![]() |
|
@UP - Idź spokojnie, nie będzie waste.
|
@Up Dzięki
Już mam addonka, a teraz pytanko, czy będę miał waste na małpkach? I jaki tam będzie exp/h? 2up napisałem lvl. |
Gdzie mógłby expic 60 EK skille 82/82 tak zeby byl lekki + ? pacc jest. I ile mniej wiecej wyciagałby expa na godzine?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja polecam Lizardy z monkiem (zsumonowanym) |
A teraz ja :P
Gdzie expic 74RP skile 83/62 |
gdzie moge expic 23najtem skille (zaraz) 62/62 eq calkiem dobre prosze o odp
|
gdzie moge expic 23najtem skille (zaraz) 62/62 eq calkiem dobre prosze o odp.
Czy dalbym rade na ef? |
Na EF spokojnie sobie poradzisz... tylko uważaj na elf scout, i miej przy sobie przynajmniej bp mana fluidów.
|
Knight 13 lvl , skills 50/47 eq iron helmet p legs dwarven shield scale armor orisch axe :P
Gdzie moge zaexpic?:Dzeby bylo duzo kasy i exp :D |
@UP - MT. Sternum Undead cave - ghoule + skeletony?
@DOWN - Nie na cycach, leć na undead cave. Dwarfy? Jak najbardziej. Możesz brać soldy już na klatę. |
@up
no tak ale na Mount ~ zaduzy waste na cycach czasami 1 lf na jednego zlazi a ghoule nawet dobry pomysl :D ale cos mniej groznego @topic oplaca mi sie isc na dwarfy?:D |
Opłaci ci się, ale uważaj na duże skupiska soldierów. :)
|
Gdzie expić pallem 15lvl 45/30 c helmet p legs scale arm battle shield najlepiej gdześ koło Thais
|
Exp
Gdzie expić 31 drutem bez PACC. Blisko Thais, Szybki Exp, BEz waste, blisko PZ by było gdzie uciekać. PLx kilka możliwości.
Pozdro |
Siemka.
Chciałbym szybko wbić z 23lvla do 25lvl ( Sorcerer bez Pacc ). Waste może być, ale nie duże. Nie zależy mi by był tam super loot czy kasa. Najwyższy priorytet to 25lvl ;) Mieszkam w Thais (Świat non-pvp). Pewnie powiecie że cyce, a coś innego ? |
Pystanie???
Mam pytanie mam palladyna na poziome 14 , 3 mlvl gdzie moge expic
Prosze o szybką odpowiedz!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |
|