![]() |
|
Taaa.... nie ma co się z takimi użerać. ^^
|
Cytuj:
Każdy powód jest dobry. Pozdrawiam |
Cytuj:
Inshon/WRA jest skazane na sneak ataki, lub mogą nadal planować :P |
Cytuj:
|
Teraz ciezko zabic 3 czy 4 knightow w kupie ;]
Jak sie dobrze lecza nawzajem to sa nie do zatrzymania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Taif powiedział, że za wszelką cene będzie pierwszym 300 na Furorze. Ciekawe co będzie jak on będzie miał np. 297 a Spaaw 299 ;P To są tylko spekulacje... |
@up
tez tak nad tym myslalem Moim zdaniem jak go zmusili do dojscia do wojny (Albo smierc) hum To pewnie bedzie tak samo albo poczeka az taif wbije 300 albo smierc : d:o:o:o Glupi server lol:baby::baby: |
Ta, Orzech napewno wbije z swoim PvM & PvP pierwszy 300 lvl na Furo, napewno XD
|
jedziecie po tym orzechu a nawet go nie znacie ;d to co ze sie skladal na wojnie w takich trapach kazdy by sie zlozyl mi sie wydaje ze poprostu mu zazdroscicie ze to on sobie biega 270+ msem a wy sepicie o itemy w dp nie jestem zadnym jego obronca itp ale taka jest szczera i przkykra prawda ;<< dobra teraz czekam na teksty typu "Twoja stara " itp-.-
|
@up
przecie orzech w zadnym trapie nie zdechl |
Cytuj:
2. Sępie items od dp? Powodzi mi sie na Celescie, tylko ze jedyny problem to moja neostrada Więcej argumentów? |
Cytuj:
Pewnie nie wiesz ze Orzech to najwiekszy ACC BUYER chyba w historii Tibii XD |
Cytuj:
Kris NIGDY nie expił na Taifunie, gdyż znałem go bardzo dobrze, i utrzymuje z nim kontakt, on ma pracę, poświęca na tibie dziennie 15 minut ~ , w weekend z 1h ~. @up Był pewien jeszcze większy accbuyer, tylko nie pamiętam przezwiska i servera. -B. |
Cytuj:
"ze jaki to on nie jest PRO ELO MASTAH PvE machine to exp" gdzie tak napisalem? nie znam go to go nie oceniam proste a wy macie jakies kompleksy |
No wlasnie ze oceniasz to co piszemy mimo ze nie masz pojecia o co chodzi. Mowisz ze kazdy by padl w trapie. Wydaje Ci sie ze ktokolwiek z nas poszedlby ms'em rozwalac trapa? A potem jeszcze zamiast zabic noobchara albo rzucic mwalla wolal pasc?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kris zawsze wolał robić or bocic noob chary do 50 lvlka, lub grać na [char]Kris Mystic[/char] jeśli ma czas, przecież nie po to robił full barbarana na 45 ed'ka, jego głownego chara. Podczasz grania na Pandori Ikebem ze mną nie logał na inne chary, gdyż nie ekscytuje go aż tak tibia, i jak to stwierdził po hacku Dalusa, ' i tak wole wolałem i będe wolał knight'ow', dlatego pyka sobie czasami jak ma troszkę czasu wolnego na [char]Lepsiu[/char]. Koniec tematu o Krisie i jego charach ( Orzecha i jego ), gdyż ze względu na respect do niego do dzisiaj nie dałem listów na Ikeba, które trzymam w depo na Pandorce=) -B. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |
|