![]() |
|
Witam ;)
Palladin - 23 level Distance figthing -> 62 Shelding -> 48 EQ: Steel helmet, b robe, dragon shield, plate legs PACC Prosze o szybką odpowiedź :< |
50 palladyn 80/67 13 mlvl
crus helmet pall armor b legi bohy vampirka i royale FACC jakie miejsca polecacie? |
Cytuj:
--- Atler dodał 1 minut i 47 sekund później --- Cytuj:
|
33 ms 30mlv(bez eq) eq: hat of the mad, b-legs, focus cape, demon shield, boh/soft boots, DUZO KASY NA WASTE!
Gdzie moge expic takim ms? narazie nie mam blokera.. chce miec exp wiekszy niz 50k/h i moze byc duze waste! Nie chce robic taskow. |
Polecałbym ci Earth Elementale na Edron, przy okazji będziesz mógł robić taska, ale skoro nie chcesz to ci nie karze, bo to i tak na jedno wyjdzie, będziesz musiał ich zabić 70. Exp z nich jest dobry, kasa i loot też niczego sobie, wypada z nich pełno kamyków - które możesz sprzedać, to tyle.
|
Witam, właśnie wbiłem swoim MS'em 45 lvl.
Dziś kupuje PACC, chciał bym się dowiedzieć gdzie expić Z małym waste lub żeby chociaż wychodzić na 0. + Gdzie najlepiej zarabiać na terenach na PACC ? EQ : - HOTM. - Focus Cape. - BOH - Wand of Voodo - Speelbok +1 mlvl. - Plate Legs. Z góry thx. |
mam paladyna 45 lvl skill 74/60 eq:crusader helmet,dragon shield,boh,knight leg,pala armor,rs chcialbym wiedziec gdzie mam expic na pacc prosze o podanie miejsca gdzie expic wpierw do 50 pozniej do 60
|
Witam Powiedzcie gdzie mam exic na Faccu.
Posiadam Sorca na 20Lvl Ktory ma 16 MLvl + Spirit Cloak. EQ: HELMET- Steel Helmet ARMOR - Spirit Cloak + 1 m lvl LEGS - Plate Legs BOOTS - Leather boots WAND - Wand of Dragonbeath SHIELD - Dwarven Shield Chodzi mi oto aby byl dobry exp oraz Kasa. Także abym wstapial kolo expa na jakis Hunt np. Wyverna. Na expa moge poswiecic Max 5k. Lecz aby ne bylo duzego Waste. Z Gory Thx Yomashi. ::] |
Posiadam 29 Palladina. PACC
64/49 EQ: Steel Helmet, Blue Robe, Dragon Shield, Plate Legs, Leather Boots. Gdzie expic zeby byl fajny exp oraz kasa? Moga byc nawet do wykonania jakies questy, tylko nie chce juz cyklopów, larv, scarabów i tarantul... mam ich dosc po ostatnich dniach wbijania levela ;( Z GÓRY DZIĘKUJE ! |
Cytuj:
Mutated humany na yalahar. Dużo kasy leci i wyciągniesz około 30k/h. Piraty na yalahar - też profit, i też wyciągniesz coś koło 30k/h ^_^ Ew. Podbij tak 70 distance i możesz iść na zombie i nightstalkery w yalahar. |
mam paladyna 45 lvl skill 74/60 eq:crusader helmet,dragon shield,boh,knight leg,pala armor,rs chcialbym wiedziec gdzie mam expic na pacc prosze o podanie miejsca gdzie expic wpierw do 50 pozniej do 60
|
Witam wszystkich. Ostatnio na pacc gralem ok 2 lata temu i mam pytanie skierowane do doswiadczonych graczy ktorzy pomoga mi wybrac miejscowke do expienia na EK. Zaczne od przedstawienia postaci:
41 knight, 5mlvl, axe 75/75 DSM, rh, p ammu, g legi, mms, steel boots, boh, noble axe Doszlo tyle expowisk na pacc ze nie jestem w stanie porownac ich wszystkich sam. Z gory dziekuje za pomoc xD pozdrawiam wszystkich tibijczykow :P |
Witam mam 27 paladyna i skile 57/38 i mam Pacca (wiem skile male ale niechce tracic pacca na skile : D) i Gdzie mam expic zeby szybko szedl exp? plz o odp
|
115 Ed.
Gdzie mogę zrobić PG z jak najlepszym i średnim expem (także dużym i średnim waste)? |
hffy, quary z tera hura
dle z ava fro z sd |
mam pytanie: -czy dam rade na darshi na zwyklch dragach -czy oplaca sie expic w cylopolis na smithach i dragach -czy na 50 oplaca sie robic mutated rat task i gdzie najlepiej prosze tez podac inne miejsca |
Yalahar:
-dragi -piraty -cyce (mistrock) -mutated raty (pod arena/na wiezach) -mutated humany -crypty na cemetery -zombie -necro Darashia: -dragi -necro -vamp hell Ankrahmun: -dragi -tarpit -3(za tp) Liberty Bay: -piraty -wyrmy (z blokerem) -bonebeast isle Port hope: -malpki -Hydry (ek + ed w teamie) -task na watery (z flash arrow) Venore: -of -dragi Edron: -cyclopolis -hero -task na earthy (z flame arrow) Wybieraj. |
28 knight facc non pvp
skille: 67/67/mlvl4 eq: dwarven axe(od 35 fire axe), dragonka, warrior helmet, golden armor, knight legi, boh Poproszę o expowiska, na których jest profit(może być mały, ale nie waste) i dość małe ryzyko deda (net:/) |
Cytuj:
|
Czy dla 28 paladina 64+2/51 dobrym wyborem będą mutated humany w alchemist quarter ? wyciagne tam jakos 25-30k/h ? jak z kasą ? czy może proponujecie coś co by się bardziej opłacało ? aa i od którego lvla będę mógł klepać dragi, żebym wychodził na zero i miałbym w miare dobry exp.
|
Cytuj:
28 palladynem to mozesz sobie poexpic na ratach. |
Gdzie najlepiej expić knightem 24lvl skille 58/58? Najlepiej niedaleko Thais.
|
Cytuj:
jak dobrze, że są tacy pomocni i mili gracze na forum . s*******aj pajacu |
Cytuj:
- cyklopy MS i pod thais; - fibula mino. |
Cytuj:
oraz czy jak pojde na dzielnice cmentarna tam gdzie sa necro i zombie jest tez 1 lich mam na niego uwazac czy se poradze z pokonaniem jego a tak dla przypomnieniea jestem paladin 44 lvl i skille74/60 |
Poziom 57 MS
HOTM,Blue Robe,Boh,Vampka,platinum amulet,blue legs 3 najlepsze rozdzki.. Gdzie radzicie expić? Dodam że zalezy mi tez na zarobku, albo przynajmniej żeby waste było jak najmniejsze, bo jak na razie to same straty... :confused: |
Siemanko. Chciałem spytać gdzie expić 60+ 50mlvl ED eq : rody +softy.
znam: -Cale yala,(Raty,Necro..) -ancienty -dragi ankh,yala,dara,veno.. -boogi na edron -tomby macie cos ciekawego zeby bylo 100k+/h expa dodam ze gram na haromni wiec resp jest szybki , zeby nie bylo za duzego waste tak +-10k tzn ze jak wydam na hunta 20k to zeby sie chociaz 10k zwrocilo pozdro :) |
Cytuj:
Ale tak serio teraz; - Hydry PH? - Frosty? Hm... no ciężko będzie coś dobrać, polecił bym worker golemy, ale znasz całe Yala, a na quarach możesz nie wyrabiać z maną... W sumie jak możesz wbić (chociaż to non-pvp więc pewnie każdy może) na Dragi Darashia, albo Yalahar to czemu tam nie chcesz expić? No w sumie, nie to nie pytanie zadałeś więc może; - LB E.Elementale? - Crystal Spidery z Visa? Heh... na wyrmach też będzie hardo... Powiem Ci, że jeżeli masz w zasięgu Dragi Dara/Yala, War/ker golemy, bądz bogi, czy necro lewe (east) - to dobij tam do 80+ (polecił bym do 110+) i możesz bić spokojnie Worlocki/Frosty... No nie wiem, ja tam na 60 biłem dragi Ank (druidem [rip]) albo bogi i nawet szło. |
@Lordux
Ja mialem na 40 ed z premium staminka 120k/h, wiec mysle ze 70 minimum wyciagniesz i oczywiscie profit. Co do licha to lepiej omijac ( mniejsze waste) @Makka12 Earth ele - edron, Workery - yala, Watery - port hope i oczywiscie ancietny na ankh @Droczek82 Przedmowca zapomnial dodac jednego z najlepszych miejsc dla profesji magicznych, a mianowicie water'ow. Exp cudny i malutkie waste ( jesli nie profit ? dawno tam nie bylem :d ) |
Witam wszystkich
29 knight facc non pvp skille: 67/67/mlvl4 eq: dwarven axe(od 35 fire axe), dragonka, warrior helmet, golden armor, knight legi, boh Poproszę o expowiska, na których jest profit(może być mały, ale nie waste) |
Cytuj:
exp w granicach 9-20k/h kasa ok. 1,5-3k/h (licząc lootbagowanie) A no jeszcze minosy (senja) |
gdzie expic 30 najtem oraz 52 najtem?
Oba mają pacc, 30 knight ma plate set a 52 ma knight seta Interesuje mnie kasa. |
8 Sorc | Venore
Gdzie mogę expić 8 sorcem w Venore ?
Jeżeli nie sprawiłoby to problemu proszę o jakąś mapkę, albo słownie wytłumaczenie, bo zawsze w Thais miałem chary. |
Cytuj:
|
Gdzie mogę expić 51 pallem 83/67 razem z 50 knightem 76/75 ?
Obie postacie są na facc'u. Każda miejscówka jest mile widziana. I jakie questy możemy we dwóch ogarnąć? |
20 Druid, PACC
15mlvl Hat of the mat, b robe, drag shield, plate legs Jakieś ciekawe expowiska prosiłbym |
90ek
skille 80/75 Full set, softy, Blessed Sceptre Gdzie expić na waste, a gdzie normalnie? |
Hej, wrócięłm do gry moim rp(grałem w tibii 8.1) , obecnie 63 lvl i skille 79/52 i nie wiem gdzie mógłbym mieć przyzwoity exp , wychodząc na +
Próbowałem pójść w yalahar na worker golemy, exp zajebisty 90-110k/h na staminie jednak bylo lekkie waste. Najlepiej dodajcie jakąś mapkę bo nie ogarniam tego yalahar. |
24 ed, 24 mlvl z eq
Hat of The mad, spirit cloack, blue legs, dragon shield, rod. Dodam, że fundusze są ograniczone, bo po kupnie promocji zostało mi 8k... |
Gdzie mogę expić 51 pallem 83/67 razem z 50 knightem 76/75 ?
Obie postacie są na facc'u. Każda miejscówka jest mile widziana. I jakie questy możemy we dwóch ogarnąć? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |
|