![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znowu zapisali 2 strony ~~
|
lululululululul, jest pierwszy ep nowej serii higurashi, wiem, że mam refleks chuu~~.
|
who cares ...*sad mood*
@sam all o flejmie ... |
ej a nowe higurashi opowiada o tych samych postaciach czy to juz wogole inna opowiesc ?
|
@up
Nikt nie wie desu~~, to pierwszy odcinek. |
Tak, opowiada o tych samych, bo to na podstawie dodatku do gry Higu. Z nowymi postaciami bedzie Umineko.
|
@XXL
Napisaleś postam gdy ja zastanawiałem się jak nazywa sie umineko ;p @Milano Higurashi Rei opowiada dalej o naszej wesołej gromadce, dopiero w umineko no naku koro ni jest całkowicie inna historia i inne postacie. Nipah~! Corgar Frizz |
|
Ja mogę dać jeszcze linka do visual novel Umineko ;>
|
A ja skonczylem CG R2 (z tej okazji nowa sygna) i zaczalem Clannada, zeby sie jeszcze bardziej zdolowac :D
A co do torrentow i obciazania lacza: sciagnijcie sobie cFosspeed - program do modelowania ruchu sieciowego ;> Mi (i chyba wszystkim) to pomoglo :) |
@Azu
A jest patch zangielszczajacy? Jak tak to dawaj ^^ |
Cytuj:
but C.C is mai waifu! : p |
Sama gra:
http://07th-expansion.net/umi/soft/umi_taiken.htm Któryś z linków w tabelce. Niestety, strona japońska, więc ściąganie będzie długie i uciązliwe. Najszybciej chyba idzie z linku 5. Tłumaczenie - http://tinyurl.com/dbdsc5 całe archiwum do folderu z Umineko, uruchamiać przez exe w folderze tłumaczenia. |
Mmmm, po obejzeniu 1st serii ZnT moge stwierdzic iz Anime jest swietne. ^^
Biore sie za druga serje, a nastepnie za trzecia pomomo waszych ostrzezen dotyczacej ostatniego wydania anime. ;p A w samym anime denerwowal mnie fakt iz wszyscy traktowali Saito jak psa, a on sam nie przejmowal sie tym az tak bardzo... |
Cytuj:
|
@up
Heh byc moze, ale wydawal sie byc troche inteligentny i rozgarniety,a z cala pewnoscia zdawal sobie z tego sprawe. @topic Cholercia... Nie przysylaja mi lunku do aktywacji konta z A-P ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |
|