![]() |
|
tak k***a! bic sie! na noze i kastety! YEEEEEE!!!!
o to k***a chodzi! uwolnic emocje! zabijac za Tibie! TAK K***A! boze ludzie... prosze was... |
Cytuj:
@Elom Ty wpadnij. Ty masz blizej. Suniuczko. |
boshe ty chyba masz problemy w domu rodzina patologiczna ? Czy cos innego ? zajebi smieszne to bylo hahahaha pff idiota :> to Elom ma blizej do was ? ŁaŁ chyba tyle samo km co wy do nigo ! ;(;(
|
Cytuj:
btw. no keal me blx prosze ;/ nie róbcie mi wjazdu na chate eh :( SMUTASEK.PL |
Elom ma bliżej bo HAshhaj ma pod wiatr.
|
[CHAR]Apollo Arcanista[/CHAR]
|
Cytuj:
Btw. Kreujesz sie na Xilef-Cata? On tez ma aparat na zebach i smieje sie tak samo jak ty "buahaha" @ Drogi Ryszardzie Przyjedz, sprawdz :> |
Cytuj:
a co do śmiechu.. to co ma do tego aparat na żebach ? którego niestety nie posiadam.. Okey, bede śmial się jak tamapu hhhhhhhh.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@slait masz cos do macka z klanu??? i zejdzicie z eloma xd on jest wporzo, pamietam jak widzialem ze jak expal na ghulach to mial druida do siochania8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Eloom Kolejny po Tobie czy jak? Wiekszego niz Ty nie znajdziemy. A co do ulotek to nie zacieszaj michy bo w koncu rodzice Cie z tego utrzymuja. @Nata Ale zes to rozkminil, kurwa jak tak dalej pojdzie to zdasz test gimnazjalny! ;o |
double <aff>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Musi harować pod latarnią. ; ( |
Cytuj:
|
Cytuj:
To z ulotek czy z latarni zdecyduj sie. No i wiesz zarty typu 'chyba ty' albo odwracanie tego w moja strone jest conajmniej noobskie. Ale jak nie umiesz w swoim małym tępym móżdżku wymyslic nic lepszego to wyjdz i pojdz gdzies ..bo ja wiem przejsc sie do parku, moze akurat zdarzy sie, ze zgubisz droge i nie wrocisz czy cos .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |
|