![]() |
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Ale ona go nie ścigała na każdym kroku, np. gdy poszedł się z Siestą wykąpać. Zdążyłby w tym czasie pare razy się... pobawić z całą tą drużyną zakochanych, a potem odlecieć w komplecie na smoku Tabithy do krain o przepięknych plażach i jedwabnych łóżkach :) |
Dlatego byl glupi i tego nie zrobil w pewnej mierze. Prosete... >.<
|
Albo wolał Loli ;>
|
Cytuj:
|
i Ang. i Pol. :p zdarza sie ze rawy też...
|
ja bym chyba pierdolca dostal jak bym mial czytac mange po polsku. onemanga.com rox!
|
Cytuj:
|
co masz do i386 zoofilu? he?! XD
|
Cytuj:
|
@Sammy
No ale co ty porównujesz fansub do przekładu jaki ma np JPF. A polski fansub, taki jak manga-lib jest strasznie beznadziejny, czasem aż mnie przeraża to co widę. |
Odczepcie się od manga-lib. :/
|
@Kuma
Manga-Lib to nie jest grupa fansuberka. Na tej stronie jest tylko zebrane większość polskich tłumaczeń. Co do jakości.... niektóre grupy trzymają jako-taki poziom, jednak reszte pozostawie bez komentarza. Nipah~! Corgar Frizz |
@up2
Why? Jak czasami(może powinienem napisać dość często) maja tłumaczenia rodem z google tłumacza, kwadratowe/pokrętne, że szkoda gadać. Najlepszym hitem jakim zobaczyłem na Manga-lib bylo: "[...]może teraz cierpieć, lub..." zamienione na: [...]może teraz surfować, albo...". @Corgar Może i nie są fansubami ; P. Mój błąd. |
ja tam dalej lubie fushigi subs, moim zdaniem calkiem calkiem sobie radza.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rayza moglbys podac tytul tej mangi ?
|
jezeli chodzi ci o obrazek to to chyba jest Bleach...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |
|