![]() |
|
Cytuj:
|
Gdzie szybko poexpic.
Palek<FACC> Lvl.12 Skile. 60/50 Mlvl.5 Eq.Noble armor,dragon shield,crown helmet,bohy,plate legs Na expienie moge wydac okolo 5k |
@up
Fibula, tomb pod Mount Sternum, cyklopy MS, amazon camp venore. |
23 sork
Pacc 10k do waste |
Witam, znowu się zastanawiam. 45 RP 75 Dist.
Prosiłbym o wypisanie: -Duuuzy exp, waste(proszę rownież wypisac dla 55 rp~ 78 dist~) -Git exp, 0 lub + lekki(proszę rownież wypisac dla 55 rp~ 78 dist~) -Super-kasa |
GDZIE EXPIC??
RP LVL68 SKILE 81/55 razem z pall armor eq: pall armor,g leg,demon shield,boh,rh,pall amo proszę napisać expowiska z waste i z malym waste i jak największa kasa |
@Thomson
Zdecydowanie Tarpit tomb -1 i -2. |
LVL: 23
prof: Knight eq: k set + c helmet skill: 56/53 FACC Gdzie expić ? siedze na dwarfach na razie.. a puźniej ? alternatywy ? |
@up
Ghoule na facc tombie, Ghost land, amazon camp, cyce(waste) |
Moze bedziecie bardziej pomyslowi xD
Level: 90 Skille: 91/74 Prof: RP Eq: Demon helmet, Paladin Armor, MMS,Golden Legs, Bohy/softy, moga byc assasin starki, rsy, czy arbalest i p bolty Macie jakies ciekawe miejsca, zeby fajnie poexpic?? <nie mniej niz 150k/h> Jak narazie expie na wyrmach i jest fajnie, przy full staminie 200k+/h, ale zaczyna sie robic monotonne. Znacie cos rownie dobrego? |
Cytuj:
|
Na ss-ach bedzie mial trudno, jak w miare ogarniasz to mozesz sprobowac dle, frosty, hydry
|
Cytuj:
|
hej, to znowu ja, zadam następne pytanie:
45 MS, świat hardcore-pvp, bez możliwości kupienia żadnych magma setów itp Gdzie mam expić? Ancienty? Ale który resp? Bo nie moge znaleźć, znalazłem jakąś kope ale bez ancientów, tak żebym dał rade pojedynczo, chyba że mi gdzieś indziej doradzicie ty z góry |
Cytuj:
|
@up
Za dużo wymagasz |
30 paladyn, 70 dist. Dragonka, crown helmet, belted cape, p legs.
Gdzie expić? chodzi mi o duży exp bez waste (oprócz tombów) |
@Xyth
Proponuję Cyclopolis. Ja tam siedziałem dla kasy głównie. Jeżeli chodzi o exp to jest w okolicach 70 k na 40 levelu jak tam biegałem. W twoim wypadku zapewne mniej bo nie będziesz się zapuszczał na niższe poziomy. No chyba, że do wejścia użyjesz utany(jak dobijesz do tego levela) to czyszczenie przy wejściu a potem to już luz na całym piętrze. Szybko się je ubija. Uważać trzeba jedynie na smithy bo czasem upiją Cię i potrafią przywalić:) Co do potionów wcale mi nie schodziły. |
Profesja: Knight
Konto: Niestety FACC Skill Axe: 85 Level: 64 Gdzie moge szybko poexpic? |
@up
OF,Mintwalin,facc tomb, dwarf hell |
Sam już nie wiem gdzie wbijać
Byłem na Tarpit tomb vampy Crystal spidery Poh elementale nie wygladaja obiecajaco eq pal armor, zao legs, rh, demonka, boh, p ammy, Skille 73/50 z armem Pozdro ; ) |
Cytuj:
culty z enchantami w yala |
Ponawiam:
50 RP 76 Dist. Prosiłbym o wypisanie: -Duuuzy exp, waste(proszę rownież wypisac dla 60 rp~ 78 dist~) -Git exp, 0 lub + lekki(proszę rownież wypisac dla 60 rp~ 78 dist~) -Super-kasa |
33/34 paladyn
Skille - 65+/42+ eq mysle ze nie istotne;p Chcialbym zebyscie mi polecili exp z 30/40 k expa na godzine gdyz na guardach 20+ ledwo wyciagam;/ |
Watpie zebys gdzie kolwiek tyle wyciagnol z takimi skillami, ale sproboj of
|
To sie inaczej zapytam
Gdzie moge expic palem LVL:70 Skile 80/56 + pall armor czyli 82 EQ:rh ,pall armor,g legs,boh,mms Prosze podac 2 propozycje |
Cytuj:
|
Sory Ale Zapomnialem Dopisac Ze Mam Pacca
|
dragi dara, wyrmy lb, piraty nargor, mutated raty, fro/dle z pb dla zabawy.
|
thx wielkie
|
Witam gdzie polecacie expić 27(lvl) Druidowi z Paccem ?:baby:
|
mino dara/yala, cyclopolis, dworci z fsem, tarantule/crocodyle ph, mutated humany.
Jesli masz bohy i troche chajsu: vamp hell, tarpit -3, guardy, mistroch, piraty yala. |
119 rp
skile: 92/67 Jakieś miejsce żebym miał z 230+k/h i najlepiej bez waste xd, lub małymi. Dodam ze server pvp |
Potrzebuje pomoc :P
50+ ed pvp PG PG 3kk na waste ! Chce szybko wybic sie czyli waste jak najbardziej wchodzi w gre prosze o pomoc. Roznie bedzie z blokerem, czyli prosilbym o miejsca gdzie moglbym solo sie pgowac ; p. |
z blokerem:
quary - tera hur, dl'e - ava grimy - sd/flam strike fro - thunderstorm hellspawny - ava war golemy - vis strike solo: watery, fro/dle z sd hmm i tyle mi do lba wpadlo. |
Knight
Witam, mam takie pytanie gdzie radzicie expic
41 ek eq; dsm, mms, k legi, crus helm, boh, platinium amulet, noble axe skille 74/73 PACC bez waste najlepiej i w miare dobry exp, tak gdzies 30km/h moge do yalahar plywac jak cos, PLEASe doradzcie DZIEKUJE JAK COS |
Druid, 25lvl,
FACC sprzęt mam w sam raz dla druta. :) Potrzebuje ciekawego miejsca na exp i zarobek. Nie interesują mnie kopalnie oraz tomb dla facców, gdyż tym pierwszym już mi się powoli odbija, a w tym drugim biega z 15 botów. Pozdrawiam |
@41 ek
Mutated humany, malpki, mino yala, tarantule, zolwie, barby @25 druid Jak chcesz druidem poexpic to kup pacca, a jesli nie to mozesz jeszcze sprobowac mint albo draconie, ale cudow nie bdzie |
Gdzie expić
Witam. Mam pytanie. Niedługo będe miał Pacc'a i właśnie nie wiem gdzie zupełnie iść expić. Chodzi mi także o to żeby jednocześnie był dobry exp jak i lot (potrzebuje gp).
19 (zaraz 20) knight Skille 72/72 3 m lev PACC eq (knight set,warrior helmet,vampire shield oraz crimson sword) Z góry dziękuje |
lv:8
mlvl:0 prof: Sorecerer Gdzie mam expic po wyjściu z roka, jestem teraz na wyspie przeznaczenia. Czy po wyjściu na maina mam expi? Jak tak to gdzie i do którego lv. Czy ternować mlvl? A może dopiero gdy bede mógł robic runy ? Jeżeli trenić to czym i gdzie najlepiej :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |
|