![]() |
|
A żeby tylko Xavi, Messiego zobaczyłem 1 raz jak strzelił bramkę później chyba już go nie widziałem. Valdes grał? O.O.
"Zaraz po wejściu Caceresa straicliśmy 3 bramkę xD (kto oglądał mecz ten wie :D)" Ogólnie rzal bul i porarzka, ale nic jeszcze 4 pkt do Realu miejmy nadzieje, że "kryzys" szybko minie. I ten arbiter :D zamieszanie przed karnym to polska liga... :) Ale pretensji nie mam, na początku nie zaliczył prawidłowo strzelonej bramki więc... |
No i skończyło się na 3-3.. ;p
|
ojojoj Gdzie sie podziewa ta Wielka Barcelona!?
coś wiedze ,ze powoli wracamy na swoje miejsce! bo bedzie prawdziwy powrót Króla! iHala Madrid! 4pkt! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mimo wszystko Real także nie będzie mógł ciągle wygrywać (w ostatnim meczu z espanyolem nie grali już tak świeżo jak w poprzednich, o Live~ nie wspominając);)
@down No za tydzień to bym jeszcze porażki realu nie oczekiwał, ale tak za 2-3 tygodnie może się pokruszyć wszystko ;) |
@up
Racja wiec za tydzień Derby Madrytu bedę tym bardziej ciekawsze : ) @Topic Szkoda Tottenhamu Porażka w Karnych napewno bardziej boli : / |
Cytuj:
|
Ale mam gardło zdarte :o B.R.A.W.O Skra :) Szacunek dla Skry i Iskry za tak zajebisty mecz.
|
Fiorentina! GO! GO! GO! GO!
|
hehe Inter 3-3 Roma
no coś słyszałem ,że Adriano ''zanurkował'' ?! ale jak to był kto inny to sorka haha xD |
Cytuj:
|
A Arsenal kończy wspaniałą passę. Szkoda.
|
A CFC rozbebało The Pompeys 1 do zera :D. Niech ManU zacznie się potykac...
|
07.03.09r Wielkie Derby Madrytu
Real Madryt C.F - Atletiko Madryt coś czuje ,ze Krew sie Poleje : ) napewno bedzie Interesująco : )) |
No i van der Sar wreszcie coś puścił ; )
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Down Gol Rooneya PRZEPIĘKNY :D |
Puszczony gol van der Sara to największe największe potknięcie czołowej drużyny w tej kolejce.
Ah Rooney. Tego to brakowało. Odkąd wrócił prawie ciągle strzela gole. W międzyczasie wspaniała postawa w pucharze Interu. 0:3 w plecy lol. Nie przystoi. |
Mallorca 1-1 Barcelona, Barca w finale CDR :) Obroniony przez Pinto karny <3 :D pokazał palcem w lewy górny róg bramki, Marti się głupio uśmiecha podbiega iii strzela w środek xD Pinto broni nogami <3
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |
|