![]() |
|
@Keriis
Żeby kogos 'haknac' trzeba sie najpier nauczyc obslugiwac forum i wklejac podmienione linki. |
@Elom
Dlaczego dajesz na forum obraz nie siebie tylko tych chlopaczkow co stoaja u Ciebie pod klatka ... gadalem z twoim rl mowil ze jestes cipa do pategi .. nie wylazisz na dwor bo nawalasz na ots'ach etc. a i jak wychoziz na dwor to cie ganjaja z kijami dzieci po 10 lat xD |
i ty tez ganiasz z nimi ...
|
Sneak Edron z rana
[CHAR]Arezex[/CHAR] Jul 19 2008, 10:57:48 CEST Killed at Level 100 by Endrox and by Matik'Sorcek Sneak d-lair venore [CHAR]Edozev[/CHAR] Jul 19 2008, 10:40:27 CEST Killed at Level 137 by Lesik and by Nevest Sneak Edron [CHAR]Julia Deathblade[/CHAR] Jul 19 2008, 17:26:21 CEST Killed at Level 181 by Falatan Cenionden [CHAR]Tahus Marien[/CHAR] Jul 19 2008, 17:48:36 CEST Killed at Level 63 by Shre and by Argiros Widze mało kogo w tym temacie obchodzi jeszcze wojna :> |
tu tez jest wojna!
|
@ Sting, Elom, Hasah
Jeżeli chcecie kogoś skompromitować to podajcie jakiś konkretny argument a nie " Eloooommm ma pięciu ojcuffffff" Ja z takiego stylu dyskusji wyrosłem jakieś 4 lata temu. |
4 lata temu potrafiłeś już mówić ? Ale te dzieciaki szybko w dzisiejszych czasach rosną B)
<joke 8o> |
Cytuj:
Twierdzisz, że za twoich czasów dzieci w wieku 11 lat nie umiały mówić ? 8o Dobrze, że mam 15 lat i urodziłem się w 1992 roku. :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta, ganiają mnie ; DDD.. tylko że mam 17 lat a nie 10 ; -))) ; / tak, zaraz ktoś dopierodli jaki ja męski albo jakich mam rlów ; oooooooooooooo ale, zwisa mi to bo nie będziesz mi jechał po kumplach.... nie ważne czy sie 'cisne' że Stingem czy z Hasahem... i tak każdy z nas to traktuje dla żartów ... (napewno ja)... ale Ty synku Shut the Fuck Up! |
Cytuj:
|
@Eloooom
Jeżeli żartami nazywasz obrażanie chyichś rodziców to musze stwierdzić, że masz bardzo dziwne poczucie humoru :( |
Cytuj:
|
Coś Ci przeszkadza ?
|
ta pierdolisz farmazony zeby inni sie zamkneli, a ty kurwa kim jestes? Chuck Norris ? straznik forum? s*******aj
|
Cytuj:
|
Ja tylko kulturalnie zwracam uwage, a wy do mnie odrazu z przekleństwami. Nie jestem "strażnikiem forum" ale obok takiego zachowania nie mogę przejść obojętnie, są pewne granice jak chcecie sobie poprzeklinać to znajdzcie inne forum.
|
@up
Daj sobie spokój, pierdolisz bez sensu, nikomu tutaj potrzebny nie jesteś. Uhhh... Ja tylko niekulturalnie zwracam uwage. Ajjj zadko tu ostatnio pisuje, odrazu mowie, sorry za ten spam.. ;] ps. Nas jest wielu, Ty jestes sam. Wiec? W********aj! /duuKi |
Cytuj:
|
uran musisz z faktem sie pogodzic ze jedyne co mozesz - mikolaja opierdolic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |
|