![]() |
|
Cytuj:
:] Pozdrawiam Yen :] :))) |
Yen podaj swoj nick na aldorze i tych co cie zapierdola zapytaj czy nie sa z Bielska Podlaskiego od jakiegos czasu to my rzadzimy aldora ;) Olecko juz nawet nie loga H@H@H@H@ bo przegrali wojne HAIL ANIMA & PRIDE tylko podaj nick plx ostatni prezent na koniec :baby::D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ty mu juz dosc prezentow dales. =.= jaki Ty dobryyyyyy
|
No ! Wyjazd Metalu !!!!!!!!!!!!
|
@all
tylko mi się zdaje czy Olecko gra na Danubi? czy jako¶ tak? @yen NIE ODCHOD¬ BŁAGAM CIE NIE !;(;(;( |
@Shadek
PójdĽ w jego ¶lady... |
52 lvl drugi raz i 53
|
Witam WSZYSTKICH! MY, Gildia VX Team, wyzywamy Gildie Mystic Warriors (nasi sprzymierzeńcy) na ROZGRYWKI SPORTOWE! Jutro po godzinie 13 Zapraszamy cała gildię MW na rozgrywki, które odbęd± się w miejscu przez NAS wyznaczonym, narazie nie mówimy, bo jakie¶ nooby się zleca ;s Jakie to będ± rozgrywki? - Piłka nożna - KAZDA GILDIA MUSI WYSTAWIC 4 ZAWODNIKOW!!!!!!! i tyle ;d Pozdrafjam xdddd! PS Jutro przed ss powiem komus z MW, gdzie nas szukac |
|
gratz pauo!!!
@up Jak znam mw(zajebiscie) to ludzie spia przed ss :P ale pomysl dobry !!! jak co to mam 8 lvl na lumii jestem w MW 8o so,let's play u-low's |
howard przyjde jutro wam bramki rozjebac czy cos :p
rozumiem ze Ty sedzia glowny ? sell golden legs !!!!!!!! |
HAHAHAHAHAHHA
dzwonie rano do szkoły pytam czy mnie przyjeli a tam TAK! Technikum Mechaniczne! Shadow ROX :cup::cup: |
naprawde jestes wykurwny ^^
|
Tutaj z Fallnerem Axemasterem na DC expimy i oto efekty ;p
http://img523.imageshack.us/img523/977/uo0007df0.jpg Dzięki Fallner |
10:56 Robin Hood of Shaier [59]: dajesz to Lidzbarka
10:56 Robin Hood of Shaier [59]: obje ci ryja |
Cytuj:
|
taa co takiego mowiles ze moglem sie przestraszyc ? to ze prowadzasz na codzien byka do krowy ?
|
Gdzie dokladnie jest ten lidzbark?
|
Cytuj:
|
Moje nowe eq ;s
http://img383.imageshack.us/img383/6683/ssts4.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |
|