![]() |
|
|
ma, ktos film z dzisiejszego battle?
I przybliżony wynik ; ) |
Aftermath & Co:
Bulldog fool Vladislavus Dragulia Nali Darina Eldero Tashfael Endrox Aimar de'Vrie Iron Nostradamus Matik'Sorcek Myshka Ahorol Waldus Vesz Gamroth the Behemoth Butibof Meliah Gewyr (but he die on snake made by Ns/CC & Co) Ns/CC & Co: Wayon Gotin Skuriz Thexaia Shre Darkness Sixis Ramievoh Tealistyne Morixar Deltarius Natalon Dekos Wakusei Cervik Ryan Ice Zevs Mighty Thunder Iros Jaba film jest z zula na tibia.de |
Cytuj:
haha, a Nata swoje :D, ja bym sobie na xlaski wykupił chetnie, ale musze pierw wykonczyć moj pakiet na TaquuliiXXX. ;) Bo filmy tam sa boskie ;P Choc o podrywaczka.pl nie slyszalem o tym nigdy. @Astri Redtube, hmm słabe sa tam filmy, dlatego jedziesz tam za free ;D Choc zdarzaja sie niektóre fajne filmy tam ;) |
Taa czasem się coś ciekawego trafi :D
Chce ktoś Kupić mojego KnaJta ? Potrzebuje sianko na wakacje %%%%%%% |
za 100zl moge kupic ;]
|
Cytuj:
B)B)B)B), chodz czasem 3 złote może się trafić xDD8o |
Krejzol !!! xOO ;xx
|
Kto gra teraz zevsem ; oo?
Jul 12 2008, 19:14:17 CEST Died at Level 145 by a giant spider Jul 12 2008, 11:15:44 CEST Killed at Level 149 by Beznickos and by Thil Dark Jul 10 2008, 19:48:23 CEST Killed at Level 152 by Ozur and by Lesik Jun 30 2008, 19:06:15 CEST Killed at Level 156 by Itkuzo and by Eldero Tashfael Jun 22 2008, 16:33:08 CEST Killed at Level 157 by Dektral and by Denza |
Cytuj:
btw. niema to jak zevsem robic pa:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
HEHE Narazie nie kradne bo mnie zamkną , wystarczy mi kurator na plecach xD :);):p:]B):(:D:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup: |
Cytuj:
Troszkę za mało :< |
ta... kurator ;d..
Masz też kuratora psa? ; ddd Kumpel ma nauczyciela od Wfu xDD down : mój jest co 2 tyg ; /.. |
No, No kurator to najlepsze rozwiazanie, tez miałem miec kuratora, bo wybiłem zęba gosiowi, ale jakos go nie widac :P.
|
Cytuj:
|
np do ciebie?:)
|
Cytuj:
|
pozdrow go od NaTy jak przyjdzie pff ;D
|
Cytuj:
:);):p:]B):(:D:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |