Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Tomkooo 28-05-2008 23:01

Taaa.... nie ma co się z takimi użerać. ^^

Grzeeesiu 29-05-2008 02:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skwirus (Post 2082923)
Shermo olej plebsow :)

ale bez przesady zeby ktos kto expil powiedzmy 3 h na respie zostal zabijany za nic

Gdyby się nad tym dokładnie zastanowić to nie ma śmierci za nic.
Każdy powód jest dobry.

Pozdrawiam

druiT 29-05-2008 04:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez @rusiek (Post 2082294)
Inshon planuje zemste w postaci wojny ;] pewne info ;]

Dopuki nie zmienią leczenia rycerza (a pewnie w najbliższym update nie zmienią), albo ktoś się z nimi nie połączy ( nie mówię o [GUILD]Sunblade[/GUILD], oni będą z dusk, wiadomo B) i też nie mówię o WRA bo to, to samo co Inshon praktycznie teraz).
Inshon/WRA jest skazane na sneak ataki, lub mogą nadal planować :P

Suhay 29-05-2008 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiT (Post 2083210)
Dopuki nie zmienią leczenia rycerza (a pewnie w najbliższym update nie zmienią), albo ktoś się z nimi nie połączy ( nie mówię o [GUILD]Sunblade[/GUILD], oni będą z dusk, wiadomo B) i też nie mówię o WRA bo to, to samo co Inshon praktycznie teraz).
Inshon/WRA jest skazane na sneak ataki, lub mogą nadal planować :P

a więc o kim mówisz?

thoro 29-05-2008 08:30

Teraz ciezko zabic 3 czy 4 knightow w kupie ;]
Jak sie dobrze lecza nawzajem to sa nie do zatrzymania.

Rasta-Vandetta 29-05-2008 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2083296)
Teraz ciezko zabic 3 czy 4 knightow w kupie ;]
Jak sie dobrze lecza nawzajem to sa nie do zatrzymania.

Łatwo rozbebrać kupe :S

druiT 29-05-2008 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suhay (Post 2083247)
a więc o kim mówisz?

Rozłam.
Taif powiedział, że za wszelką cene będzie pierwszym 300 na Furorze. Ciekawe co będzie jak on będzie miał np. 297 a Spaaw 299 ;P
To są tylko spekulacje...

DuRi_Zmc 29-05-2008 13:16

@up
tez tak nad tym myslalem
Moim zdaniem jak go zmusili do dojscia do wojny (Albo smierc) hum
To pewnie bedzie tak samo albo poczeka az taif wbije 300 albo smierc : d:o:o:o

Glupi server lol:baby::baby:

Biooolyy 29-05-2008 13:27

Ta, Orzech napewno wbije z swoim PvM & PvP pierwszy 300 lvl na Furo, napewno XD

abece 29-05-2008 14:14

jedziecie po tym orzechu a nawet go nie znacie ;d to co ze sie skladal na wojnie w takich trapach kazdy by sie zlozyl mi sie wydaje ze poprostu mu zazdroscicie ze to on sobie biega 270+ msem a wy sepicie o itemy w dp nie jestem zadnym jego obronca itp ale taka jest szczera i przkykra prawda ;<< dobra teraz czekam na teksty typu "Twoja stara " itp-.-

Ratillt 29-05-2008 14:15

@up
przecie orzech w zadnym trapie nie zdechl

Biooolyy 29-05-2008 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abece (Post 2083512)
jedziecie po tym orzechu a nawet go nie znacie ;d to co ze sie skladal na wojnie w takich trapach kazdy by sie zlozyl mi sie wydaje ze poprostu mu zazdroscicie ze to on sobie biega 270+ msem a wy sepicie o itemy w dp nie jestem zadnym jego obronca itp ale taka jest szczera i przkykra prawda ;<< dobra teraz czekam na teksty typu "Twoja stara " itp-.-

1.Znałem Orzecha
2. Sępie items od dp? Powodzi mi sie na Celescie, tylko ze jedyny problem to moja neostrada

Więcej argumentów?

MonszTfojejRzony 29-05-2008 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abece (Post 2083512)

Odczytuje twój post w ten sposób, ze nawet nie wiesz o co chodzi na Furorze ale chciales wjebac swoje 3 grosze, piszac jakies bzdury, ze jaki to on nie jest PRO ELO MASTAH PvE machine to exp, a tak naprawde na tego chara wbil z 5 lvli, chociaz polowa jego ojciec, elo ogarnij sie dziecko.

Pewnie nie wiesz ze Orzech to najwiekszy ACC BUYER chyba w historii Tibii XD

Biooolyy 29-05-2008 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MonszTfojejRzony (Post 2083557)
Odczytuje twój post w ten sposób, ze nawet nie wiesz o co chodzi na Furorze ale chciales wjebac swoje 3 grosze, piszac jakies bzdury, ze jaki to on nie jest PRO ELO MASTAH PvE machine to exp, a tak naprawde na tego chara wbil z 5 lvli, chociaz polowa jego ojciec, elo ogarnij sie dziecko.

Kris NIGDY nie expił na Taifunie, gdyż znałem go bardzo dobrze, i utrzymuje z nim kontakt, on ma pracę, poświęca na tibie dziennie 15 minut ~ , w weekend z 1h ~.

@up
Był pewien jeszcze większy accbuyer, tylko nie pamiętam przezwiska i servera.

-B.

abece 29-05-2008 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MonszTfojejRzony (Post 2083557)

"ze jaki to on nie jest PRO ELO MASTAH PvE machine to exp" gdzie tak napisalem? nie znam go to go nie oceniam proste a wy macie jakies kompleksy

thoro 29-05-2008 15:11

No wlasnie ze oceniasz to co piszemy mimo ze nie masz pojecia o co chodzi. Mowisz ze kazdy by padl w trapie. Wydaje Ci sie ze ktokolwiek z nas poszedlby ms'em rozwalac trapa? A potem jeszcze zamiast zabic noobchara albo rzucic mwalla wolal pasc?

MonszTfojejRzony 29-05-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2083580)
Kris NIGDY nie expił na Taifunie, gdyż znałem go bardzo dobrze, i utrzymuje z nim kontakt, on ma pracę, poświęca na tibie dziennie 15 minut ~ , w weekend z 1h ~.

@up

-B.

Moze z tym popełniłem błąd, ale szczerze mam troche watpliwosci czy Kris, majac pod nosem prawie 300 lvla na niego nie gra(Ł) ale moge sie mylic, dzieki za sprostowanie :)) Orzech PG

Biooolyy 29-05-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MonszTfojejRzony (Post 2083708)
Moze z tym popełniłem błąd, ale szczerze mam troche watpliwosci czy Kris, majac pod nosem prawie 300 lvla na niego nie gra(Ł) ale moge sie mylic, dzieki za sprostowanie :)) Orzech PG

Kris zawsze wolał robić or bocic noob chary do 50 lvlka, lub grać na [char]Kris Mystic[/char] jeśli ma czas, przecież nie po to robił full barbarana na 45 ed'ka, jego głownego chara.

Podczasz grania na Pandori Ikebem ze mną nie logał na inne chary, gdyż nie ekscytuje go aż tak tibia, i jak to stwierdził po hacku Dalusa, ' i tak wole wolałem i będe wolał knight'ow', dlatego pyka sobie czasami jak ma troszkę czasu wolnego na [char]Lepsiu[/char].

Koniec tematu o Krisie i jego charach ( Orzecha i jego ), gdyż ze względu na respect do niego do dzisiaj nie dałem listów na Ikeba, które trzymam w depo na Pandorce=)

-B.

Diablord 29-05-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2083580)

@up

-B.

Masz stare informacje. Kris expi Taifunem.

Biooolyy 29-05-2008 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2083721)
Masz stare informacje. Kris expi Taifunem.

Byś się ździwił; ]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36.