![]() |
|
RCDEspanyol de Barelona 0-2 Real Madrid C.F!
Ciesze sie ,że Blancos gonią Barcelonę ale wolał bym żeby Pericos Wygrali w tym meczu. W sytuacji Espanyolu każdy Punkt jest na wage złota a po 2 zawsze to lepsze pożegnanie Starego Stadionu i przeprowadzka na nowy! : ) Sayonara "Olímpic Lluís Companys" życze samych sukcesów na nowym obiekcie : )) Real Madrid - Espanyol Barcelona - Recreativo Huelva |
Cytuj:
Arsenal > Espanyol |
Cytuj:
"aRfyd" ;P |
lol, zawsze byłem pewien, że Ty masz nick "Afryd" : ooo
Dzisiaj finał Pucharu Ligii. Yeee. Rezerwy Manchesteru>Rezerwy Arsenalu. I mam nadzieję, że powtórzy się w tym sezonie ta analogia zwycięzców Premier League i La Liga (kto zorientowany ten wie ocb ;)) |
Cytuj:
@Coś tam wcześniej Nawiązując do "śmierdzieli", jakby ktoś nie wiedział o co chodzi: <przykro mi, ale nie mogę znaleźć "filmu" ;(> @Down Też to pamiętam. Swoją drogą Manchester do Realu i Chelsea do Barcelony można łatwo porównać. @Calen Niestety, ale tym razem się nie uda. Moim zdaniem niemożliwe jest, żeby Valencia wyprzedziła Real i Barce. |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Yoh Chciałeś dobry mecz Andersona, to podsunę ci dzisiejszy. |
Hell yeah! ;****
|
Poczwórna Korona nadal do zdobycia ;]
|
2 trofeum w tym sezonie wpadło, czekamy na LM i Premiership jeszcze, nie obrażę się też na Puchar Anglii ; )
|
Foster i Anderson - najlepsi na boisku.
@Up A ten puchar wywieziony z Afryki? A Tarcza Dobroczynności? A Klubowe Mistrzostwa Świata? Szkoda Superpucharu Europy, bo bylibyśmy jak Arsenal u Yoha w FM'ie. |
Cytuj:
|
Dzizys kurwa, ja pierdolę...
|
Cytuj:
|
Aguero spale ci chate :(:(:((:(:(::((:(:(:(((((((((((((999999
|
defensywa barcy jest TAAAAAKA chujowa;/
|
Barcelona jest niesamowita. Z takim bramkarzem potrafiła wygrać LM i La liga...
Sam nie wiem co o tym myśleć. Strzelenie 3 bramek drużynie występującej w Lidze mistrzów na jej stadionie nie można nazwać kryzysem, ale stracenie z nią 4 owszem. @Up Nie tylko defensywa, Xavi też jakby nie miał formy. Oj będzie ciekawie w tym sezonie i chciałbym żeby mecz na Bernabeu decydował o mistrzostwie. Na poprawienie humoru lubię sobie poczytać komentarze na temat meczu "kibiców" Barcelony np. takie Cytuj:
|
mecz Polska vs Obcokrajowcy PLK udany. Niezla gra Polaków, dobrzy spikerzy, tylko za duzo dzieci, ale bylo przyanjmniej fajnie.
Sampa 2-1 Milan Inter 0-2 Roma do przerwy. Jest dobrze. |
Ciekawy mecz ^^. Barca już nie błyszczy, a szkoda, miło się to oglądało, ale z drugiej strony w LM także może im nie pójść, a to już mnie zadowala :D.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |
|