![]() |
|
Mam takie pytanie Gdzie expic 65 RP skile 78/60 moze byc waste ... :)
|
Wszystko zalezy od levela i skilow i do nich dopasowac odpowiednie potwory czytajac tibia wiki. Obecnie expuje na ghulach, szczegolnie w miejscu gdzie szybko sie respawnuja. Tak naprawde glownym utrapieniem sa inni gracze im bardziej odludne miejsce tym lepiej, najlepiej pojsc gdzies gdzie wystepuja skorpiony, tam malo osob chodzi skillowac.
|
Witam !
FACC Druid 40 lvl 40 mlvl (wiem, ze slaby) EQ : Blue Robe, blue Legs, Leather Boots, Medusa Shield, Crown Helmet, P Ammy, hailstorm rod + necrotic rod Gdzie mogę expić ... zeby bylo troche kasy ... odpada tomb pod MS i Guardy ... z góry thx |
27 druid 30mlvl FACC
eq:set, medusa shield, terra rod mam tez necrotic rod. Gdzie moge expic? Chodzi mi o to,zeby byla dobra kasa i exp. Na guardach bylem, troche nudno :D |
@UP - Możesz iść na DC albo na cyce.
|
odp ktos wkoncu ?? Gdzie expic 65 RP skile 78/60 moze byc waste ... !!
|
Cytuj:
|
Gdzie mam expic 18 knightem.
skille slabe 45/43 PACC. zalezy mi by szybko szedl exp, nie zalezy mi narazie na loocie prosze o odpiwiedz EQ: Crown armor, K legi, crus helmet, drag shield, fur boots, serpent sword |
Mam 44 lvl pall skile 75/59 gdzie mam expic na faccu (chodzi mi o exp)
|
Cytuj:
|
ja myślę, że najlepiej postacie paladin i knight powinni skilowac jak najdłużej... Ja mam knighta i skilowałam do skili 70/70 i dopiero poszłam expić na 23 lvlu na elf fortress. Co do postaci magicznych rozdzki w lape i bic to co cie nie hitnie z daleka i ofc uciekac od nich... przykładowo sorc 8-13 ma rozdzke walacą energia wiec mozna isc na 1 poziom w kazo, pozniej mozna juz bic wszystko nizej choc na guardy 13 lvl to troche malo uwazac trzeba caly czas i nosic jakies runy oraz manaski.B)
|
Witam. Mam pytanie gdzie expic.
LVL-69 ek (15 dni pacc jeszcze) SKILLS-79/77 MAGIC-6 EQ: Royal helmet(moge kupic demon) Dragonscale Mail Golden Legs Mastermind Shield Mystic Blade/Justic Seeker Boots of Haste |
@Gumiis
bb island, helhilem ( nie wiem jak to sie pisze dokładnie), vampir hell, tarpid -3 albo za tp ogólnie masz baaaardzo duży wybór. @lukasz16d darashia roty, liberty bay roty, tarpid -1. @Meziol veno d lair, mint , MS tomb , guardy. Poproś kumpla zeby ci wyczyścil wyverny koło of, przytargaj troche spearów ,duzo mf i myśle ze 40k/h luzzem tam zrobisz i mozesz liczyc na jakis loot ;] @Woxes Spróboj barbarian town, of ,mint, cyklopolis itp. |
Cytuj:
|
Gdzie expic palladynem 13 lvl skille 41/30 ofc facc? Najbardziej zależy mi na zarobku.
|
Lootbagi z Foldy, roty na Fiuli, ghoule na ghostlandzie i mt.sternum
@Meziol Na OF dasz rady na całym (czyli bez -2 i wieży), wiem bo sam tam biegałem w sobotę na charze z profilu i był lajcik. Jak Ci bardzo zależy na expie to dragon lair chociaż tam jest tłoczno. |
31 lv Paladyn FACC
Skille 70/50 Set: Dark Helmet, Knight Armor, Dragon Shield, Leather Boots, Plate Legs |
Odp
@up
Spróbuj dragi pojedyńczo w Thais, Venore, albo guardy w kazo |
@Focus91
Radzę Ci się wybrać na Mount Sternum albo na tomby, które tam w podziemiach się znajdują. Pozdro i powodzenia! Elajven! |
12 kina
Mam 12 knighta skile po 50 na czym moglbym wbic 20 lvl (facc)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |
|