![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro mam zj**ane poczucie humoru to czemu dziennie srednio 10 osob pisze zebym zrobil 3 czesc parodi pacery bo wczensiejsze im sie podobaly? chociaz na dobra sprawe to ci sie nie dziwie... tez bym sie nie smial jak by ktos ze mnie darł lacha xDD Edit: ogolnie to mysle zeby 3 (ostatnia) czesc parodi pacery to byly nasze rl foty i jakas fajna muza pod to podlozona +komenatrze "ivony" ale to musze wasze foty skołowac i by mi to zajelo troche czasu... no ale zobaczymy :PP \/ lusi a mnie kochasz? ;] |
co lusiferze jest urocze?
@Ivex Pajszuga to paker, tak gadał Adri. ze by mnie zgniótł uciskiem na przywitanie. Ixevie bój się bo na rl ci przyjedzie |
@ivcio
jak bedziesz robil 3 czesc to zglos sie do mnie dam ci screeny jak tepie taya asta na bocie xD |
Cytuj:
|
uu Gey! za co mnie kochasz? ;>
|
@up
gód "engłiż" |
,,jez ow korz"
@Ivexo Na rl fotki daj taye w wannie z Bretusem |
Dawaj 3 Parodie Pacere Go Go Ivoo:D
|
@Ivexo a kurwa widziales mnie na tych fotkach z taya? jak nie to zamnij pizde bo znam go tylko z widzenia, zobacze jeszcze cos na mnie i przez ivexa albo kogos zalozycie sobie nowy temacik...proste...
|
Cytuj:
hahahhahahahahhahaahah ale frajer hueahauhuheauhuehauheauhuhea owned!!! |
Ja nie mogę jakiś ty tępy, to ja pisałem a nie ivex omg
|
|
o K**wa <hahaha> pwn3d. Bretus miszczuniu najpierw zobacz kto co napisal or naucz sie czytac potem na mnie bluzgaj smieciu a po 2 to co mozesz zrobic w tym temacie zebysmy byli zmuszeni zakladac nowy? NIC
wiec nie zgrywaj tu "pajszugi" (kazdy wie o co chodzi ^^) tylko siedz sobie cichutko z tają w wannie i ****cie sie w d*pe.. to tyle co moge powiedziec |
Cytuj:
|
hahahhaahahaha
przybijcie pięć xD |
Pacerian Noob ATK
Witam B)
Uprzejmie Informóję, że Ko_wa . . . Andzia_16 / Bretus Mall Nie ma nic zemną wspulnego, a więc odpier_olcie się od niego. Żal mi was jak widze co piszecie :( Sami zaczynacie kłutnie ja tylko wstawiłem photo CyA! :baby: |
Cytuj:
|
Ja Pierdole! Debil !
Edek jak czytam te twoje posty idioto to mi sie zal robi Ciebie jak by do Ciebie ktos przyjechal na chate to bys cale gacie razem ze spodniami osral a teraz mowie serio na Twoim miejscu bym przestal ludzi w*****ac bo niektorzy moga do Ciebie przyjechac i wtedy juz nie bedziesz taki hardy jak na forum...
|
Jestem taki bo wiem ze te dekle typu Pajszuga i Adri do mnie nie przyjadą. Jakbym był w ich wieku to może by mnie zbili. ale jak znam zycie młodszego by nie zaatakowali. :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |
|