![]() |
|
Cytuj:
Twoja stara |
Cytuj:
My siedzimy z nim na vencie i wiemy kto kim expi :p |
OWNED chyba ^^
|
Cytuj:
Ja? Dziwie się że Kris nie lubiąc MS'ów expi, może mu sie coś zmieniło, z restą taki ms jak knight =P W ogóle to on miał zapierdol w pracy jak go znałem, może bierze wolne szefunio na expienie? |
Cytuj:
1.Ekspi/ł na Taifunie 2.Gra dużo więcej niż piszesz, [CHAR]Thidia[/CHAR] praktycznie on wyekspił. |
@2x up
a co juz sie do ciebie nie przyznaje? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Biały ciągle zmieniasz servery czy już na stałe grasz na non-pvp? |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kris na Pandorce w pracy też bocił Araga, ale ja nie mówie o boceniu. @Panowie Up Będe grał tam gdzie kurwa chce i mi sie podoba, moge sobie pograć na Morganie czy innym syfie bo Shejqowi w wojnie mogłem pomóc, ale mi sie kurwa nie chce robić następnej postaci od nowa, kminicie? Non pvp mi wystarcza, i huj wam do tego=) I mam waszą opinie serdecznie w dupie, kto co myśli o mnie, lecz paru prawdziwych z Pandori i Furory pozostało w moim friendship! Jakby ktoś miał kontakt do starego Lexornes, priv msg me or GG |
Cytuj:
Hahaha Po pierwsze kto po nim jeździ?? xdxd Po drugie my mu nie zazdroscimy<Przynajmniej nie ja> Szkoda tyle hajsu na gierke 8o Po trzecie nawet debil grający tylko na otsie by wyszedl z tego trapa co się wjebał on.:D |
hehehe ktos wspomnial o najwiekszym acc buyerze... wiec jest ich 2
pierwszy gra na Kyrze (posiada 10 !!!! tak dokladnie 10!!! 100+ MS niektore 190 180... porozdawal rl zeby z nim na wojnie grali... Pan ten nosi imie Z3n3k...) 2 osoba moze nie pod wzgledem ilosci badz lvl ale wydanej kasy jest szwed z Antici Marcus na same chary wydal 8,5 tys Euro... Dla sprostowania powiem ze jest to jego tygodniowe wynagrodzenie w pracy... _/Rudowany |
Hail accbuyers ffs!!!
nowa wojna na pandorii, jak myslicie kto bedzie gora?!? 1 open juz w dupe |
Z tą Pandorią to różnie bywa :P Niestety mam pesymistyczne podejście co do tego servera i myślę, że Szwedzi będą górą :(
|
Cytuj:
I po co taka napinka :f I skoncz juz dyskutowac o tym Krisie, bo masz stare info, skoro taki ziom od niego jestes, to zadzwon i sie zapytaj ;p Pozdro |
11:15:41 Daniel
zal ale dzisiaj.. xd 11:16:44 Daniel stara budzi mnie do budy a ja ... daj armor daj armor ona a co to bluska zaraz pszybbiegla z bluska a mi chodzilo o majtki Oryginalna pisownia zachowana. |
"HA HA HA" Biedny rozpieszczony Danielek sam nie potrafi sobie wziąć majteczek? Suhay to raczej jest bardziej żałosne niż śmieszne :baby:
|
umysł opanowany przez tibie
|
Nie napisałem, ze to jest załosne, ani ze to jest smieszne xd komentowanie wam zostawilem :D
Umysl nie opanowany przez tibie, mimo iz chlopak potrafił grać dzień i noc odstawiając szkołę xdd ale teraz nie gra od ponad miesiąca i w ogole sie nie loguje i normalnie funkcjonuje xd poprostu nabija sie z tej gry teraz :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |
|