaka (bez względu na koncowy wynik). |
Dobra, jedziem:
Turina & obrońcy- 0 pewności, zbyt pasywna obrona, brak pomysłu na rozegranie ( tu też wina Murawskiego, Bandrowski- niespełniony talent, z naciskiem na niespełniony) Stilić- jedna noga to za mało na 1/8 Skrzydłowi- ? Zmiennicy- Wilk, Kikut- zmiany życia, mniejsza szkoda byłaby gdyby w ogóle nie wchodzili na boisko :) Rengifo- poza golem niczym się nie wyróżnił Lewandowski- jeden dobry piłkarz to za mało No, przynajmniej młodzi fanatycy lecha na onecie przestaną sie tak napinać, wracamy do rzeczywistości ; ))) |
lech to nic! milan za burtą UEFA.
|
mowcie co chcecie i tak kikut wymiata
|
dawno nie widziałem tak słabej gry lecha, jak w drugiej połowie
no cóż, sen się skończył;d co do kikuta - po 3 minutach jego gry, miałem wrażenie, że już się zmęczył... |
Co Smuda powiedzial piłkarzom w szatni w przerwie? To co grali Poznananiacy w 2 polowie to jakies kompletne nieporozumienie, a Kikut? O Boże... każde jego dotknięcie piłki konczylo sie strata, a bramka Di Natale? Nie wiedzialem, ze mozna aż tak spieprzyć.
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA milan odpadl |
Marcin Kikut YOU FAIL!!!
|
Czepiliście sie tego Kikuta... Fakt, spieprzył sprawe, ale i tak lech by nie strzelił gola na 2:1. Jeszcze przed jego wejściem powinno być z 3:1 dla Udinese...
|
Wedlug mnie bledem byla zmiana taktyki na defensywna, trzeba bylo dalej grac ofensywnie
LOL @ KIKUT ;D |
Troche nie rozumiem, pierwsza polowa swietna. Za to w drugiej grali z taka ambicja jakby po 1 polowie byli 5 : 0 wplecy i tylko czekali na gwizdek, zeby sobie oszczedzic dlaszego wstydu. ;/ Trudno sie mowi, zawsze beda mieli wiecej sil do walki o mistrzostwo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |
|